Saturday, June 21, 2008

midnight coffee


fiecare om are in viata sa macar o revelatie....in lumea asta atat de superficiala si care se desfasoara intr-un ritm atat de alert exista momente in care realizam ca destinul nostru depinde in totalitate de alegerile pe care le facem in viata.avem dreptul de a alege si e minunat ca intr-o lume cu infinite posibilitati ,sa stii ca exista una care e doar a ta!
ma sperie faptul ca avem din ce in ce mai putin timp...si la propriu si la figurat!prea putin timp pt introspectii,prea putin timp sa iubim,prea putin timp sa traim....multi trec prin viata ramanand neimpliniti,singuri,tristi,fara sa-si afle scopul!poate ca asta e pedeapsa lor....cheia fericirii este sa constientizam si sa pretuim corect ceea ce ni se intampla,atunci cand se intampla si nu atunci cand este prea tarziu!si ceea ce mai e foarte important:atunci cand privesti in urma,sa nu regreti nici o decizie luata.si eu nu regret niciuna, pt ca asa a fost sa fie.....
sunt momente in care trebuie sa mai dai un" refresh "sufletului si sa pornesti la drum cu forte proaspete,asa cum spunea o buna prietena: "Astazi mi-am facut curat in inima fara sa pastrez nimic ascuns. Am aruncat clipe de tristete, momente in care-mi doream sa mor, totul fara sa privesc inapoi, ci doar la dragostea ta... Pentru o clipa m-am lasat purtata de glasuri pe aripile amintirilor ca sa retraiesc clipa noastra, ca sa mor inca o data."
IUBESC,SUNT UN OM IMPLINIT SI NU REGRET NICI O DECIZIE LUATA!am platit cu suflet si lacrimi,am castigat dragoste si un drum pe care sa merg spre viitor cu zambetul pe buze alaturi de jumatatea mea.(doar pt cei ce stiu ,cunosc si pot intelege)

4 comments:

Anonymous said...

Este 11:11 min. A.M., abia m-am trezit, fara vreun motiv precis am accesat direct blogul tau, si citesc ceva foarte adevarat, ceva real, ceva ce tocmai traisc de ceva timp incoace ... Daca acum 5 ani imi spunea cineva ca timpul este cel mai pretios, aveam sa rad de el, necrezand nici macar 1% din aceasta afirmatie... Realizez acum, cu precizie ca intr-adevar, timpul este de aur! De fapt timpul care trece este viata noastra, daca trece constructiv, atunci, la capatul clepsidrei, cand o vom intoarce, astept ca tot "nisipul" timpului scurs pentru truda sa ma umple de satisfactii! Nu regret nimic, toate s-au intamplat cu un scop, si daca-ti amintesti cum au inceput toate...Vezi?... deja parca simt nisipul recompensei. M-ai citat foarte frumos, si mi-ai adus aminte de sentimentele alea pe care le aveam cand compuneam glasul inimii la momentul ala... Mi-e dooooooooor de tineeeeeeeeeeeeeee raaaaaaauuuuuu !!!!

Anonymous said...

Sylvia .. uneori cuvintele sunt de prisos .. insa simt , simt ca trebuie sa scriu .. ca trebuie sa-ti scrie tie si tuturor celor care iti viziteaza blogoul.
Am citit ceva frumos astazi .. aici pe acest blog .. cateodata ma intreb .. cum ai atata energie sa spui in scris tot ceea ce ai in suflet ? Cum te poti exprima atat de bine ? Ai scris niste cuvinte extraordinar de frumoase si adevarate!! Eu una consider ca TIMPUL este lupta cu noi insine ..timpul este cel mai valoros lucru .. trebuie sa recunoastem lucrul acesta .. asa cum a spus si Alina .. timpul este ca si o clepsidra .. este fff adevarat .. uneori doar timpul le poate rezolva pe toate!!! Daca ai rabdare .. forta , putere , energie .. timpul este acela care va rezolva totul ..
In acest moment nu-mi gasesc adevaratele cuvinte pe care le-as putea scrie aici .. nu-mi gasesc exprimarea corecta .. insa stiu un singur lucru : TIMPUL este si va fi intotdeuna lupta cu noi insine .. nu dejeaba se zice : ,TImpul le rezolva pe toate " :)
Acum voi face o mica paranteza si voi vorbi putin despre tine Sylvia .. Nu am avut niciodata ocazia sa te intalnesc personal , ne stim decat de pe hi5 si blog , insa sper ca , cu ajutorul lui Dumnezeu sa ne cunoastem si personal .. imi doresc atat de mult acest lucru!!! esti o persoana minunata , speciala si deosebita .. nici de as vrea nu as avea cum sa nu te iubesc .. Familia , prietenii tai trebuie sa fie fff mandri ca au asa o fiica/prietena ca tine .. multi si-ar dori sa aibe o prietena ca tine :) Eu una nu te consider o vedeta , asa cum o fac multi .. te consider o persoana foarte speciala ptr mine , o persoana deosebita inimii mele .. nu te iubesc pentru ca esti vedeta , nuuu , esti si tu om obisnuit ca mine sau ca oricare alt cineva , numai ca serviviul tau e facut public cum s-ar spune si esti cunoscuta .. este un lucru minunat sa vezi cat de iubita esti .. cat esti de apreciata .. munca ta cat de bineprimita este .. stiu si te cred .. insa tin sa-ti spun inca odata .. esti deosebita si ai un suflet de aur!! Datorita TIE mi-am facut o prietena fff speciala , este vorba despre Andreea dansatoarea ta :) Am vorbit foarteee multe cu ea :) atat despre mine , cat si despre ea .. mi-a spus niste cuvinte pe care nu mi le-a mai spus nimeni :) este o persoana deosebita la fel ca tine .. sper sa am ocazia sa va cunosc cat mai curand :) sa va imbratisez si sa va spun cat de mult va iubesc!! Sper sa tinem legatura si daca ai timp si vrei bineinteles :) sa-mi scrii si tu Sylvia .. Pupiciii si muuulta baftaa la concerte!!

Bibi said...

"""IUBESC,SUNT UN OM IMPLINIT SI NU REGRET NICI O DECIZIE LUATA......am castigat dragoste si un drum pe care sa merg spre viitor cu zambetul pe buze alaturi de jumatatea mea."""

nici nu ma mai mir de ce unii si unele te invidiaza ...au si de ce !
si bravo tie ,e foarte important sa nu regreti NIMIC din ceea ce ai facut ,poate numai ca nu ai facut mai multe ...dar toate la timpul lor

Anonymous said...

Buna prietenA care ti-a spus asta..imi suna atat de cunoscut :"Astazi mi-am facut curat in inima fara sa pastrez nimic ascuns. Am aruncat clipe de tristete, momente in care-mi doream sa mor, totul fara sa privesc inapoi, ci doar la dragostea ta... Pentru o clipa m-am lasat purtata de glasuri pe aripile amintirilor ca sa retraiesc clipa noastra, ca sa mor inca o data." .....oare era asa :
"Astazi mi-am facut curat in inima fara sa pastrez nimic ascuns …
Am aruncat clipe de fericire,momentele in care-mi doream sa mor…totul fara sa privesc inapoi…
Insa pentru o clipa… m-am lasat purtat de glasuri pe aripile amintirilor,ca sa retraiesc inca o data clipa nostra…ca sa mor inca o data…Am zburat cu gandul pe albastrul cerului ochilor tai,am alintat suvitele de par rebele si am cazut de acolo de sus ,din spatiul dragostei…in bratele taleEste o durere inexplicabila… ,dar in acelasi timp singura placere care mi-a mai ramas de la viata. Este …era o simfonie a sentimentelor fara cuvinte,doar atingerea era de ajuns. Ai fost cea care mi-a deschis inima,si totusi in acelasi timp si cea care a ferecat-o! …Acum…acum este un cuvant fara sens pentru ca nu mai pot sa exist fara ce-a fost,insa nu pot sa traiesc fara sa uit…ma apasa greutatea minutelor transformate in ani…nu pot sa traiesc fara sa uit: jocul luminii in ochii tai ,buzele calde care ma mangaiau daca ma loveam…acum am pierdut sirul lacrimilor…sunt intr-un labirint care cred ca este viata mea!
Si stiu…stiu ca nu vei veni sa ma salvezi…Acum as vrea sa stiu ca esti fericita,si daca nu mai insemn nimic,ma multumesc sa stiu c-a fost candva… Nu pot sa nu ma intreb daca a fost vina mea,fiindca stiu ca am un mod ciudat de a iubi si de arata asta…stiu ca poate e prea tarziu ,dar te iubesc…Ce greu apasa aceste simple cuvinte,oare ar fi schimbat ceva daca ti le-as fi spus?!Cred ca nu mai conteaza,si acum inca mi-ar fi greu sa explic tot ce insemni pentru mine!…
Lacrimile se intorc din focul care le-a nascut…imi este dor de cuvintele tale cel mai mult…de ce taci?!…
Urasc tot ceea ce se leaga de tine…pana si pe mine…
Si plang…si sper…si te iubesc!…
"