Thursday, December 25, 2008

craciun de poveste!








eiiii,as avea asa multe sa va impartasesc....!am impodobit bradul aseara care a iesit absolut superb,ne-am asteptat prietenii cu bucurie si cu masa imbelsugata,am impartit cadourile,a fost minunat!totul dupa o goana prin mall dupa ultimele cumparaturi si dupa o cafea cu lapte la st tropez!
Astazi,ca niciodata,ne-am trezit la 8 sa deschidem a doua transa de cadouri,am adormit inapoi pana pe la 12 cand am simtit mirosul de friptura si cozonaci!colindele rasuna,bebe doarme,eu imi beau cafeaua si visez cu ochii deschisi!plecam in vizite in scurt timp si apoi ,seara ,ne strangem la noi acasa pt un vin fiert cu scortisoara si niste somon la cuptor!
Sanatate si caldura in suflete ca doresc!CRACIUN FERICIT!!!

7 comments:

Robert said...
This comment has been removed by the author.
Robert said...

Craciun fericit si tie:*:* si ma bucur ca simti spiritul craciunului cu adevarat, aa si poate imi dai si mie o bucata din pestele ala, nu de alta da am apa in gura =p~ arata prea bineee... te poop

Anonymous said...

LA MULTI ANI tantiiii ca tare repede imbatranesti!!:D si da din ciocolata aia ca tare multa ai pe acolo!

Anonymous said...

LA MULTI ANI! scumpa..toate dorintele cele mai arinse sa devina realitate!sa iubesti si sa fii iubita!poopik

Anonymous said...

LA MUUULTI ANI scumpa mea!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! sa iubesti si sa fi iubita asa cum ai facut-o si pana acum!!! LA MULTI ANI si SARBATORI de vis tie si familiei tale!!!

sylvia said...

va multumesc muuulllttt tuturor!

Robert said...

La multi ani inca odata sa ai parte de nummai bucurii si fericire te poop:*:*