Thursday, January 7, 2010

un diary scurt!

Nu mi-ati mai scris cam de multicel, ce-i cu voi?!eu am stat mai mult prin casa zilele astea, am baut cafele si am facut toate pregatirile necesare pentru mutatul in noua "cafenea". O sa avem si forum ,foarte aratos chiar! Deci o sa-mi amintesc de perioada ASIA!Nici nu prea mai stiu sa umblu pe forum dar imi amintesc de faptul ca era o intreaga telenovela:intrigi,bisericutze,certuri,intruniri etc.un fel de gossip girl!Imi doresc sa avem cat mai multi utilizatori,astept idei de rubrici sau ma rog,ce ati vrea sa vedeti pe blog sau pe forum!Sper ca zilele astea sa aduc la zi tot ce inseamna facebook si sa ma mai obisnuisc cu twitterul.Am ajuns la episodul 12 din seria a 3-a din gossip girl! Ce serial imi mai recomandati?!

29 comments:

Miro said...

ohh....don`t get me started cu serialele.depinde ce gen preferi.la cum te cunosc sunt sigura ca one tree hill, House MD si grey`s anatomy o sa-ti placa.

Apple Juice Official said...

eu zic sa te uiti la "Tanar si nelnistit" pe Pro. Cred ca a ajuns la episodul cu numarul 5002:)) Este serialu asta de cand eram eu mic... e de`o seama cu mine. Toti actorii sunt istorie dar serialul tot la tv este :)) Asa ca recomandarea mea este: Tanar si nelinistit !

Denis said...

Doctor House si Prison Break :D

simonik said...

Daca ti-a placut Twilight te poti uita si la The Vampire Diaries.

sylvia said...

nu prea ma incanta The Vampire Diaries,am vazut cateva episoade.E ok ,dar nu ma da pe spate!

Denis said...

Rubrici o sa deschidem si noi daca ne mai vin idei :)...ca pot deschide toti utilizatorii topicuri :)

lilu said...

eu zic"Lie To Me" sau "Dirty Sexy Money","Melrose Place" foarte interesante :-)sper sa iti placa!!!

Ea said...

Heroes, Heroes, Heroes. :D

sylvia said...

Ea , o sa ai un soc atunci cand o sa vezi noul blog! :)) i know youuuuuuuuuu ! dar va fi f bine organizat!

Ea said...

Cea rea ai fost la faza asta. :)) Eu, cea mai mare zgripţuroaică. În cât timp va fi gata?

merediss said...

te puuuuuuup Syl :)

sylvia said...

La inceputul saptamanii viitoare.Atunci o sa lansam si o piesa noua.Oricum designul blogului se va schimba periodic. Acum am ales o tema si abia in februarie veti afla de ce tocmai ACEASTA TEMA!

Ea said...

Câte secrete! /:)

sylvia said...

pai daca am dezvalui totul dintr-o data ce am mai rezolva?

Ea said...

Curiozitatea unora ca mine. :))

sylvia said...

pai iau in serios treaba cu blogul,ma bucur k mi-am facut prieteni printre cititorii mei,consider ca este necesara o schimbare,un blog mai usor de accesat
. mai am vreo cateva surprize pt k sper sa se vor intampla multe lucruri bine anul asta! piese si sedinte foto noi,in ipostaze cat mai diverse!

Denis said...

hai ca a fost "resuscitat" blogul :))..a revenit la viata

Canguru' said...

Daca e februarie, e clar, e legat de Sf. Valentin. Abia astept o piesa noua, poate sa fie si Pinguinu' pe versuri, numai sa fie! Azi a fost Deep pe un radio, eram intr-un magazin si am stat special pana la final, desi nu aveam de gand sa cumpar nimic.

Recomandari: Californication (e cam misogin, pt barbati), Larry David si True Blood, toate pe HBO.

Roxyk_Stef said...

cu riscul ca imi va zice lumea ca-s o pupinundeva trebuie sa te felicit!!! imi place ca te implici atat de mult in online!!! si nu ai "angajati" sa o faca pentru tine;)) am sa fiu si eu prezenta pe unde voi putea... atata cat imi va permite facultatea bineinteles:))

sylvia said...

pai iti multumesc foarte mult si chiar voi incerca pe cat posibil sa ma tin de treaba si sa fiu la zi cu tot.trebuie insa sa facesc pe cineva care sa se ocupe de facebookul pt fani pt k eu chiar nu mai fac fata! La un blog aparent destul de simplu am muncit foarte mult,bine,eu mai mult mi-am dat cu parerea.Am facut 11 coperti se single la cele mai imp piese ale noastre,fiecare dintre ele are un concept diferit in functie de mesajul piesei,blogul va fi unul vesel,diferit fata de toate celelalte,un loc unde sa ai totul la indemana si unde sa te simti bine.asa ca...........ma straduiesc! si bineinteles voi fi prezenta si pe forum!

sylvia said...

Canguru avem o super surpriza si vis a vis de dansul pinguinului.Vei afla despre ce e vorba pe 18 ianuarie.Dar este vorba despre o piesa nouaaaa,nu este single dar eu presimt ca va prinde de minune prin cluburi!

Roxyk_Stef said...

aia de la Iasi?

Apple Juice Official said...

si eu tot aia de la iasi cred k e:)) desi nush ce ati facut la iasi banuiesc piesa :P sylvia ai zis k luna asta ne zici de ce photo shooting cu roz :) ne mai zici?!

sylvia said...

pai nu stiu daca acum in ianuarie sau in februarie!depinde cand va fi totul gata

Laura said...

Ca tot ziceai de seriale, daca iti plac comediile iti recomand " How I Met Your Mother".O sa-ti faca ziua mai buna ! Pup

Bibi said...

miro are dreptate...nu cred ca nu ti-ar placea one tree hill...

sylvia said...

incercam ,incercam! miro mi l-a promis pe edward si acum l-a sechestrat la ea!

Miro said...

lol...sa nu zic ceva obscen acuma...edward va ajunge la tine cat de repede...poate:))

Anonymous said...

10 things I hate about you, serialul :)
e superrr