Wednesday, April 30, 2008

sylvia va invita la SAINT TROPEZ












ei bine m-am hotarat!impreuna cu bogdan iacob,"vesnicul meu partener de cafea" (impreuna avem si un "bebe" care luna trecuta a implinit un an si se numeste PIMP MY EVENTS-firma noastra de evenimente) si cu marius mihailescu am deschis o cafenea si un club.
cum ne-a venit ideea?
-dupa ce ne-am chinuit muuult timp sa punem la punct biroul nostru de pe franklin nr 9 (zona romana) am constatat k platim chirie degeaba pt k toate intalnirile noastre aveau loc la TURABO.ne intalneam cu clientii la o cafea la TURABO si tot asa.Acolo aveam net,cafea,salate plus mai aflai noutatile de la x,y,z. ce-ti puteai dori mai mult?asa ca ne-a venit ideea asta,sa ne facem si noi o cafenea.usor de zis greu de facut.....si uite ca daca vrei si iti doresti cu adevarat se poate.
Acum ne-am mutat sediul la SAINT TROPEZ,undeva la intersectia pache protopopescu cu popa nan.si suntem foarte mandri de ce a iesit!mai sunt cateva detalii de pus la punct si de amenajat terasa dar toate vor fi gata in curand!
de ce la noi si nu la altii?
-poti veni la o cafea cu prietenii sa mananci o salata sau sa te uiti la meci (avem o plasma f mare).designul realizat de cera mihailescu ofera locului o atmosfera relaxanta si culorile pastel iti dau o stare de bine...
-la noi poti savura o gama larga de sortimente de cafea (prietenii mei cred k stiu pasiunea mea pt cafea).aici ne-a venit si ideea de a numi diverse variante de cafea cu titlurile pieselor semnate dj rynno & sylvia.ingrediente care mai de care mai aromate vor alcatui cafeaua fantasy of love,feel sau chilling my soul.
-clubul arata foarte bine ,capaciatea fiind de aproximativ 50 de persoane.asadar,o locatie perfecta pt petreceri de tot felul.
VA ASTEPTAM CU DRAG SA BETI CAFEAUA ALATURI DE NOI!!!

16 comments:

Bibi said...

pf ti-am mai zis ca arata super super bine dar vreau sa ma conving pe viu :D
ma bucur ca te-ai hotarat sa te asociezi ,va doresc sa va mearga fff bine!!!
cu toate ca nu mi place cafeaua ,as gusta o "fantasy of love":)).
Auzi?dar are si scortisoara ?ca am vazut ca iti place la nebunie ....

sylvia said...

bibi nu am fixat inca ce sortimente de cafea or sa poarte numele pieselor noastre dar cu siguranta vor fi unele si cu scortizoara.si crede-ma k o sa te fac eu sa-ti placa si cafeaua!!!

DeeDee said...

chiar voiam sa te intreb daca aveti si cu scortisoara =) si sper ca aveti si cu mult lapte (adica mai mult lapte decat cafea :)) multa bafta in continuare. o sa vizitez localul cat pot de curand ;)

Robert said...

oo super tare sylvia ma bucur ca ti-ai deschis cafeneaua asta, cand mai vin la buc bem cafea acolo nu mai cefaaua aia sti u de ai zis ca parca are ciorapi in ea.:)) super tare de-abia ast sa mai vin la Bucuresti. te-am popat si multa bafta in continuare

Anonymous said...

www.andreeaharastasan.blogspot.com
:P

Anonymous said...

Cat de frumosssss e Sylvia "X bravooo
Offf , daca as sta in Buc :( m-as duceeee ;;)
Hmmm , dar ce facem daca nu-mi place cafeua :-w ???

Anonymous said...

Nu beau cafea,nu-mi place, insa o sa-ti caut cafeneaua prin tot Bucurestiul:) Suna atat de bine "cafea cu scurtisoara":D si-ti tot vine sa stai la cum e amenajata.See ya there,Sylvia!:*:*

sylvia said...

te astept cu drag.eu va scriu acum de aici si am in fata o cafea fierbinteeeee

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

e superb localul:D
am fost sa vad clubul pentru ca in curand imi serbez majoratul si vroiam sa te intreb daca ar fi o alegere buna avand in vedere ca am cam 45 de invitati.nu stiu ce sa fac pentru ca am impresia ca nu prea e foarte mult loc unde sa dansam.te rog ajuta.ma

sylvia said...

am facut petreceri si de 60 de persoane acolo si au iesit super.daca vrei o gura de aer sau putina liniste poti urca in cafenea si crede-ma k e loc suficient si pt dans!

Anonymous said...

ms mult sylvia:* oricum intre timp m.am hotarat sa fac acolo majoratul pentru ca imi place super mult cum arata.sper sa iasa bine:)

nedalexa said...

Buna seara!
As dori sa aflu si eu mai multe informatii despre club si cafenea in vederea organizarii unui majorat pe la inceputul lunii decembrie. As vrea sa stiu cam cate persoane intra in club si in cafenea de asemenea, cat m-ar costa sa inchiriez clubul in principal, dar si cafeneaua, daca aveti un Dj pentru astfel de evenimente si daca bauturile sau mancarea fac parte din servicii si care sunt costurile pentru acestea.
Multumesc!

sylvia said...

sorry dar nu mai am cafeneaua,in prezent este spatiu de inchiriat!

xtz said...

hello sylvia
cu cine pot lua legatura pt inchiriat spatiul?

sylvia said...

eu m-am retras din acest business. asadar cafeneaua isi cauta "patron" . numatul de telefon este pe un banner in geamul cafenelei.