Sunday, February 8, 2009

ANUNT 2 FOARTE IMPORTANT !


ANUNT CA NU AM NICI O PAGINA OFICIALA DE HI 5 ,DOAR PE CEA A FIRMEI DE EVENIMENTE SI ANUME PIMPMYEVENTS! CINEVA MI-A LUAT POZE SI TEXTE DE PE BLOG SI MI-A FACUT O PAGINA DE HI 5 blue-sylvia.hi5.com .ACEASTA PAGINA NU IMI APARTINE !AS RUGA PERSOANA RESPECTIVA SA NU MAI SCRIE REPLICI IN NUMELE MEU!MERCI!

10 comments:

Anonymous said...

superba poza.

sylvia said...

merci mult!este de la sedinta foto de aum cateva zile.o sa pun mai multe poze curand:)

Anonymous said...

si ce te face sa crezi ca e asa de important anuntul asta? si nu inteleg de ce stergi unele comentarii, daca tie nu-ti place ce scrie in ele atunci de ce ti-ai mai facut blog? pe un blog oamenii au libertatea de a-si exprima opinia, de a critica si tu ai obligatia de a le raspunde. anyway, la cate comentarii ai nu prea te citeste multa lume :))

sylvia said...

nu am nici o obligatie fata de nimeni si nu-mi doresc ca cei care nu au altceva mai bun de facut decat sa comenteze articolele din can can sa-mi scrie mie.am dreptul sa-mi aleg cititorii,am dreptul sa scriu si sa sterg ce doresc!nu iti place ce postez,nu mai intra!

Anonymous said...

Ceau Sylvia,ma numesc Bianca si sunt bucuroasa k am descoperit blogul tau.Sunt la lucru si am luat o pauza sa citesc bloguri.Esti o fata foarte frumoasa si va sta bine impreuna.sa pui mai multe poze cu voi, k sunt foarte faine.iti doresc tot binele din lume si sa ai un an plin de bucurii si fericire.te pup.

Anonymous said...

@Anonymous: asta este cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Blogul ii apartine, n-are nicio obligatie, este dreptul Sylviei sa publice numai ce vrea ea, sa lase ce comentarii doreste, sa interzica accesul altora fara sa dea vreo explicatie.

Iar numarul de comentarii este un criteriu gresit de a stabili popularitatea unui blog.

Robert said...

cine a facut acel hi5 ii ff penibil, daca sylvia vroia sa-si faca o pagina de hi5 isi facea singura nu cred ca ar fi fost cazul sa fi facut altcineva in locul ei

Anonymous said...

Nici macar acest profil nu e oficial? http://SylviasiRynno.hi5.com

sylvia said...

acel profil SylviasiRynno este facut de o fana a noastra cu care suntem buni prieteni.este facut cu acordul nostru

sylvia said...

acest blog a fost facut pt a publica stiri despre trupa,poze din concerte sau de la diverse evenimete pe care le poate folosi presa,a fost facut pt a va putea impartasi cateva din trairile mele,fie ca sunt fericita sau trista.nu mi-am facut blog ca sa schimb lumea sau sa tin dezbateri.cred ca primul meu post de pe acest blog este reprezentativ pt ceea ce vrea el sa insemne.prefer sa scriu o poezie care-mi place decat sa dezbat criza financiara!nu vreau sa am 500 de comentarii,am acceptat de fiecare data si criticile atata timp cat sunt constructive.raspund cu mare drag oamenilor care au ceva de spus (cred ca s-a si vazut de-a lungul timpului).cu persoanele care nu au capacitatea mintala de a intelege lucrurile astea le rog sa-si faca blog si sa aiba mai multi cititori decat mircea badea.