Wednesday, May 7, 2008

amantele....TRISTE!

Acest post e o parere pur personala si se vrea a fi un pamflet dar totusi cine se simte....se simte!
Acum ceva vreme imi spunea o amanta:"viata e prea scurta sa ma gandesc la fericirea altora".ei bine,aici m-am enervat!si , cunoscand la randul meu niste amante care mai de care mai "printzese",am disecat si eu putin fenomenul asta mirobolant.
CINE SUNT AMANTELE?
amantele fac parte in general din pustoaicele ce se invart in jurul varstei de 20 de ani (maxim).ele, inca din frageda pruncie si-au dat seama k "e grele viata" asa k au inceput sa isi foloseasca atuurile pt k "vrea" si ele : sa "creada ca iubeste" sau o gentutza,o rochitza sau poate......un inel cu safire.acum depinde de categorie....fiecare amanta isi fixeaza un obiectiv si credeti-ma,munceste din greeeeeeuuuu sa-l duca la bun sfarsit!unele vor haine si vacante,altele statut social,altele o masina,daca mai e si decapotabila si mai bine..."yupii,imi plateste iubi ratele!"jobul amantei este f costisitor dar,plateste iubi nu?ele se duc la coafor si neaparat muuuult la solar,isi cumpara haine sexy,exerseaza in oglinda cum e cu muscatul buzei de jos,privirea aceea cu care il hipnotizeaza ea pe iubi,desuurile si cam cum sa mai aranjeze lumanarile de data asta.majoritatea sunt la scoala sau s-au lasat deja de scoala deci nu au nici un fel de venit.so,cand iubi e plecat in delegatie si nu le da bani de buzunar,papa covrigi,sau...s-o gasi un amik cu inima larga caruia sa-i zambeasca frumos si sa-i platesca bonul de la supermarket cu ceva haleala!
amantele sunt egoiste si bine antrenate.daca cumva au vreo mustrare de constiinta le trece repede k doar ce s-ar face ele fara iubi.elementul de baza....TUPEUL!
Amantele traiesc in lumea lor.fara ele iubi nu mai poate!ele,aceste "amazoane ale seductiei" sunt misterioase,ele sunt constiente k stralucesc k o raza de luna,ele stiu "cum se musca buza de jos",ele stiu sa privesca si sa-l dea gata pe iubi doar, doar ii cumpara telul ala cu oglinda (k sa se dea cu gloss si mai des),ele pot sa-ti spuna ceva asa de misterios si de mirific incat trebuie sa te gandesti cam o sapt k sa intelegi ce a vrut sa sugereze "femeia seducatoare" din ea.
K SA FII AMANTA SMEKERITA
- trebuie sa fii misterioasa
-sa si pielea de catifea
-sa faci pe mofturoasa
sa te dai femeie cu scoala vietii
-sa stii cum sa faci botikul
-sa fii foarte "solarizata"
-niste extensii n-ar strika
-sa stii cum e cu muscatul buzei de jos
-sa cauti cuvinte alambikate din dex k sa nu inteleaga omul de rand ce spui(nu de alta dar sa fii si mai misterioasa)
-sa ai tel cu oglinda(k sa te dai cu gloss cand poftesti)
-si sa te dai cu muuuult gloss roz bon bon k sa fii lipicioasa
-a si neaparat sa ai un blog k sa-ti povestesti fanteziile tale cu barbati insurati si aventurile cu iubi k sa moara prietenele tale de ciuda k doar tu esti o "amazoanca" si iubi a zis k iti ia decapotabila.
IUBI
ei bine iubi e la randul lui un barbat "smekerit",un mare cuceritor.vazand ca burtica e din ce in ce mai mare si de obicei parul din ce in ce mai putin intra in panika si atunci .....cauta o amanta.pustoaicele sunt cele mai cautate pt k:
-sunt mai usor de manipulat
-e mai palpitant
-daca e virgina te-ai scos,ii sucesti mintile
-sa spunem in termeni mai politicosi "e mai credula"
iubi o farmeca cu vorbe frumoase:ea e minunata,asa de pura incat nu-i vine sa o atinga,ii promite luna, soarele,ii spune k nu mai poate fara ea,ii lauda performantele sexuale,o face sa fie increzatoare....ii baga fatza aia de om spasit,k nevasta lui e un monstru,k nu il intelege,k nu il mai satisface,k el vrea sa se desparta dar sa mai astepte putin,pt k el e un om prea bun k sa-i dea papucii direct,k e copilul la mijloc si vai, cum sa creasca fara tata,nevasta e nebuna domne' si numai ea, "amazoana minunata e salvarea lui"!tare nu?(as putea sa scriu o culegere despre asta)si printzesa chiar il crede.la inceput e entuziasmata,"saracul de el",lasa k are ea grija.si uite asa incepe!
iubi devine din ce in ce mai gelos,o suna,nu-i da voie sa iasa fara el.ea crede k gata.....iubi nu mai poate fara ea.de unde.....este doar modalitatea lui de a se simti mai barbat pt k pe alte parti o avea si omul diverse complexe!cu amanta se simte stapan pe situatie,stie k depinde de el asa k isi poate permite orice fel de nazuri.k doar omul investeste bani nu?nu trebuie decat sa-i spuna des k e frumoasa,k e viata lui,k intr-o buna zi o sa fie impreuna 4 ever si k da,o sa divorteze la un moment dat si sa-i mai cumpere din cand in cand cate o atentie.inelul cu safire e baza!
din cand in cand mai aplika jocul psihologic :gaseste un pretext si ii spune k vrea sa se desparta.atunci ea,il roaga ,il implora,daca nu merge... aplika metoda suprema....ii spune k ia tubul de pastile!si atunci iubi stie sigur k e a lui,numai a lui!e mai comod,mai igienic si uneori chiar mai ieftin sa ai amanta.amanta trebuie sa fie vesnik disponibila.....pt k asta e jobul ei!
OBLIGATII DE AMANTA
-sa taci din gura cand suna nevasta
-sa inghiti in sec(ai grija sa si exersezi) cand iubi e dragastos cu nevasta la tele
-sa fii vesnic disponibila 24 din 24,7 din 7,12 din 12
-sa-ti placa sa dormi singura,si sa te trezesti singura
-sa te obisnuiesti cu ideea k nu pe tine te va lua in vacanta (decat daca ai fff mare noroc sa fie plecata nevasta din oras).
-vei serba mereu craciunul ,pastele,sf valentin etc cu o zi inainte sau dupa pt k de sarbatori vei fii vesnik singura,el fiind akasa cu sotia si copilul.
-vei fi vesnik a nu stiu cata roata la carutza pt k tot restul lumii stie k mai are si alte amante ocazionale insa stai linistita k tot tu ramai printesza lui.
-sa traiesti vesnik pe alta lume in care faza cu "imi las nevasta pt tine" chiar e reala" si sa mai crezi in mos craciun(iti spunem noi k nu exista)
CONCLUZIE
DRAGELE MELE AMANTE (CARE "ESTE ELE PRINTZESE") GET A LIFE!

31 comments:

Diana Vlase said...

Pai, in primul rand tre sa ne hotaram daca amanta vrea inel sau sa se trezeasca dimineata langa el, ca atunci complici lucrurile, si nu cred ca pregatirea ta in materie te lasa sa vorbesti:))In al doilea rand cele mai veritabile amante sunt cele despre care nu ai putea sa crezi asta niciodata. Vezi tu, chestiunea cu casnicia si cu roata de rezerva e mai complicata mai draga, tu daca tot esti ''sotie'' ramai la statutul asta si lasa barbatul sa isi faca griji de amante:)) S-ar putea ca postul asta, evident scris din temeri, sa atace gresit, si golul sa vina de unde te astepti mai putin...
Chestia cu muscatu buzei e senzuala, si nu tre sa o faci cu unu insurat ca sa inciti, si ia zi, bronzul ala de pe tine e din insule?
Ostentatiile vin din dorinta de defensiva... uite ce cuvinte folosesc fara a fi amanta:)
Parerea mea...

sylvia said...

eu inca nu sunt sotie si nici nu am copil.este parerea mea proprie si personala,o sa mai comentez subiectul asta cand voi avea timp.cunosc destule amante ca sa vorbesc si vorbesc numai despre cele pe care le cunosc restul,sa fie sanatoase.vorbesc despre cupluri casatorite,cu vieti cladite si si copii akasa nu despre mine draga mea.in acest post sunt ironika si am subliniat express acest lucru.ce explikatie da o amanta:"m-am indragostit nebuneste de un om insurat." daca sta cu el fara sa-si doreasca sa ajunga intr-o buna zi femeia oficiala din viata lui,daca se multumeste cu sex ocazional sau sta pt bani,e un fel de prostitutzie.eu asa o vad.si daca intr-adevar e dragoste la mijloc,de ce nu-si vede de treaba ei pana iubi isi rezolva situatia cu nevasta.cea mai mare pedeapsa pt o amanta este sa ajunga la randul ei o sotie inselata.as fi f curioasa sa vad ce atitudine va adopta in acel moment.poate se muta toti trei k sa fie cu happy end!

Anonymous said...

asa, fata, zi-le tu! ce lumea rea, fata! e invidioasa pa tine, fata!

sylvia said...

samurai,cred k citesti totusi prea mult siteul cu pitzipoanca.oricum mercik de link,imi pare bine k au revenit.

Diana Vlase said...

de unde inversunarea asta totusi? parca tinzi sa tii cu dintii de niste chestiuni care, daca ar fi fost strict pareri pe blog, ai fi intzeles glumele si ironiile mele..eh voila cum isi da omu singur sur la tete:)

sylvia said...

repet ACEST POST ESTE UN PAMFLET iar eu nu sunt nicidecum inversunata si doar ironika.dimpotriva ,in primul tau comment ,tu esti cea care ai luat lucrurile prea in serios.nu ai inteles acest post si nici cum sta treaba cu "muscatul buzei de jos".dar in fond,fiecare intelege ce vrea!si care e delimitarea intre "inversunare" si "strict pareri pe blog"?

Anonymous said...

te rog frumos, te rog mult, cand scrii "ironika", scrie "ironik", sau mai bine "ironica".
fie-ti mila, te rog!
poate mai intra la tine pe blog si tovarasi cu IQ putin peste medie, si pe astia, ne doare capul cand citim romessengeneza asta.

Diana Vlase said...

care e dintre un diletant si un profesionist... oricum lasa-le pe ele sa isi faca o caracterizare, sunt convinsa ca sunt in medie mai destepte decat sotiile...evident generic.
Plus ca asta e o caracteristica a romanului, sa isi dea cu parerea din auzite si adiacentele... mi s-ar fi parut un post ok daca erai in subiect, asa e invinovator, si tu ar trebui sa stii ca viata nu prea permite numai alb si negru...pana si cerul poate deveni gri, asa ca cine vrea sa pozeze in om destept sa joace toleranta...
Sper ca intzelegi...
stii, cafeaua cu zahar e buna, doar ca barbatii o prefera cu rom;)

sylvia said...

daca te zgarie pe retina,uite, pt tine o sa ma corectez!promit solemn

Anonymous said...

pai, fata, normal fata ca intru pe pitipoance! nu tre' sa stiu si eu ce se cauta azi?
cu placere, ma bucur ca am putut sa te ajut!

Anonymous said...

puii mei, ma faci sa-mi para rau ca am facut misto.
of, femeile!
norocul tau ca te gasesc simpatica si-mi place de mor piesa aia care te-a relansat.

sylvia said...

zii merci k nu scriu "SJI" si faze de-astea k atunci chiar ar fi fost grav!lol.sper sa-ti placa si piesa noua pt ca noi suntem f incantati de ea,clipul nu stiu cum o sa iasa!diana hai sa o lasam asa pt ca stim,viata e nedreapta,oamenii sunt judecatori asta este....pana una alta aseara am castigat un premiu important si asta e tot ce conteaza.

Diana Vlase said...

nu era o divergenta, iar posturile de pe blog sunt expuse spre a fi citite si comentate, so...
Felicitari:)

sylvia said...

nu de alta dar filosofam prea mult pe subiectul amante si nu e cazul.o sa mai revin asupra subiectului dar acum .....am lucruri mai importante de facut!acest post poate fi comentat in continuare,de-asta l-am si scris!have a great day!

Anonymous said...

In concluzie : Cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti, dar ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f**i una:)

sylvia said...

iubi i-a luat tel cu oglinda sa se dea fata cu muuult gloss k asa ii sta bine unei "femei pline de feminitate".dar oare se lipeste mai bine si pumnul lui iubi de botik (de la atata gloss)cand amanta isi ia nasul la purtare?

Anonymous said...

Nu stiu daca pumnul da se lipeste cu siguranta celebra fraza : '
Blow me.. and I'll make you famous":)

Miro said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Miro said...

mdeah:)) am ras la postu asta...da hai sa ti povestesc si eu o faza: povesteste o tipa: "nu mai vreau sa aud in viata mea de el...m am saturat sa fiu tot timpul pe locul 2!...bla bla "
toate bune si frumoase pana aici!trec aprox 20 de min si suna telefonul.
"alo...pai de ce ne vedem acolo iubi,imi cumperi ceva?hai bine vin acu!" si in timp ce tipa isi strange de pe masa ce avea..tel,tigari etc zice: stiam eu ca asta ma iubeste!=))

sylvia said...

le multzumesc tuturor celor care m-au sunat sa ma felicite pt acest post.nu ma asteptam sa aiba asemenea impact.amantele triste sunt o nesecata sursa de inspiratie asa k vom continua dezbaterea.deocamdata le lasam sa se simta si ele importante si pana data viitoare,pt amantele smekerite si "invidiate" inca un kill de gloss si o lama de ras noua k acusi bate iubi la usa pt o partida mika si trebuie sa deseneze pista de aterizare cu mare precizie.aaaa si sa nu uitam de juponul animal print ,e un must have pt o amanta se succes.

Anonymous said...

esti invidioasa ca tu nu ai pe ce sa dai cu glos, ca nu ai buze, asa ca nu ai cum sa blow your boufriend?
Ai sa stergi si comentariul asta? asta?

sylvia said...

haorleuuuuu,imi miroase a amanta!ia zi-ne tu "PAPUSE" cum sta treaba cu blow jobu-ul.suntem convinsi k esti scolita!poate ne faci si o schema k sa nu trebuiasca sa stam o saptamana sa disecam ce a vrut chintesentza din tine sa ne dezvaluie.iti recomand siteul cu pitzipoancele www.pitzipoanca.org ,pt ne-ai dovedit k esti o pitzipoanca veritabila.cu siguranta cei de pe site te vor face celebra in curand.si ca sa iti dau un "hint" ,iti dau un citat :"# fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential, o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor situatilor, plăcerea supremă fiind să aibă caţi mai mulţi admiratori. in acest fel ea işi reconfirmă statutul de femeie fatală.
# flegmatism fata de restul muritorilor, are impresia că este femeia ideala, fiecare din piţipoance se declară unică, toti o invidiază in viziunea ei, pentru că ea este perfectă."
asta esti tu draga mea si DA te invidiem maaaxim!!!

byanka said...

buna , sylvia si felicitari pentru premiul castigat.
dar motivul pentru care iti scriu este altul..sincer , cu parere de rau trebuie sa iti spun ca m-ai dezamagit...am citit in intregime blogul tau, mi-a placut foarte mult se vede ca esti o femeie desteapta si ambitioasa...insa acest post ..nu l-ai nimerit.
am vazut ca ai scris f multe lucruri despre iubire de unde denota sensibilitatea ta ptr lucrurile frumoase ..poate si de aia lucrezi in domeniul artelor.
insa ignori cateva elemente...daca tot stii atat de multe lucruri despre iubire ar tb sa sttii ca nu exista legi in dragoste..ai tratat acest subiect cu un pic de superficialitate si rautate..te-ai legat in mare parte de femeile care sunt amante dar nu de barbati care inseala...ori ele in mare parte sunt libere si pot iubi pe cine vor si chiar , oricat de absurd ti s-ar parea si un om casatorit poate iubi..o alta femeie..in afara de sotie..
dragoste e oarba si te loveste in cele mai nepotrivite situatii. cu siguranta ca stii ca dragostea te ia pe nepregatite si nu ai scapare..si si atunci cand e vb de amante exista iubire..de multe ori mult mai mare decat ptr vesnica sotie...urat e ce fac amantele alea care suna noapte pe sotie care fac tot felul de chestii ce tin de mahala...
ma rog acum imi dai si eu sincer cu pararea ...mi se pare postul asta ca fiind o rautate si o frustrare..poate ai fost insealata sau ai fost si tu amanta vreodata si nu a iesit cum trebuie..insa daca pretinzi ca stii atat de mult despre iubire ar tb sa stii ca aceasta invinge orice bariera sociala financiara sau de stare civila...sunt absolut convinsa ca ai sa intelegi si cu timpul poate ai sa imi dai dreptate...
multa bafta in continuare si fii mai dulce cu oamenii din jurul tau, rautatile lasa-le deoparte ca nu asa vei avea o viata frumoasa.

sylvia said...

ai inteles gresit acest post.in primul rand acest post este un pamflet am mai zis asta,si eu m-am referit la un anumit segment.bineinteles k de vina sunt si barbatii si uneori sotiile.insa eu nu inteleg relatiile astea duble de ani de zile?daca e gragoste,de ce nu se alege,ori asa,ori asa.este mult mai corect fata de toti 3.exceptii de la regula exista mereu.ma mir cum de acest post a starnit atat interes pt k alte lucruri despre care am scris si care mi se par frumoase si interesante au ramas indiferente.toate bune.

byanka said...

ai dat prea multe detalii pentru un simplu post...iar comentariile ulterioare sunt rautacioase si mi se pare ca faci referire la cineva in mod expres . poate ma insel , imi spun si eu doar parerea.
tot blogul tau este frumos, imi place cum scrii dar am zis ..postul asta , sincer mi se pare o rautate.
multa lume nu inteleg relatiile duble de ani de zile , dar cu atat mai mult cu cat relatia cu un amant amanta exista de mai mult timp cu atat ne putem dam seama ca este dragoste .dragoste nu trece prin stomac si desi ne ia prin surprindere trebuie sa ne pastram u pic cumpatul..cel mai importanta este ca nici unul dintre cei doi sa nu regrete.sunt multe de discutat aici,depinde de fiecare situatii in parte.as fi putut comenta la fiecare post de al tau dar aici mi s-a parut asa cum am mai spus ca ai fost rautacioasa. nu stiu exact dar ai folosit prea multe elemente. amantele pot fi iubite si pot primi mai mult decat cadouri...mai gandeste -te.pupici

byanka said...

poate a starnit atat interes ptr ca toti cei care ti-au lasat comentarii au fost la randul lor amanta sau amant. experienta asta poate fi ceva frumos si ptr totdeauana cateodata. nu e usor sa recunosti ca esti pe locul 2 mai ales cand exista atatea prejudecati...dar nu stim niciodata ce simte cu adevaratul omul de langa noi ,ce gandeste , sau cum si-a ierarhizat apropiatii , nu?

sylvia said...

1.citeste primul meu comment la acest post si mai proceseaza 1 data.
2.nu am fost ,nu sunt si nu voi fi niciodata amanta pt k eu am o educatie.
3.acest post este aprerea mea si nu trebuie sa fii deacord cu ea.
4.ma abtin de la alte comentarii dar din argumentele pe care le-ai adus inteleg ca ai fost sau esti.....AMANTA!

sylvia said...

sau ai vreo prietena buna amanta.ah,sunt prea obosita k sa mai fac o analiza pe text!

byanka said...

ori esti prea obosita ori tu chiar esti o femeie rea astfel nu inteleg replicile astea acide. am crezut prima data ca ai gresit sa spune exprimarea dar nu ai renuntat nici o clipa la aciditate. crezi ca amantii nu au educatie? prejudecata de fix un leu si o creta...superficial , sa stii..pacat, nici tu nu tb sa fii de acord cu parerea mea dar hai totusi sa nu facem comentarii cum ca tb sa procesam...te rog.

Mystique_alina said...

Buuun, sa incepem cu ceva simplu... De ce oare dintre toate posturile silviei acesta a fost cel cu cele mai dese vizite si comentarii? Este cert k in mentalitatea oamenilor se produce un oarecare interes atunci knd este vorba de propria aparare defensiva, deci punctul pe "i" pus de catre silvia a rascolit "sentimentele" celor in cauza... Sunt constienta k si pe mine m-ar ataca asemenea post in cazul in care m-as fi conformat sa fiu roata a 2-a la caruta.Penru ce sa ne mai ascundem dupa deget si sa postam commenturi rautacioase, sa aruncam contre de partea cealalta a taberei cand de fapt sunteti perfect constiente k tot ceea ce ati citit este adevarat, doar k aceasta inversunare deosebita cu care va afisati este doar o camuflare a frustrarii si a neacceptarii realitatii...Ideea de a fi amanta poate fi vazuta din "n" unghiuri si analizata k atare, dar, doar dintr-un pct de vedere! Ceea ce e lesne de inteles este k o amanta se numeste acea femeie lipsita de scrupule, un om care se multumeste cu jumatati de masura, o persoana care nu-si acorda respect fata de ea insasi absolut DELOC; se plafoneaza in idei scurte, fara a avea parte de ceva de care orice fiinta umana ar trebui sa aiba : EXCLUSIVITATE!!! Diana, Bianca, Ema, anonymous, x, y, z incetati sa pozati in figurine ale dreptatii pt. k sunteti doar niste tinte care se simt cu sagetile infipte, de aici reactia asta a voastra puternica si inversa app de cele scrie de silvia...aici nu ma refer k ar fi trebuit sa tineti isonul ei, dar, repet exista prea multa ardoare in a acorda intotdeauna replica la tot, asadar, reactia asta se traduce printr-o singura expresie: "Te simti cu musca pe caciula", si desi poate nu aveti nevoie de compatimirea mea vis-a-vis de asta, eu totusi va transmit k mi-e mila de voi si dak pe viitor doriti consiliere psihologica, contactati-ma ! Vreau sa mai lamuresc un lucru, daca silvia a postat articolul asta, nu inseamna k s-a simtit vreodata inselata, sau poate k da, sau poate k ia apararea unei prietene tradate, sau poate k pur si simplu vrea ca prin intermediul postarii lui sa transmita mai departe ideea k nu e deloc cool sa fii amanta, ba din contra, a tras un semnal de alarma amantelor k se autodistrug si k pe lg ele, alta lume poate suferi din princina lipsei de experienta ale unor persoane gata sa-si vanda corpul si nu imbinarea frumosului semntiment al dragostei cu cel al DEFERENTEI ! Consider k am lamurit ambele taberi si directitudinea cu care m-am adresat sa fie luata k atare, k o pilda! Va doresc succes si indiferent de alegerea finala aveti in vizor k postarea unui alt comment nu face decat sa dovedeasca inca o data lipsa de experienta si greutatea penibilitatii deja afisate...Viata este poarta prin care odata nascuti trebuie sa pasim prin diferite usi ale sortii care trebuiesc deschise cu cheia dreptatii, cu fruntea sus, si nu sa ne furisam pe sub prag crezand k scapam mai usor pt k este f. posibil k dincolo de prag sa ne transformam in presuri pe care toata lumea se va sterge la intrarea intr-o noua etapa spirituala si am face doar k evolutia de care speram sa fim mandrii sa stagneze alarmant! Nu uiati : cheia e la voi, cautati-o cu atentie !

Mystique_alina said...

Rectific: *tabere, *pentru, *mandri .