Sunday, December 21, 2008

craciunitze in club two constanta









CLUB TWO din constanta este unul din cluburile nostre preferate unde ne simtim ca acasa. sa fim in ton cu sezonul, ne-am costumat in craciunitze (ma rog,mai mult eu decat fetele).voiam de mult timp sa prezint noile noastre dansatoare de care suntem foarte mandri :este vorba de Adriana( zisa si pitica) si Diana.Inca le iubim si pe "fostele" (andreea si claudia) dar le-am pastrat in familie (acum danseaza la trupa Alb Negru).Din ianuarie pregatim costume si coregrafii noi,piese si remixuri noi,in concluzie un show imbunatatit!va multumesc voua,cei care ne incurajati si ne stimulati sa devenim din ce in ce mai buni!

25 comments:

Robert said...

hmm frumoase poze, frumoase costume, ce sa zic:X auzi sylvia dansatoarea cea blonda nu joaca si in videoclipul innei? sau este doar o asemanare:D

Mystique_alina said...

Oooo, ce craciunitza dulceee! Foarte sexy-provocatoare pozele :>, divo- no. 1 !
Daca te mai dai cu albastru la ochi strici tot farmecul ochilor tai care sunt absolut sublimi, mirobolanti !

Anonymous said...

@ Robert sa stii ca si eu tot la asta ma gandeam daca nu e aceeasi dansatoare

sylvia said...

ba da,ea este !dansatoarea mea a aparut in clipul innei!

Sylver said...

Oh my God, that is so hot! :O

Anonymous said...

tu pui pozele astea aici ca sa aiba cine te lauda?

sylvia said...

sunt poze cu diverse aparitii la concerte.este blogul meu oficial,este normal sa pun poze de la evenimente!unora le plac,altora nu!craciun fericit iti doresc!

Sylver said...

Acea "Sassy" nici măcar nu a avut curajul de a se semna, a postat ca vizitator. Drept dovadă că nu e decît o laşă complexată... ;)

Anonymous said...

Nu m-am semnat pentru ca nu am blog, nu am timp pentru asa ceva. Si nu imi retrag cuvintele. Raman la parerea. Macar prin imagine sa iesiti si voi in evidenta, daca nu prin altceva. V-am vazut, pe tine si pe dansatoare, la Razvan si Dani azi-dimineata. Dansatoarea aia bruneta, Adriana, nici sa vorbeasca n-are habar. A jost jenant momentul.

Sylver, nu am niciun complex, ma simt perfect bine in corpul meu. Ar trebui sa te mai temperezi, pentru ca Sylvia are deja un barbat langa ea care sa o protejeze. Tu nu esti decat un fan cu care Sylvia se va purta doar politicos, din respect pentru toti fanii.

Anonymous said...

Ah, am uitat ceva. Sylvia, regleaza-ti ceasul! Esti cu vreo 10 ore inapoi.

Sylver said...

Vezi că şi tu tragi concluzii pripite? Cînd am zis că sînt fanul Sylviei? Nu sînt fanul nimănui, alţii ar trebui să fie fanii mei. :))

Anonymous said...

Eşti mult prea modest, Sylver, sincer. Nu înţeleg de ce te-ai revoltat atât de tare în urma părerii mele, dacă eşti un "nefan".

Sylver said...

Nu m-am revoltat, mai de grabă am mimat "revolta". Eşti mulţumită acuma? :)

Anonymous said...

Ce descoperire! Ai mimat. Vai! Şi de ce ai făcut asta? Trebuie să existe un motiv.

sylvia said...

sassy,adriana este un copil de 18 ani care nu stie cum sa reactioneze in fata ironiilor lui dani!iar eu imi aleg dansatoarele dupa alte criterii,nu dupa cum dau "interviuri la tv".treaba lor in trupa este sa danseze si atat!iti respect parerea,nu esti obligata sa ne asculti sau sa ne urmaresti.noi,tot ce am facut pana acum ,am facut cu propriile nostre idei si am fost SINGURI!nu ne-a ajutat nimeni!am invatat din greseli si asa o sa facem si in continuare.trupa nostra si implicit eu ,am demonstrat cat suntem de buni prin showurile nostre,insa nu putem multumi pe toata lumea!eu sunt foarte mandra de tot ceea ce am realizat pana in mometul de fata!

Anonymous said...

Un copil cu sani si picioare la vedere? Cata inocenta!

Sa inteleg ca acele criterii dupa care iti alegi dansatoarele ar fi: proaste, dar frumoase (si, eventual, sa stie sa se miste putin pe langa tine).

Nu contest abilitatile de dansatoare ale Adrianei, ci felul in care se descurca in situatii in care creierul e solicitat cel mai putin. Sa fim seriosi, Dani nu a fost niciun capcaun, a fost cat se poate de natural. Adriana nu isi dadea doctoratul prezentandu-se.

sylvia said...

adriana nu este proasta ,i-a raspuns lui dani asa cum merita.intrebari la misto,raspunsuri la misto!specific :dani este foarteeee bun prieten cu noi atat pe micul ecran cat si in rest!pt mine subiectul este incheiat,fiecare intelege si vede ce vrea!

Sylver said...

Sassy, de ce asociezi inocenţa copilăriei? Pînă şi copiilor le-a fost reprimată, viciată, refuzată inocenţa, specifică doar teoretic vîrstei. Te legi de nişte chestii pe care dacă te-ai uita puţin mai bine, le poţi remarca şi în dezinvoltura puştoaicelor "versate" de 10-11 ani. Dansatoarea respectivă cel puţin e majoră, she does what she wants with her life and her body...

sylvia said...

ce aveti fratilor cu dansatoarea mea?a fi dansatoare intr-o trupa nu inseamna ca dansezi pe cub,inseamna sa contribui la un show,muncesti la repetitii,vii cu idei pt coregrafii!adriana este o fata extrem de bine educata si cuminte,mult peste fetele de varsta ei!o sa sterg ORICE comment care se va mai scrie la adresa ei!nu este posibil sa jugnesti un om fara sa il cunosti!a dansa intr-o trupa este un job ca oricare altul!meriti respect la fel ca si artistul.conteaza sa ai talent,sa fii serios si sa-ti placa ceea ce faci!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Chiar am fost cenzurata. Nu e frumos, Sylvia.

Sylver said...

Ai spus că răspunsurile Adrianei au fost date fără creier. Probabil că dincolo de colaborarea profesională, Sylvia şi Adriana sunt şi prietene. Ţi s-ar fi părut frumos să păstreze un asemenea mesaj?
Înţeleg că ai unele nemulţumiri, dar poţi să le exprimi şi printr-un mod decent, dacă tot ai adoptat rolul moralistei de serviciu.

sylvia said...

este primul comment pe care il sterg,dar chiar nu pot permite asa ceva pe blogul meu.daca vrei sa ne jignesti,te rog sa o faci in alta parte!

Anonymous said...

Nimeni nu e perfect si nu va fi niciodata pe lumea aceasta!!!!
Mie chiar imi place mult tipa bruneta Adriana :) , nu stiu din ce cauza au plecat ,,fostele" dar banuiesc ca le e bine :) Multa bafta le doresc noilor tale dansatoare :)

sylvia said...

andreea si claudia danseaza la alb negru acum pt ca se potrivesc mai bine la ei,ele sunt mai lente!