Wednesday, December 17, 2008

midnight coffe!waiting for christams...


ei bine,incep sa am fluturashi in stomac din mai multe motive pe care nu le voi dezvalui din superstitie dar, probabil ca dupa un an in care am muncit enorm din toate punctele de vedere,este timpul ca visurile cele mai mari sa prinda contur si sa se implineasca!
o cana de ceai de tei cu miere e minunata in miez de noapte cand afara e frig,si stau scufundata in patul meu moale alaturi de catzelul,pisica si iubitul meu drag!toti dorm si e liniste,si e bine !abia astept sa impodobim bradul....sa ne punem dorinte si sa ne facem planuri!sper sa avem zapada,macar de craciun!
PS1:oficial de o luna incoace am pr si nu unul ci chiar 2! este vorba de Cristian Stan si Sorin Dutoiu care fac o echipa minunata,de fapt NOI facem o echipa minunata!sper sa crestem impreuna si sa ajungem sa facem lucruri marete!
PS2:am petrecut cateva zile la singurul hotel de 5 stele de pe valea prahovei PREDEAL CONFORT SUITES.locul este excelent pt o escapada (va recomand apartamentele sunflower -au jacuzzy langa pat,semineu si o priveliste extraordinara).este de vis!n-as da 5 stele hotelului avand in vedere ca serviciile sunt f proaste ca la noi la romani. accesul la piscina este non stop asa ca am avut norocul sa fim singurii din hotel care ne balaceam la 2 noaptea!totul stropit cu o sticla de asti martini si merita toti banii!!!enjoy!(sa nu mai spun k numai in predeal era zapada si ningea ca in povesti...)

1 comment:

Anonymous said...

coffee, nu coffe