Friday, April 10, 2009

www.daniotil.ro

colegul cel simpatic dani are blog.am ramas uimita de ce scrie acolo (la modul placut).aflu si ca raduleasca scrie o carte despre povestea lor de dragoste.sunt convinsa k va fi best seller.acest cuplu atipic care a reusit sa ramana impreuna dupa toate cele intamplate este de admirat!eu le urez viata si dragoste lunga si daca vor rezista ,vor fi un exemplu pt multi altii care nu le dadeau nici o sansa!dani ,dupa posturile astea o sa ai coada la usa mama,cine iti poate rezista?

"Familia mea e la Resita. Ii vad pe ai mei rar si din ce in ce mai rar. Eu n-am “ai mei” in apropiere. Nici cand mi-e bine nici cand mi-e greu. De acteva luni am “a mea”. E femeia mea. O iubesc. E jurul si imprejurul meu. La ea ma raportez si cu ea ma consult. Mi-a dat cele mai frumoase zile si cuvinte si vise din viata mea. Jur ca nu au costat nimic. Nu sunt cumparabile.
Mihaela e omul care mi-a zambit mai frumos si mai des decat orice ruda, orice aproiat. E, dupa mine omul care are atata optimism si energie poztiva cat sa imparta si la cei din jur. E genul de om care “umple” incaperea in care intra. Cat a tinut valul de scandal, omul asta minunat de care va vorbesc abia isi gasea cuvintele intre suspine, intre lacrimi. Nu am vazut-o asa pe Mihaela si din ce vad prin preajma nu au mai vazut-o vreodata rudele, apropiatii sau colegii de televiziune.
Ce faci, cand toate astea se intampla cu omul pe care il iubesti? Ba nu…nu doar il iubesti…de iubit iti iubesti si bunica, un unchi…de omul asta esti legat emotional, chimic si cand stai mai mult de trei zile fara el simti ca un camion a parcat pe pieptul tau. (e o parte dintr-un sms pe care l-am scris nimanui, intr-o seara oribila…de ce nimanui? pt ca nimeni nu imi putea raspunde)"

"…Mihaela m-a luat de mana pe timp de pace. Recunosc. Ea a facut primii 50 de pasi. Sunt un baiat din Resita, mutat cu doua plase si un Razvan la Bucuresti. Fac emisiuni dimineata, am o viata stricta, ma culc, mananc si ma scol la ore fixe. Nu pot lipsi de la munca si stau intr-o garsoniera. N-as fi avut vreodata curajul sa ridic capul in fata celei careia I se spunea “diva”.
L-am ridicat pentru ca mi l-a ridicat ea, cu degetul aratator impingand usor in barbia mea.
Am vazut o femeie frumoasa, cu gesturi identice cu ale mele, cu o fizionomie asemanatoare cu a mea, cu un creier imens si cu un suflet si mai mare. Sufletul era de fapt un burete. Absorbea toata atentia pe care i-o dadeam si ma invata ce sa ii dau.
Eu nu am furat femeia nimanui. Nu am dormit pe pres si nu am trimis flori cu biletel. Nu am haituit, nu am cautat pe net CV-ul Mihaelei ca sa stiu “cum sa o seduc”. Nu a fost un joc. Nu e un joc. Nu tinem scor. N-am interese. Sunt un om corect si in primul rand barbat. O femeie care te iubeste si te priveste asa nu are la o alta adresa o alta relatie bazata pe iubire si strans in brate."
(www.daniotil.ro)
DANI ESTI DE ADMIRAT!BRAVO VOUA!

5 comments:

camy said...

am descoperit si eu blogul lui de curand...si sincer nu ma asteptam la nimic din ce am descoperit acolo!!! Scrie super frumos...fara sa-i pese de reactii...super destept...tot rescpectul,in primul rand pentru Dani !!!

sylvia said...

micutzul de el :)

Anonymous said...

Nu prea imi place de omu asta:| ii prea prost, se mai mutareste aiurea la emisie, si lumea sa-i vada prostia lui

nicoleta said...

Buna.Ma numesc Nicoleta sunt din Satu Mare si imi place fff mult atat de Dani cat si de Mihaela si va spun asta doar din ceea ce am vazut la emisiunile lor.Mi s-au parut niste oameni deschisi,sinceri si mereu au cate un cuvant de spus nu balbaituri.In lumea in care traim de asa oameni avem nevoie ;oameni care sa spuna lucrurilor pe nume.Bravo Mihaela,bravo Dani!!!Imi sunteti tare dragi si din partea mea tot asa mai departe iar oamenii care au comentarii de prost gust o fac ori din invidie,ori din rautate ca nu vad de ce ar privi personal pe altii situatia lor.Asa ca alta explicatie nu vad.Ca un sfat pentru cei doi:niciodata nu vom putea multumii pe toata lumea.Din partea mea le doresc toate cele bune si emisiuni la fel de frumoase.Eu sigur sunt una dintre fanii si admiratorii lor chiar daca sunt dintr-un coltisor asa ...mai retras.Toate cele bune iar rautaiosilor:MAI MUTARITI-va in alta parte :)))

sylvia said...

buna sa stii ca mai degraba ii lasi commentul asta la el pe blog,nu stiu cat de des il citeste el pe al meu :)