Wednesday, November 19, 2008

miroase a ....craciun!




iarna m-a prins intr-o verva totala,obosita dar fooooaaarrrte fericita!odata cu frigul ,care nu-l sufeream pana de curand,valuri de bucurie imi inunda sufletul!cu toate ca programul e infernal si sunt f obosita m-a cuprins inca de pe acum febra sarbatorilor!anul acesta vom sta acasa de craciun ,cu familia pt ca mi-e dor sa ma intorc in timp,sa ma bucur asa cum trebuie de cei dragi.anul acesta o sa am timp pt toate.....
magazine sunt pline ornamente de craciun care mai de care mai imbietoare,cu greu ma abtin pana in decembrie sa nu cumpar tot ce-mi iese in cale!globuri noi,casutze ornamentale,lumanari ,beteala,ingerashi,stelutze....toate imi incanta privirea si simturile!ma simt iar copil si e minunat!
visele prind aripi in aburii cafelei cu scortzisoara!serile sunt minunate ,pline de mirosul ceaiului de tei cu miere si a fursecurilor de ciocolata!
in perioada asta aglomerata imi dau seama cat de pretioase sunt diminetile,cand poti sa mai lenevesti in pat dupa ce te trezesti,cand ai timp de mic dejun si de cafea si de muuulte saruturi!
abia astept sa mergem la munte...ca si anul trecut,de ziua mea!
visele se implinesc......celor care merita!

6 comments:

Anonymous said...

Visele se implinesc de fiecare data daca meriti ca acel vis sa devina realitate!!! Sa te bucuri de fiecare minut , de fiecare lucrusor primit de la cei dragi .. iubeste si fi iubita asa cum ai facut-o si pana acum!!!
Ce poate fi mai frumos decat bucuria de a-ti petrece sarbatorile acasa in familie? Pupiciii

Anonymous said...

"anul acesta o sa am timp pt toate....." nu asa spunem cu totii la fiecare inceput de an dar de obicei realitatea e alta?:)
tocmai vin din Iulius Mall, din Iasi. SUPER show! super piese!! super dansatoare!!! [cea blonda.. uoau]
ar fi frumos daca ar fi cateva poze si cu ele..

sylvia said...

o sa punem poze cu noua gasca in curand.ma bucur ca ti-a placut,desi eram ffff obositi dupa 10 ore de mers cu masina,ne-am simtit super bine !

Anonymous said...

27 decembrie :))) super coincidenta
eu sunt pe nascuta 26 decembrie

am descoperit astazi blogul tau
nu mai spun ca sunt innebunita dupa melodiile tale (Sylvia&Dj Rynno)
de unde pot cumpara cd-ul vostru ???

Maria-IoANNA said...

hmmm...cafea cu scortzishoaraa:((...mi-ai facut o pofta..."mirosul de craciun" a ajuns shi la noi in maramuresh,e sooperba senzatzia,vitrine imbodobite de craciun,decoratziuni...e o placere sa te plimbi noaptea in micutzul nostru orash:)...nu avetzi concerte in zona baia-mare?

sylvia said...

in decembrie ne relaxam,avem concerte numai in bucuresti sau la maxim 200 de km de bucuresti.poate anul viitor...
lilina poti cumpara cd-ul nostru de la magazinele de specialetate,diverta,benzinarii...tu alegi!