Tuesday, February 10, 2009

ANUNT 3 SI......ULTIMUL!

apreciez faptul ca te chinui sa-mi scrii commenturi la cat mai multe posturi,dar daca ai avea un dram de inteligenta in creieras nu le-ai da pe toate in decurs de 5 minute si de pe acelasi IP (in traducere de pe acelasi calculator).mai proceseaza....:) !

9 comments:

Anonymous said...

Permite-mi sa-ti dau un sfat.Esti incantatoare,ai un blog minunat dar incepi sa il strici dand satisfactie tuturor persoanelor care nu au ce face.Fii tu,lasa-i,ignora-i....vor renunta.
Ai promis ca ne dai cateva informatii cu privire la ce folosesti...inca astept. :*

sylvia said...

ai dreptate,am vrut doar sa ii demonstrez doar ca specia sa de neuron este pe cale de disparitie!
acum despre mine...am norocul sa am un ten curat ,fara probleme care nu necesita tratamente speciale.am incercat tot felul de farduri si creme de la firme care mai de care mai faimoase si am constatat ca solutiile cele mai bune sunt uneori si cele mai simple.avand in vedere ca tenul meu este unul foarte uscat ,incerc sa ma hidratez cat mai bine folosind zilnic o crema de corp destul de grasa
FOND DE TEN -l'oreal accord perfect
RIMEL -l'oreal sau max factor
FARDURI-prefer pe cele din gama burjois,au nuante foarte frumoase si se intind bine pe piele,seventeen (iti recomand fardurile pulbere).in rest am o graza de farduri ,de la f multe firme.
PUDRA - compacta de la sephora,sau stay matte de la rimmel.
ca si CREMA DE CORP imi plac mult cele de la frutinny sau untul de corp de la amazon forest.
PENSULE PROFESIONALE de machiaj am de la sephora si body shop.
PAR-nu-mi lipseste masca de par de la l'oreal profesional si uleiul pt varfuri.incerc pe cat posibil ca in timpul liber sa-l usuc cu peria si sa-l las liber,fara fixativ sau spuma.la machiaj pt evenimete speciale lucrez cu adrian pescariu si la par cu o buna prietena carmen.insa de obicei ma machiez singura.te mai astept cu intrebari :)

sylvia said...

rectific fruttini

Anonymous said...

Esti o femeie simpla si asta te face speciala.Mi-ai dezvaluit "secretele" tale de frumusete,acum,care este secretul tau pe plan sentimental?Eu cred ca desi iubesc enorm,am dat peste barbatul nepotrivit.Vad ca unele cupluri se simt bine impreuna,eu ma simteam bine cu el,dar simteam ca el nu,se simte mai bine in preajma "prietenilor" lui...Acum,ne-am despartit,doare enorm dar stiu ca este mai bine asa...incerc sa nu ma gandesc DAR...

sylvia said...

o relatie frumoasa presupune o munca asidua si continua.trebuie sa aiba cursivitate,este foarte important sa "mentii viu focul".fiecare relatie este speciala si deosebita si de aceea mi-e greu sa-ti dau sfaturi.
nu uita ca detaliile conteaza!nu pot sa-ti spun decat ca am o relatie de 3 ani cu andrei ,stam in aceeasi casa dar ne bucuram unul de celalalt ca la inceput.suntem foarte ocupati si timpul liber este destul de scurt insa ne gasim activitati pe care sa le facem impreuna.intr-o lume in care este din ce in ce mai greu sa fii compatibil cu cineva si iubirea este un lucru tot mai rar ,am invatat sa pretuiesc ceea ce am.nu am renuntat la micile atentii ,la mesaje frumoase,la saruturi si imbratisari,pe cand cuplurile din jurul meu,dupa 3 ani,uita sa-si mai spuna "te iubesc"!
sunt o norocoasa deoarece am un barbat minunat care nu a uitat sa-mi faca diminetile frumoase,sa-mi spuna ca sunt speciala,sa ma priveasca cu drag!
cred ca important este ca noi sa intelegem ca nu este nevoie sa pierdem pe cineva ca sa ne dam seama ce inseamna pt noi!cand iti vei intalni jumatatea ,vei simti,si vei stii k ,indeferent cate piedici vei avea in drum,merita sa lupti!
citeste posturile mele "studii despre iubire",poate vei gasi ceva interesant!

idi said...

Buna Silvia.
Am sa fiu sincer cu tine si totodata am sa incerc sa-ti aduc o sugestie la cunostinta.
Nu esti prima persoana care este aproape "saltata" cu comentarii de genu, sau cu "profile" false pe net.
Gandeste-te ca nu are rost sa dai o asemenea atentie "oamenilor" care practic..nu au o viata sociala, si nu au altceva mai bun de facut decat sa posteze niste critici..eh..cum ai zis si tu "constructive".
Eh, constructive sau nu, lasa-i sa posteze ce vor ei, crede-ma cu cat incerci sa le arati ca e adevarat sau nu acea "vorba" cu atat isi vor atinge mai mult scopul.
Sugestia mea este sa le nu le mai dai atentie, crede-ma ca cine te cunoaste nu scrie asemenea articole.
Noi doi am mai vorbit, ai citit multe din articolele mele, cat si din articolele fostei mele iubite, din blogul Fericire in Rate, nolastgoodbye.
Am primit multe astfel de comentarii, dar am triumfat pentru ca nu le-am dat atentie, nu am crezut in criticile si problemele lor care le au cu mine.
Sincer nu am fost niciodata in Saint Tropez, poate intr-o buna zi..am sa ajung si pe la tine la cafenea :)
Tot respectul pentru articolele care le scri, pentru viata ta cu iubitul tau si pentru intelegerea care vi-o oferiti zi de zi.
Atata timp cat nu exista monotonie, fiecare zi pe care vi-o petreceti impreuna este un trofeu, castig, cum vrei tu sa-i spui :p

Best regards,
Alex

Anonymous said...

Sunt curios cum elimini comentariile de pe youtube :) unde ti-am scris si eu ceva de dulce.

sylvia said...

idi,eu nu prea citesc bloguri inafara de monden.info,sandy bell,uneori nicoleta dragan.atat tu cat si fosta ta sunteti foarte talentati,si scrieti foarrrrte frumos.sunt printre putinele bloguri pe care le urmaresc.
ma consider o persoana bogata sufleteste si acesti "copii fara copilarie " ca anonimul care a postat dupa tine nu fac decat sa ma amuze!anonimule esti un penibil foarte trist........:)

Ioana said...

Hello Sylvia... vreau doar sa-ti spun ca sunt o fosta fana ASIA,,, imi place blogul tau.nu stiu de ce dar reusesti sa ma surprinzi. nu credeam ca poti fi atat de deschisa cu cei necunoascuti... apropo... imi place ultimul tau anunt:)))....te pup.