Wednesday, November 26, 2008

midnight coffe

in fiecare zi ,scriu istoria sufletului meu alaturi de tine asa cum stiu numai eu.in fiecare zi plang sau rad din motive numai de mine intelese.de fiecare data cand te privesc imi amintesc de lucruri pe care numai eu le-am aflat,pe care altii nu le inteleg!dintre milioane de oameni ne-am ales....in viata asta mizerabila avem un colt de paradis!nu vei regreta nimic,iti promit!

15 comments:

Ea said...

N-am nimic cu tine, dar cred că ar trebui să te supui regulilor de ortografie: literă mare la începutul oricărei propoziţii, spaţiu după fiecare punct, virgulă, punct şi virgulă etc, iar diacritice nu neapărat.
Nu de alta, dar e puţin obositor pentru cititori.

Adi Lepadatu said...

"ea" Sylvia a scris f ok... nu cred ca este f important sa scrie intocmai dupa regulile ortografice. sylvia nu scrie aici ca pe un ziar, sau undeva unde trebuie sa demonstreze aptitudinile literare. este alegerea fiecaruia, ca pe un blog sa scrie cum considera. mie unul mi se pare ok. se citeste ok, scrie cursiv, respecta punctuatia atat cat sa fie ok, sa se inteleaga. sylvia vrea sa transmita un anume mesaj nu lectii de romana... in fine. sa fim seriosi! e f ok cum scrie sylvia! studiez jurnalismul si imi permit sa vb. pe un blog personal ai libera alegere de a scrie cum consideri. doar daca scrii in presa sau pe un site caracteristic cultural trebuie sa respecti... ;)

sylvia said...

draga ea in mi-am aruncat un ochi pe blogul tau si la postul "ganduri "si tu ai niste greseli de ortografie.daca mananc vreo litera sau scriu fara cratima atunci poti sa ma condamni dar pt k nu pun litera mare la inceput de propozitie este de inteles.nu am scris cu litera mare decat in documente oficiale.mi-e mai comod sa scriu asa.conteaza esenta textului.

Ea said...

Postul meu nu are nicio greseală. Se pare că tu ai o problemă.
Şi să ştii că e obositor doar să vezi un post de colo până colo, fără spaţii, fără literă mare, să vezi unde se delimitează fiecare idee. Dar să îl mai citeşti? Mi se pare într-un fel un respect pentru cititori, mai ales în cazul tău, când ai fani.
Iar dacă azi acceptăm să scriem fără litere mari, mâine o să ne trezim cu "sh", "tz", "k" şi mai ştiu eu ce.
Încă o dată repet, nu am nimic cu tine, apreciez cariera ta şi dacă era ceva personal, ăsta era ultima temă pe care te-as fi atacat.

Ea said...

Citez:
"Pronumele şi adjectivele negative

* Se scriu într-un cuvânt: niciunul, niciuna, niciunii, niciunele, niciun, nicio, după modelul: vreuna, vreunul, vreo, vreun.

Ex: Nu am niciun prieten.

* Nu şi în cazul în care nici are valoare de adverb sau conjuncţie:

Ex: Nici măcar unul nu a fost prezent.

Nici unul, nici altul n-a răspuns. "

Nu am nicio vină. Mai vorbim. ;)

sylvia said...

mda,sunt acceptate ambele forme atat legat cat dezlegat chestia cu nicio este mai recenta ,de prin primavara cred.n-am stiut,my bad!

Ea said...

Da, prin primăvară... acum vreo 2 ani (din 2006 până acum... aproape 3 chiar).

Şi nu e cu negocieri, e acceptată doar forma legată. Interesează-te, dacă nu crezi.

Anonymous said...

Cered ca lipseste finalul postului...care cred ca ar suna asa :Te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca ma faci sa rad, te iubesc pentru tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pentru ca TE IUBESC !
He he

sylvia said...

ooo long time no see!!intelegi acum "limba" pe care o vorbesc cand scriu lucruri de-astea?ai simtit putin gustul?ai inceput sa intelegi faptul ca la teorie suntem toti tari dar de fapt realitatea nu prea se pupa cu teoria?ei,cum e?

Anonymous said...

Hehe...o singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte

Maria-IoANNA said...

:))lectzii de ortografie pe blog? sa fim serioshi...asha cum spune sylvia,esentza conteaza!

Maria-IoANNA said...

...iar mie mi se pare normal sa nu intri pe un blog dak nu itzi place...dai dovada de "tatza" criticand...in plus acele "gresheli" nu modifica sau influentzeaza intzelesul textului...

Anonymous said...

Zicea Dostoievski : Intamplator, oricine poate iubi.
Pam pam:)

Anonymous said...

Buna, de ce atata cearta cand puteti sa zambiti?! As dori daca se poate, cine anume a scris acele cuvinte frumoase si optimiste?:) Numai bine si Sarbatori fericite cu ceea ce iubiti!

Nicky-y said...

Eu nu am nimic nici cu Sylvia, nici cu Ea. Nu stiu cati ani are Ea, dar eu am invatat sa scriu in 1995... atunci scriam 'nici o', 'nici un'. Asa o sa scriu toata viata. Considerati'ma batrana :) daca vreti.. dar nu ma schimb >:P.

Succes Sylviei in continuare. Papa