Saturday, January 2, 2010

welcome 2010 !!!!!!!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!!!!!!!
Ca sa intelegeti mai bine imaginile, sa va spum povestea revelionului 2010 !
Am ajuns la Focsani, cu vreo 2 ore inainte sa intram pe scena, am tipat,am dansat,am baut sampanie.La 9 si 10 am intrat pe scena,lumea zgribulita de frig,abia i-am urnit din loc!Am plecat grabiti inspre Iasi,pe o ceata incredibila,aveam de mers peste 200 km .Am cantat in masina,am ascultat muzika tare,tare,ne-am maimutarit in fel si chip.Fix cu 5 minute inainte de miezul noptii am pierdut semnalul radioului asa ca nu stiu exact cand am trecut in noul an.Ceasurile nostre indicau minute diferite,deci am numarat in "ritmul" nostru 10,9,8,7,.........yeeeeyyyy!Am ajuns la Iasi pe la 00.30 bineinteles dupa ce am trecut prin nenumarate peripetii,nu gaseam calea de acces catre scena,nu ne intelegeam cu politistii etc!Am ajuns unde trebuia fix cu 2 piese inainte sa urcam pe scena.Eram ultimii, deci daca mai intarziam mult nu mai cantam........
La iasi ,o atmosfera incredibila care a facut sa merite toata alergatura!Oamenii tipau,dansau! Nu exista nicaieri in tara atmosfera ca la Iasi!
Colegu' Rynno si-a aruncat geaca pe scena,a oprit concertul si a pus Casutza noastra sa faca lumea o hora mare.In final am incheiat cu o piesa de zile mari.......Mosule ce tanar esti !M-am straduit sa fredonez si eu ceva la refren pt ca doar acele versuri le stiam!
Apoi organizatorii nu il mai lasau pe rynno sa coboare de pe scena!Am urcat dupa el sa-l iau si astia "dar mai stati,unde va grabiti?nu vezi k lumea nu vrea sa plece?" .Si uite asa a mai pus vreo 20 de min muzica!
Drumul spre Bucuresti a fost GROAZNIC ,ceata de nu vedeam la un metru,mergeam cu 60 la ora,oboseala acumulata..........Am condus pe rand si am reusit pana la urma!Welcome 2010!

Dj Rynno -Dansul pinguinului remix


FEEL



CASUTA NOASTRA



MOSULE CE TANAR ESTI



DJ RYNNO IN THE MIX

8 comments:

Unknown said...

super...

Denis said...

Partea a 3 a e mortala :))...dau pe repeat de cand am ascutat-o prima oara...pacat ca nu e filmat pana la sfarsit :)..

Roxyk_Stef said...

hehe... cum sa nu fie atmosfera cu voi pe scena? :P
abia astept sa mai veniti :X tura urmatoare poate nu ni se mai strica aparatele si filmam tot concertul:)) pup

delia said...

ma bucur mult ca v-ati distrat la iasi, dar in club kush nu ati mai fost?
La multi aani!:D

sylvia said...

pai la kush nu am mai cantat pentru ca......nu a mai cantat nimeni,nu stiu de ce! oricum era un club ffff creapy,dubios ,unde se asculta numai minimal si toti erau drogati si pastilati.asa ca am plecat repede!

Roxyk_Stef said...

Kush e fostul Planet:))) cred ca e cel mai aiurea din toate... s-au amanat multe baluri din cauza neseriozitatii lor... ma rog, is multe de zis...

Canguru' said...

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/si-au-dat-intalnire-la-bran-82296.html

La Multi Ani!

Apple Juice Official said...

Sylvia te invit la botez la mine :))