Thursday, June 5, 2008

pentru ca unii nu inteleg.....

PENTRU CA UNII NU INTELEG FAPTUL CA:
-proiectul DJ RYNNO SI SYLVIA s-a lansat si exista datorita calitatii muzicii si sound-ului nou pe care noi l-am adus in Romania si NU SE BAZEAZA PE IMAGINE!!!!!!!!!
-am demonstrat ca prin piesele noastre putem ajunge pe primele locuri in topuri fara casa de productie ,fara strategii de marketing,fara sa avem pe cineva cu bani in spate,FARA SA FACEM COMPROMISURI!
-imaginea mea de pe scena este doar o imagine DE SCENA,potrivita cu stilul muzicii noastre (avand in vedere ca majoritatea concertelor noastre au loc in cluburi).
-am un designer,se numeste CERA MIHAILESCU SI EA IMI ASIGURA TINUTELE PT SCENA SI EVENIMENTE MONDENE.
-noua piesa promovata se numeste FANTASY OF LOVE,deci ascultati versurile..............................
-rochia de mireasa este creata de CERA MIHAILESCU si va fi tinuta cu care vom promova piesa fantasy of love.
-deschiderea TURABO (nu am cantat la caminul cultural din comuna vascauti ),a fost totusi un eveniment important si toti care au participat la eveniment inclusiv cei din conducerea clubului ne-au felicitat pt show.
-daca cineva crede k o sa vin imbracata la concert in club intr-un sac,imi pare rau sa va dezamagesc......
-NU NU AM SILICOANE(dar ma bucur k am un bust "suspect" de bine dezvoltat
-nu-mi amintesc s-o fi vazut pe beyonce ,aguilera sau cine mai vreti voi imbracate pe scena cu haina de lana si fusta pana la pamant.
-in mai bine de jumatate de clip sunt nemachiata,deci ne puteti vedea in toate ipostazele,nu suntem o imagine artificiala.
-clui nu ii place imaginea sau muzica proiectului nostru ,sa nu vina la concerte!!!!!!









16 comments:

Anonymous said...

Cine a comentat si te-a suparat Sylvia? Chiar exista si oameni care zic asa ceva?De fapt am uitat.....traim in Romania ,tara unde orice e posibil.Oricum nu merita sa te consumi pentru unii cu mintea prea ingusta pentru acest secol :-j

Robert said...

daca ti-a zis cineva asa ceva, nare de cat lasa`i sa vorbeasca singuri, oricum imi place ca esti o fata simpla nu te dai cu tona de machiaj (cum fac altele) pentru a isi face o imagine mai buna pentru fani lor, si cand incolo cand le vezi pe strada sa nu le recunosti, imi place Sylvia de tine ca esti o fata simpla cum am mai spus nu plina de fitze, nu ai pozat goala (ca altele)etc.. bravo tine`o tot asa::*:*:* aa superba rochia iti sta foarte bine in ea

Anonymous said...

Sylvia scumpa ,, lumea aceasta in care traim este o lume plina de invidiosi , de oameni rai .. te poti astepta din partea lor la absolut orice!!! Tot ce trebuie sa stii este sa inveti sa fi tare .. sa nu te ,,doboare " nici cel mai urat lucru despre ce se scrie , ce se va scrie sau ce s-a scris despre tine .. ptr ca sunt scrise sau spuse din invidie , din rautate!! Au vazut ca ai succes si acum vor sa nu fie asa .. Fii taree

Anonymous said...

Mai da-i naibii de idioti si ingusti la minte. Aia care conteaza, aia importanti... aia inteleg :)

dezmatz said...

si io care am plecat inainte sa va vad pe scena ... sa'mi fie rusine ...

Anonymous said...

Am aflat cine sunt cei care te-au suparat.....sa fim seriosi nici nu merita sa te consumi pentru niste ziaristi in special de la acea publicatie

Robert said...

patrikkk imi zici udne ai vazut publicatia aceea? ca sunt curios sa o vad si eu sa vad ce nu le comvine:-w

DeeDee said...

Au vorbit fara sa stie nimic. Zi-le! :)

Anonymous said...

patrick astept si eu sa-mi zici

Anonymous said...

Nu am vrut sa scriu dar e vorba de cancan....daca vreti sa gasiti articolul scrieti la search "sylvia"

Bibi said...

cei care scriu la cancan nu se numesc Ziaristi!nu scriu nici macar corect
e un tabloid de 2 lei care trebuie ignorat ;)
ah si mi se pare ok cum ai fost imbracata

Anonymous said...

Astazi(11.06.08) Sylvia cu Sorin sunt invitati la emisiunea lui Marutza.

Anonymous said...

offf..sylvika...gata au inceput asa zisii ziaristi sa scrie prostii..:))...ar trebui sa ne amuze k experiente dastea am trait destul pe vremea "ASIA"..mai tineti minte ...silvik..bibi..cum ne amuzam noi?!?..las mah nu-ti face u sange rau pt niste persoane care nu merita..stii bine ks invidiosi si cum nu gasesc nimic de care sa se lege..se apuk sa scrie a doua zi ce-au visat noaptea..;))...

The Red Hair Girl said...

melodia pot spune ca e frumoasa, numai ca atunci cand o auzi de n ori la radio, incepi sa te saturi, asa ca ar trebui sa facem ceva, sa mai combinam putin genurile de muzica, sa difuzam mult mai multe piese si asa o piesa va ramane hit mai mult timp :)

sylvia said...

lol asta e problema radiourilor nu a mea.mie imi convine pt k asa e scumpul nostru popor.daca e la radio ceva,e automat ok.cu cat mai multe difuzari,cu atat mai multe concerte si automat...bani.totul tine SI de business.diferenta e k noi nu am fost bagati pe gat,am fost difuzati pt k lumea ne-a cerit.oricum iti recomand piesa noastra chilling my soul.o gasesti pe net sau pe www.monden.info.si welcome:))

DCTiron said...

Good point! :)) BV