Tuesday, September 2, 2008

ZIARISTI INFECTI !!!!!!!!!!!!!

EU INTELEG CA ZIARELE DE 2 LEI TREBUIE SA FACA SI ELE UN BAN DAR SA RECURGA LA GESTURI DE GENUL ASTA MI SE PARE JOSNIC!DAR,LA CE SA MA ASTEPT OARE?!!!
1.JEGUL ALA DE POZA A FOST FACUT DE UN NENE CARE STATEA OSTENTATIV CU APARATUL INTRE PICIOARELE ARTISTELOR LA PROPRIU!!!!FARA NICI O JENA!!!!!!DOAR ,DOAR PRINDE CEVA !!!
2.EU PE SUB ROCHIE AVEAM PANTALONI SCURTI PT K EU PE SCENA PORT INTOTDEAUNA PANTALONI SCURTI !PANTALONII MEI SCURTI SUNT ACOPERITI IN TOTALITATE CU PAIETE SI ORICUM PE DEDESUBT AM SI CHILOT DECI IN NICI UN CAZ NU MI SE PUTEAU VEDEA PARTILE INTIME.
3. IN CEL MAI RAU CAZ,DIN CAUZA LUMINILOR,PIELEA SE OGLINDEA IN PAIETELE ARGINTII SI DE-AIA PARE PORTIUNEA ACEEA CA SI CAND NU AR AVEA PAIETE SAU POZA ESTE TRUCATA.
4.NU AM NEVOIE SA-MI ARAT CHILOTII PT A ATRAGE ATENTIA!
5.MA GANDESC SERIOS SA II DAU IN JUDECATA!
6.SA VA FIE RUSINEEEEEEEEE!!!!!!!

11 comments:

Anonymous said...

Despre ce poza vorbesti? :|

Anonymous said...

Care publicatie a dus lipsa de subiecte de aceasta data?

Anonymous said...

ei ce dragt! acum ma uit la tine (prin razvan si dani - e 8.47) si descopar ca ai blog, ai blog pe blogspot si ai si acelasi fundal ca al meu:) si daca ziaristii pana acum numa asta ti-ai facut...pregateste-te pentru ce-i mai rau in continuare:) succes

sylvia said...

sunt ziaristi pe care ii respect si crede-ma,cunosc f multi.nu vreau sa pornesc un razboi,s-au mai scris nedreptati despre mine si nu le-am luat in seama.insa nu vreau ca lumea sa creada ca recurg la gesturi de-astea.eu inteleg faptul k poze de genul ala vand publicatia insa trebuie sa avem si o limita.nu am nimic cu publicatia respectiva ci cu fotograful ala nesimtit!!!!

A.Faith said...

şi de-aia îţi faci tu griji? data viitoare, când îl vezi că face astfel de poze, roagă-i pe paznici să-i arate ieşirea.

sylvia said...

fii sigur ca asa am sa fac dupa ce o sa aiba o urma de talpa in frunte

Unknown said...

ca să scrie după: sylvya pune badigarzii să ne bată? făcând confuzie între termenul de bodyguard şi paznic?

sylvia said...

talpa va fi din partea mea :)dar sa inchidem subiectul.nu merita atentie

TamaraRo said...

esti desul d dragutza si piesele sunt pe masura,n-am ce zice ca am dansta pe ele pana am transpirat in urechi...tine-o tot asa!

TamaraRo said...

ce tare, nu ai nimic cu publicatia, dar ai ceva cu fotograful:))))

sylvia said...

pai de la publicatii ce pretetii sa am?