Tuesday, March 24, 2009

tiesto rulzzzz

Sambata am profitat de faptul k am fost in bucuresti si am mers la TIESTO.am adunat o gasca de prietene si ne-am facut curaj caci iti trebuie ceva tupeu sa mergi la polivalenta cand vine tiesto!
nu stiu ce a fost in capul meu de am luat masina pt ca nu ne lasa sa urcam pana sus plus ca pe aproape nu a fost chip sa o parchez!prin urmare am lasat masina la gossip si am luat taxiul.din strada si pana sus am urcat dealul alergand doar in bluza e trening,gecile fiind in masina (inauntru e fff cald si nu ai unde sa-ti lasi hainele).ne-am certat cu un nene de la intrare (mare si cu creierul mic) care sustina ca una dintre fete nu pare majora (ea avea actele in geanta si geanta in.....masina)!dupa toate aceste peripetii am intrat in sfarsit exact pe la 1 cand se apucase omul de mixat!showul a fost de un maxim kk - niste lasere si ecrane pe spate) dar muzica a fost fffff tare!toata polivalenta a fost plinaaaaaaa (inclusiv tribunele pana sus) ceea ce e de admirat avand in vedere ca cel mai ieftin bilet a fost 50 ron .toti strigau,cantau,aplaudau...o atmosfera f tare!am rezistat pana la 4 asteptand sa puna si hiturile mai vechi.au fost cateva traffic,love comes again,urban train dar mai erau atateaaaaaaaa!!!!!!!!!!!asteptam just be,sweet things,adagio for strings,silence,lethal industry etc....
asadar am plecat putin dezamagita.....insa per total nu regret ca am fost (exceptand multitudinea de "turmentati" din jurul meu).TIESTO a fost,este si va ramane preferatul meu!

18 comments:

delia said...

Eu iti recomanda, daca poti, sa mergi la astfel de evenimente in straintate..sa mergi la un sensation white..sa vezi acolo ce e:>:X:X:X

Anonymous said...

si....poze nu ai facut?Mai Sylvia,vrem sa te vedeeeeem...:*

sylvia said...

dj rynno a fost la white sensation anul trecut si cred ca va merge si anul asta.eu am alte prioritati dar anul viitor cine stie....am vazut insa multe showuri pe dvd ale lui tiesto pt ca imi place la nebunie muzica lui.nu am facut poze decat cu telefonul (si nu are o camera senzationala) pt k nu aveam unde sa-l tin.

Anonymous said...

au fost si melodiile asteptate de tine..just be a fost pe la 4, cand s-a facut ca pleaca..s-a intors dupa ec l-a strigat multimea cateva minute..si a mai mixat inca o ora si jumatate...bestial :D

sylvia said...

vaaaaaaaaaaaiiii nu pot sa creeeddddd ,mor de nervi!!!!!!!!!!!eu toate zilele astea am mers cu cd-ul taaaaaaaaaarrreee in masina cu toate piesele mele preferate!imi place ce sa zic.....total altceva fata de majoritatea porcariilor care se scot la noi in materie de asa zis trance.

mace said...

am linku de la un clip de pe youtube, intamplator am fost si eu in multime la tiesto, si ce multime.... foarte tare.. bine ca nu ai venit devreme sa stai in aglomeratia de la intrare de pe la 11, daca ai timp poti sa arunci o privire si in ograda blogului meu, merci

sylvia said...

m-am uitat pe blogul tau .une-i linkuuulll??? am avut pile si am stiut k domnul intra la 1.ps: cum a fost celalat de la profm?

Silvyu said...

la noi trance:)) in afara de Suncatcher(foarte tare) si Anhken,Pit,Cazacu(plecata afara d mult) domeniu e mort...prea putine eventuri..lumea asculta play&win ..ai exclude? sa asgiuri vocal pt o melodie trance pe viitor?

sylvia said...

mi-ar placea sa cant o piesa trance adevarata pt k imi place f mult acest gen.nu stiu cat ar prinde in momentul asta avand in vedere ce se asculta la radio in momentul asta.tu ce zici?

Silvyu said...

o piesa trance mai hard spre uplifting nu cred...una vocal trance ar prinde bine chiar (desi sunt putin cam pop:)) ) Tritonal Feat. Cristina Soto - Piercing Quiet, Tydi Feat. Audrey Gallagher - You Walk Away(le gasesti la linku din nume), chiar ceva in gen ATB... sper sa ajungem sa ne plangem de prea mult trance, asta prin 2020
Oricum voi cantati ce se cere.The show must go on.

sylvia said...

raman traznita de interpretatea pe care o au tipele pe piesele trance!!!!inchizi ochii si esti high!!!!!!!si apoi ma uit la liniile melodice de la noi!ala -bala-porocala!cand o sa ajungem si noi la nivelul ala?

Silvyu said...

E greu sa ajungi la nivelul ala..ei fac muzica asta de prin 97(paote chiar mai devreme)...si dupa peste 10 ani putem vorbi de piese clasice
Nu cred ca cine isi va aduce aminte peste 10 ani de o piesa de acuma de la noi si in plus romanii cauta versuri simple..ceva usor de retinut...nu sunt in stare sa traiasca o melodie trance, nu avem o astfel d cultura(se exclud 1%din populat de ascultatorii de trance:D)
Cand generatia noastra va ajunge la vreo 30,40 de ani si copii nostri nu vor auzi manele..etc...poate atunci

sylvia said...

tocmai ascultam battleship grey....asa de chill merge la cafea!!!!si imi pare rau k probabil nu o sa am ocazia sa merg la un show tiesto si sa inceapa cu piesa forever today :)

Silvyu said...

he's a pirate e favorita mea...give's me chills:D

sylvia said...

nu stiu daca citesti www.monden.info tocmai am dezbatut un post despre muzica de club din romania.te astept pe 22 aprilie la cafeneaua saint tropez (pache protopopescu intersesctia cu popa nan) la o dezbatere impreuna cu vali barbulescu si deepside dejays.o sa fiu si eu akolo!

Silvyu said...

da citesc..o sa fiu plecat acasa.. cand se mai face cu placere ar fi fost interesant

sylvia said...

oky o sa te anunt ,eu oricum o sa fiu cam la toate reuniunile pt ca au loc la mine la cafenea!

Silvyu said...
This comment has been removed by a blog administrator.