Monday, May 5, 2008

10 motive pentru care ar trebui sa fii anorexica

Esti pe cale sa devii anorexica sau ai devenit deja? Iata 10 motive pentru care "ar trebui" sa fii anorexica!

1. Nu va mai trebui sa probezi hainele. Vor arata exact ca pe umeras

anorexie2. Nu iti vei mai face probleme legate de contraceptie. Oricum nu vei mai putea face copii

3. Nu va mai trebui sa iti faci planuri pe termen lung, oricum vei muri in curand.

4. Poti sa traiesti tot restul vietii in toaleta. Oricum vei fi singura.

5. Nu vei mai avea crize de invidie pe strada. Vei rade in sinea ta de toti trecatorii

6. Vei avea mult mai mult timp pentru tine... noaptea, cand foamea nu te va lasa sa mai dormi.

7. Vei avea numai prieteni virtuali. La un moment dat vor ramane si ei fara net. Nici la spital, nici in mormant nu ai conexiune.

8. Niciun barbat nu te va parasi pentru alt barbat. Au avut deja o experienta gay cu tine.

9. Nu va fi nevoie sa mori pentru a deveni stafie.

10. Poti sa te devii imaginea orasului Auschwitz. Am auzit ca nemtii platesc bine.

Foto: Jen


Kudika spune NU anorexiei!

16 comments:

Anonymous said...

STOP STOP STOP ANOREXIEI!!!!!!!
Ce motive .. :( ptr asta vreti sa fiti anorexieci ? .. NU NU si NU

Anonymous said...

Foarte misto motivele, insa nu cred ca ar putea ajuta pe cineva care sufera de aceasta boala: spre deosebire de bulemie, anorexia se dezvolta in mare majoritate in subconstient. Fara sa iti dai seama, pe urma unui esec psihic, intri intr-o stare pe care nici macar tu nu ti-l poti explica si atunci cand realizezi ce se intampla cu corpul tau e deja prea tarziu. Pe urma vin sfaturile penibile de la prieteni si parinti: ca esti prea slaba ca mananca normal...etc...si incepi sa mananci mai mult decat ai mancat inainte sa devii anorexica si dai fuga la baie unde iti petreci o dupa amiaza frumoasa care intre timp se poate transforma intr-o noapte furtunoasa...next station : spitalul unde medicii baga in tine intravenal toate vitaminele posibila de care ei cred k duce lipsa organismul tau...insa uita un mic detaliu: PSIHOLOG-ul/PSIHOTERAPEUT-ul, singurul om ( desigur daca se pricepe la ceea ce face) care te-ar putea ajuta! Iar daca nu ajungi in maini bune...poti sa-ti iei adio de la tot k tot o leguma ramai.

ce rezolvan daca zicem STOP ANOREXIEI??? NIMIC!!! Ar trebui sa zicem STOP MEDICILOR IPOCRITI, care te-ar lasa sa mori doar pentru ca ei nu au chef de lucru. aaaa si STOP SOCIETATII IMBECILE care pretind sa areti ca si Victoria Beckham in pozele din revista Maxim care by the way sunt modificate cu PHOTOSHOP-ul ;)

Felicitari Sylvia pt blog, imi place cum scrii si success cu cafeneaua (daca stiam treceam sa beau un Fantasy of Love cand am fost in Bucuresti)

zi faina sa ai ;)

Anonymous said...

aaa si scuze pt litere scrise aiurea:P nu pot tasta k-lumea de unghii ;))

sylvia said...

chestia asta am gasit-o pe un site si mi s-a parut interesanta,nu am avut niciodata probleme de-astea eu am reflux gastric atunci cand fac o criza de ulcer.inteleg dorinta femeilor de la arata bine dar cele care ajung sa arate k un schelet mi se par proaste de-adreptul fara suparare.niciodata,indiferent de trend un barbat nu o sa prefere o femeie "umerash" care e plata si careia i se vad coastele.femeia cu forme ,fund si sani va fi mereu la moda si preferata barbatilor.si doctorii da,majoritatea sunt niste incompetenti!

Anonymous said...

Iti dau perfecta dreptate Sylvia .. Cui i-ar placea sa aiba o prietena slabaaa cu coastele afara .. sa fie slaba slaba ? Toate fetele doresc sa arata bine .. sa fie frumoase .. si eu una doresc sa fiu frumoasa , si sa nu fiu prea grasa , la 47 de kg imi doresc sa slabesc inca 2 kg :P de la burtica , mai mult nu vreau ..

sylvia said...

eu am 48-49 kg si 1.67 si ma simt f bine in pielea mea.

BogdanBOBO said...

esti tare Sylvia cu faza cu amantele ... RESPECT!!!
BOBO

sylvia said...

heyyy,mercik mult de tot!sper sa revin soon cu posturi noi dar ultima perioada a fost crunta....pana una alta HAI ROMANIA!!!!

Oby said...

Hey Silvya esty o cantareata foarte buna pentru minee(esty de nota10)yty ascult melodyyle nonstop!!!!!bine sy Rynno imi place!!!
Yti dau un pont:eu snt din Blaj yar aici in fiecare an are loc Zilile Berganbirului!!!sy de organizeaza concerte sy mam gandyt sa venyty aycy k o sa fyty adoraty(te interesezy tu knd sunt kam prin mai 15-16 in fiecare an)vb cu astya de la brgnbyere sy venty va roggg!!!!

Anonymous said...

Eu am 20 de ani, 42 kg la 1.62 cm, deci sunt anorexica? Intradevar nu prea mananc ca nu mi-e foame dar ma simt foarte bine si nu cred ca am probleme de sanatate cum ar fi anorexia desi unii imi spun ca sunt prea slaba. Nu m-ar deranja foarte tare sa ma ingras vreo 4-5 kg dar nu am pofta de mancare aproape deloc.

sylvia said...

ar trebui sa iei niste suplimente alimentare sau sa consulti un nutritionst.eu am 1,67 si 47 kg si ma simt ok.

Anonymous said...

sylvia si eu am avut candva 48 de kg la 1.67...problema e ca ajunsesem de la 66 la 48 kg in mai putin de 3 luni...deci nu ma simteam deloc bine in pielea mea, eram bolnava si obsedata...e groaznic sa fii anorexica, nu doresc nimanui....si e o boala mult mai profunda decat un moft sau o prostie de neinteles din afara...

Anonymous said...

buna, asi vrea sa fiu anorexica am 16 ani si am 64-65 kg am 1 ,58 si nu ma pot abtine sa nu mananc ce ma fac?

sylvia said...

eu zic sa mergi la un nutritionist!

Anonymous said...

E normal sa spui stop anorexiei cand ai 47 de kg si 1,67 pentru ca arati perfect..
Dar cand ai 52 de kg si 1,60 nu ai cum sa spui acelasi lucru..
Eu cel putin ma consider grasa pentru ca sunt pentru aceasta inaltime si indiferent de ce am spune greutatea conteza deorece te face sa ai incredere in tine...
Si poate o sa para aiurea ce zic dar as da orice sa am 45 de kg si daca asta inseamna sa nu mananc asta voi face..Stiu ca nu e sanatos ptr corp dar e sanatos ptr mentalitatea meu..Daca nu reusesc sa slabesc ma distrug lent..Frumos blog,,

sylvia said...

apeleaza la un nutritionist si fa miscare.incearca totul inainte sa te infometezi.un ulcer e f dureros,iti garantez