Thursday, April 10, 2008

FANTASY OF LOVE

ei bine nu,nu e vorba de o fantezie de dragoste propriuzisa ci de noua piesa dj rynno & sylvia -FANTASY OF LOVE la care ieri am filmat un minunat clip!scenariu: eu lucrez intr-o mina si reusesc sa fur niste aur,apoi vine dj rynno si ma scoate de acolo si ajungem amandoi celebri si bogati.....cam asta ar fi.totul s-a intamplat in decorurile de la CASTEL FILM. tin pe aceasta cale sa multumesc intregii echipe ( dragos buliga,rusinika,costin ,mihai baietilor de la lumini etc etc)si tuturor fetelor care au participat la acest clip(niste mineritze f sexy :)) si care au indurat alaturi de mine un frig crancen muuuulllte ore la rand.asadar am muncit pe bune dragii mei in sensul k am dat cu tarnacopul,cu lopata,am fost manjite cu ulei,si mai ales.......FRIIIIIGGGGGG!!!!
una peste alta, dj rynno a fost responsabilul cu buna dispozitie pe parcursul filmarii si speram k va iesi un clip bun pe masura asteptarilor!eu am un look mai ciudat si pt asta responsabil este costin(daca cineva are cumva laude sau reclamatii).speram sa va placa........

Sambata incepe STYLE RADAR.am filmat introurile pt materiale duminika si nu au fost lipsite de peripetii.au fost probleme cu locatiile asa k a trebuit sa ne mutam dintr-un loc in altul prin ploaie (deci parul meu se facuse praf),filmasem toata ziua promo deci toti eram fff obositi.in sf ne-am apukat de filmat prima emisiune pe la 22.00 dupa o intreaga alergatura prin oras.suntem la inceput asa k avem nevoie de sustinerea voastra pt a deveni din ce in ce mai buni.promitem solemn sa nu dezamagim.va poop dulce!!!!

28 comments:

Miro said...

deci ai de capu meu....clipu asta rupeee tooot!suuuper!!!abia astept sa l vad!si ti am zis de o suta de ori da iti mai zic odata...BAFTA MUUUULTA!:*:*

Robert said...

super tari pozele. si clipu sunt convins ca o sa fie super super tare de abia ast sa il vad.. poop

Anonymous said...

uite, ca tot spuneai ca tii cont de cine te promoveaza, am scris un mic articol aici. abia astept sa aud piesa (poate chiar mai devreme de lansare daca poti face ceva) si sa vad clipul. Daca ai poze de la filmari la style radar trimite-mi-le ;) sambata voi fii pe pozitii sa urmaresc emisiunea si sa fac un review interesant.
Uite articolul http://www.divercitycafe.ro/fantasy-of-love-sylvia-dj-rynno.html
si daca doresti, te astept cu pareri. Succes

Unknown said...

Multumesc pentru comentariul lasat pe blogul meu! Bafta!

Alistar Alexandru said...

Mersi frumos ca mi-ai zis. Am scris repede si din greseala a iesit "divide" in loc de "divine" :))
Am schimbat:P...ne mai auzim..pup

Anonymous said...

ai auzit vreodata de botox? eu nu as iesi cu fata aia la tv. macar abtine te sa razi ..ca ai gura mare cat o sura si te face sa arati ca o maimuta.

sylvia said...

nu am nici un complex vis-a-vis de cum arat si nu cred k imi trebuie nici o operatie estetica.daca nu-ti place schimba postul cand ma vezi,nu m-as supara deloc...:))

Anonymous said...

e bine daca te-ai resemnat.

Miro said...

as fii curioasa sa vad o poza cu tine de iti permiti sa vb asa!;) eu cred ca esti doar frustrat/a!;))

Robert said...

ii dau dreptate lui miro prima data arata o poza cu tine sa vad ce mufa ai.. dupaia comentezi u de altii, si daca nu`ti place vorba sylviei schimba canalul nu trebuie sa te uiti u.. (taman u)

Anonymous said...

Woooow Silviaaaa!!! Abia astept sa vad noul clip ;;) sunt sigura ca e pe masura asteptarilor noastre :) NU conteaza cum ai parul .. cum ai noul look , tot ceea ce conteaza este ca esti tu o scumpaa , si ai sufletul frumos si sincer ..
Am vazut in publicitate ;;) noul tau proiect de sambata :P abiaaaaa astept :)
Am citit pe blog ca cineva nu ,,te suporta" , nu da importanta vorbelor rele .. e doar invidia!!!
Fii mereu tu si nu te schimba ptr nimic si nimeni in lume!!
te pupyyyyy si miss u Silvia :(

Anonymous said...

da deci tu robert ai 15 ani si miro vreo 13...hai frate , nu raspund la astfel de provocari. nu fac parte din categoria pupincuristilor si nu ma emotioneaza decat adevaratii artisti. sylvia nu face parte din categoria asta , din punctul meu de vedere . adevaratii oameni de valoare nu afiseaza aroganta cu care se afiseaza ea. de 3 ani tot baga interviuri ba ca face copil ba ca se marita ba ca nu stiu ce...si nimic...devine penibila cateodata. normal ca are fani numai de 15 ani. oricum ,am altele mai bune de facut , am dat de blogul asta printr-o intamplare , nu voi mai intra ca nu are sens sa ma cert cu copiii.

Miro said...

fratele meu de unde stii tu cati ani am eu sau robert?aaa si apropo vezi ca le incurci rau de tot...nu sylvia a declarat acele faze!spune i mamei tale sa-ti aduca frumusel ochelarii de vedere cand dai drumul la tv...din respectul pe care il am pt sylvia o sa inchei aici!te pup:*

Robert said...

nu are sens sa vb despre asta pe blogul sylviei, miro are dreptate dute sa-ti faci un control la ochi, cu siguranta ai nevoie de ocheti:D:D si nu`ti mai da u cu parerile ca le dai degeaba numai sa te afli si u inseama,

Anonymous said...

varzucilor , scrie pe profilul vostru!!!!!!! de blog!! cred ca voi aveti nevoie de ochelari. oricm ar fi , pune-ti mana pe o carte de gramatica ca sunteti praf! miro , a fi curios se scrie cu un singur i , nu cu 2 de i , iar robert, corect este du-te! si in seama nu se scrie legat. varzaaaaa...vedeti ca nu aveti mai mult de 15 ani??

Anonymous said...

Anonymus, daca tot te apuci sa tii lectii de gramatica atunci afla ceva interesant de la mine; spatiul se pune dupa virgula, nu si inaintea ei, deci mai documenteaza-te si tu. Mai mult rusinica pentru tine ca la o varsta matura pe care tu pretinzi indirect ca o ai faci astfel de greseli ;))... Subiectul acestor cometarii ar trebui sa fie cu totul altul, insa observ psihologic in comportamentul tau afisat aici doar prin niste cuvinte ca esti deosebit/a de invidios/a, ori din asta reiese un singur lucru:
1. Daca esti fata, atunci Ema, lasa-te pagubasa k devi vizibil stresanta si s-ar putea sa-ti pice o caramida in cap curand sa te lecuiasca!.... desigur, la figurat :))
2. Daca esti baiat, Mihnea, (ca sa folosesc expresia ta) "ia-ti-o usor din loc" ca esti extrem de penibil sau... mai ramai si mai posteaza de fapt ca ne amuzi copios cu replicile tale de prof expirat din care reiese vertiginos oftica si dorinta de a desfiinta gratuit, tzeapa insa nu mai halim d-astea ;)...
3. Daca instinctul meu care de foarte putine ori ma inseala, in cele din urma transmit acelui sau acelei "anonymus" care citeste acum rozandu-si unghiile commentul meu sa dispara si sa-si incerce norocul pe un alt blog pentru ca aici atata timp cat sunt eu, n-are sanse la ultimul cuvant ! Din pacate pt. el/ea tin sa-l/o anunt ca am un deosebit talent la da peste nas usturator de tare !

ALINA

Bibi said...

~Fantasy of love~ sună destul de bine iar clipu' are un scenariu interesant!
aştept rezultatul final

Anonymous said...

Eu cred ca anonimului de mai sus ii e ciuda pe Sylvia ca nu e in locul ei.Si Miro e o prietena buna de-a Sylviei si nu are in niciun caz 13 ani ;)

Anonymous said...

Anonymous nu ai pic de respect fata de nimeni .. in special ptr Silvia .. NU trebuia sa scrii nimic pe acest blog daca nu iti place Sulvia .. acesta nu e un blog de cearta ..

sylvia said...

pt anonymous:ai dat de blogul asta pt ca am vrut eu sa dai,si daca tu consideri ca sunt aroganta,ei bine imi permit sa fiu aroganta cu oamenii care consider k merita.si pt toti aceia care fac din statussurile mele de pe mess un tel in viata,ei bine nu faceti decat sa ma flatati cand vad ca va preocupa atat viata si persoana mea!poate daca ati avea si voi o viata intr-adevar lucrurile ar sta altfel nu-i asa??pana una alta atat oficial cat si neoficial imi merge bine,eu sa fiu sanatoasa si....la cat mai multe fitze din partea mea :))sper k stiti sa cititi printre randuri.toate bune,ma grabesc sa ajung la party caci azi e ziua lui dj rynno.LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII!!!

Anonymous said...

LA MUUUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI DJ RYNNO!!!! Sa ne traiesti muuuulti ani!!!
Silvia .. ne-ai dovedit inca odata ce fel de persoana esti!!!!! Bravoooo ... sa nu te schimby NEVER!!!!

Anonymous said...

Silvia te-am vazut la Kanal D ;;) ti-am facuuuut muuuuuuuuuuuuuuuulte poze :)
Au aratat cate ceva din noul videoclip ;;)
te pupyyyyyyyyyy

Robert said...

trimite-mi si mie pozele ca eu nu am vazut:(:( adresa mea de e-maill este robert_ciuculescu@yahoo.com sa-mi tr te rog.. sylvia cand apare videoclipu?:>:>:> poop

Anonymous said...

cum o sa am timp iti trimit ;)

Anonymous said...

Poze din emisiune gasiti si pe monden.info :)

Anonymous said...

Robert sper ca ai primit pozele :)

Anonymous said...

Sa vad daca se vad pozele daca le postez aici :P Ca sa mai postez daca reusesc

[IMG]http://i26.tinypic.com/4qkfg9.jpg[/IMG]

Robert said...

da le-am primit ms mult:*:*:*