Wednesday, April 23, 2008

in sfarsit dimineata...



in sfarsit o dimineata linistita in care nu m-a trezit telefonul ci catzelul nostru happy,in care am avut timp sa iau micul dejun cu iubitul meu si sa-mi beau cafeaua.o dimineata in care soarele imi zambeste,o dimineata in care m-am trezit cu zambetul pe buze.am lasat primavara sa-mi intre in suflet si ma pregatesc pt o vara incendiara.imi era dor de o astfel de dimineata..........am revizuit toate lucrurile pt care ar trebui sa fiu fericita si uitasem cat sunt de multe.am facut curatenie in minte si in suflet,am scapat de "merele stricate",m-am uitat la ce barbat dulce am langa mine,mi-am amintit de planurile noastre pe care muncim pe branci sa le ducem la bun sfarsit,l-am mai citit putin pe Octavian Paler si pe fundal imi rasunau versurile astea:

 str1:
SPARKLING WATER SLOWLY DRIPPING ON MY FACE
SKY IS SHINING WITH THE SUMMER'S SWEET EMBRACE
SUN IS RISING GIVING ME ANOTHER DAY
AND ALL THE RAIN HAS GONE AWAY

bridge:
AND I
FEEL THAT I CAN
FLY
AROUND THE WORLD


str2:
BUTTERFLYS ARE FLOATING IN THE MOUNTAIN BREEZE
FLOWERS BLOOMING IN MY HAIR AND ALL THE TREES
EVERYWHERE THE NATURE IS COMING TO LIFE
GONE IS THE NIGHT, HERE COME'S THE LIGHT
versurile de la cea mai frumoasa piesa de pe albumul nostru.se potriveste de minune cu vremea de afara.pana una alta va servesc o cafea delicioasa k sa fie cireasa de pe tort a zilei!

1 comment:

Anonymous said...

ma bucur mult ca in sfarsit ai avut o zi placuta :P , o zi in care nu te-a trezit telu .. meriti si tu putina odihnaaaa!! te pup si sa nu crezi ca te-am uitat :*