Monday, April 27, 2009

SOS -salvati muzica de club

dupa ce am fost extrem de fericita acum un an ca muzica de club era in plina ascensiune pe atat sunt de suparata,frustrata (nici nu stiu cum sa spun) de modul in care evolueaza lucrurile in momentul de fata.
proiectele de club au aparut ca ciupercile dupa ploaie ,majoritatea pieselor sunt facute "la kilogram",voci prost trase,prost mixate ,cantate intr-o engleza de balta ,cu versuri care din punct de vedere gramatical sunt gresite.la radiouri curge practic aceeasi piesa ,acelasi calup de sunete doar linia putin schimbata.majoritatea nu spune nimic,nu transmite nimic.si ma doare pentru ca in loc sa se dezvolte segmentul asta(al muzicii de club),sa facem evenimete din ce in ce mai ample si mai spectaculoase legate de muzica de club,s-a ajuns in asa hal incat proasta calitate primeaza si lumea a inceput sa se sature!ceea ce nu este rau,sa incepem sa mai educam publicul ,sa se mai trieze din trupele care nu merita sa fie pe piata!nu sunt eu in masura sa judec cine trebuie sa raman si sa plece CI VOI TREBUIE SA O FACETI!
de cand am inceput proiectul dj rynno&sylvia ,ne-am adresat exclusiv publicului din cluburi,asta fac si acum.iubesc genul de muzica pe care il cant,mi-ar placea sa incerc si un trance pur insa din pacate radiourile de la noi nu prea dau asa ceva!
Nu uita senzatia pe care o ai cand asculti piesa preferata!sunt stiluri si posibilitati infinite de a face muzica electronica de calitate! sa nu uitam ca sunt totusi si cateva piese bune care merita ascultate!
PS : DE 1 MAI VOM LANSA NOUL NOSTRU SINGLE - DEEP. piesa poarta amprenta dj rynno si este in stilul nostru .am adaugat niste elemente noi, versuri controversate si ...................sper sa va placa! eu inca nu m-am saturat de feel :)
AZI VA AVEA LOC O INTALNIRE INTRE VEDETE SI CITITORII MONDEN.INFO .VOI FI SI EU INVITATA ALATURI DE DEEPSIDEDEEJAYS SI VALI BARBULESCU PENTRU A DEZBATE ACEASTA TEMA- A MUZICII DE CLUB.PT DETALII ACCESATI WWW.MONDEN.INFO.NE VEDEM LA 19.

11 comments:

delia said...

Trebuie sa recunosc ca nu eram o mare fana a muzicii tale, dar ce ai zis in acest post este FOARTE adevarat. si ma bucur ca sustii muzica trance.
si chiar m-ai facut curioasa sa aud noul vostru single:D

Miro said...

exact despre asta vb astazi cu niste prietene.incepe o piesa la radio si nu iti dai seama daca e inna, play&win etc etc pt ca sunt identice.cam nasoala treaba asta da nu cred ca asa se va educa publicul din mom ce piesele alea sunt in heavy rotation la radio.oricum publicul din ro mai are multe de invatat.sa aprecieze un show bun, o voce buna, o piesa de calitate.in fine, se va discuta despre subiectul asta multi ani, problema nu e doar la muzica de club din pacate.pana una alta multa bafta cu piesa, show ul si sa te mai distrezi de 1 mai nu doar work work wok.:) te pup

simonik said...

ce frumos, chiar de ziua mea lansati piesa noua.abia astept sa o ascult. iar in ceea ce priveste Feel , nici eu nu m-am saturat de ea, mai ales varianta noua. distractie placuta de 1 mai!

Silvyu said...

nush cat d deschisa o sa fie discutia daca o sa fie filmata si cu multa lume din media

sylvia said...

ei lasa ca o piesa dj rynno&sylvia o recunosti dintr-o mie!in muzica de club cred ca ar trebui sa se puna f mult accent pe show iar noi am facut unele super tari(fara falsa modestie) atat cat ne-a permis spatiul si bugetul insa am adus elemente inedite!urmeaza alte petreceri cu multe surprize.idei avem destule!

tatiana said...

Multumesc mult pentru interviul pe care mi l-ai acordat pe blog.Mult succes noului single!

WKY said...

Sa stiti ca eu sunt un mare fan al muzicii de club,trance....si mai ales "dj rynno & sylvia" si bineinteles astept noi videoclipuri de la voi si piese noi,voi spargeti hiturile.....eu va pun pe primul loc in muzica romaneasca si o ascult cu f mare placere,in fiecare zi....mult noroc si la cat mai multe albume...!!!

Anonymous said...

Atentie mai intai la gramatica limbii romane! "majoritatea nu spun nimic,nu transmit nimic", subiectul este exprimat printr-un substantiv colectiv, iar acordul se face la singular. Graba nu justifica dezacordul.

sylvia said...

am corectat,my bad... :)

sylvia said...

WKY iti multumesc mult de tot ,uneori chiar conteaza sa auzi vorbe bune!piesa noua se numeste DEEP si o vom lansa in scurt timp!

Anonymous said...

tipic romanesc silvia, bani sa iasa nu conteaza daca distrugem... pacat asa-i romanu...eu stau de 9 ani in italia si sunt dj acolo dar italienii tin la muzica de club si prietenu meu Gabry Ponte chiar imi spunea ca el de la bun inceput critica producatorii care nu lasau nimic ascultatorilor decat niste acapellas trase de par si ceva bituri ....

te sustin si chiar ma bucur ca vad ca nu sunt singurul care sia dat seama.
Bafta multa in continuare si felicitari.cu respect deejay Zota