Monday, April 21, 2008

la multi ani alinaaaa !!!!



m-am tot gandit ce sa-ti urez........si nu pot spune altceva decat k iti doresc ceea ce-mi doresc si mie (si tu stii k eu imi doresc de-alea din top) si mai mult decat orice ,DRAGOSTE NEMASURATA!
am ras si am plans impreuna in anii ce au trecut si cred k prietenia mea si urarile din suflet sunt cel mai de pret cadou pe care ti-l pot face .
iti doresc k viata sa iti fie presarata cu mai mult de 73 de fire de lalele colorate si sa te simti la fiecare pas iubita si pretuita asa cum meriti !macar un lucru bun a iesit din toata povestea numita "MIHNEA",telenovela vietii noastre.....deci cu siguranta vom avea ce povesti copiilor nostri!esti unul dintre putinii oameni care nu m-a dezamagit niciodata si sunt o norocoasa pt k am o asemena prietena!
ne vedem maine la cafea....la cafeneaua mea,sa-ti dau cea mai buna cafea cu scortzisoara!

8 comments:

Anonymous said...

LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI Alinutza!!!!Fie ca toate visele tale sa devina realitate!!! Sa te bucuri de fiecare realizare pe care o vei face!!! Iti doresc multa sanatate , fericire si imi doresc sa fii inconjurata doar de pers cu suflet bun si nobil , sa nu suferi niciodata! Inca odata LA MUUULTI ANI!!! Pupici

Anonymous said...

Multumesc mult in primul rand, tie, Silvia ! Ca de fiecare data esti inopinanta si adooorr astaaa:D !
Ma simt magulita, dar mai ales mandra de tine, cu tine! Pup dulcee
P.s.: Thx merediss

Alina

Anonymous said...

cu mare drag , scumpa :*

Anonymous said...

La Multi Ani si din partea mea! si daca e vorba de lasat cu cafea cu scortisoara, ma inscriu si eu pe lista. permiteti-mi ca eu sa aduc frisca.:) (fara nici o aluzie, rogu-va!)

sylvia said...

angel azi eram la cafenea si printre 2 intalniri cu privire la niste petreceri de burlaci si 2 cantari plus alcatuit meniul de cafele am avut timp sa citesc putin blogul tau.nu stiu cine esti insa imi place la nebunie ce scrii,este pe sufletul meu!abia astept un moment de liniste sa te mai citesc....

Craiasa Zapezii said...

Pot sa ma inscriu si eu pentru cafea? Aduc si un cadou pentru sarbatorita :).

sylvia said...

foarte curand o sa va invit pe toate la cafea pt k ...mi-am deschis cafenea!!detalii curand...

Miro said...

astept cafeaua aia pe mail...sa vad si eu daca te tii de cuvant!:))