Thursday, February 26, 2009

atunci cand cafea nu e ,nimic nu e !


in sfarsit am reintrat in normal dupa o perioada NEBUNA in care m-am simtit total lipsita de energie ,chiar am avut o stare bolnavicioasa probabil si din cauza vremii de afara.am ajuns la limita la care a trebuit sa spun stop! si sa-mi revizuiesc prioritatile.gata cu astenia!
mai torn o cana de cafea si ma apuc de treaba.soarele imi zambeste si sufletul meu la fel.
Alegerile pe care le facem si nu sansele pe care le avem determina destinul si asa cum viata este mai mare decat problemele ei,am ales sa ma plang mai putin si sa vad jumatatea plina a paharului.
Nu pot controla tot ce se intampla in jurul meu dar pot controla modul in care aleg sa reactionez la stimulii exteriori, fie ei buni sau rai!unele ascunzisuri ale sufletului sunt usoare ca niste umbre,dispar indata ce incerci sa le luminezi,insa azi e soare peste tot :).nici umbra de indoieli sau de tristete !
mai sunt cateva zile pana la 1 martie,vine primavara si odata cu ea cele mai minunate lucruri!

4 comments:

camy said...

e bine ca esti mai optimista...si eu incerc sa fiu in fiecare zi...cat despre primavara...DA abia astept sa vina primavara...sa vad natura cum iarasi prinde viata...:)

Ea said...

Mai uşor cu cofeina, nu e prea sănătoasă.

MicaPerspectiva said...

Optimismul este bun :) imi place blogul,am auzit de el la Razvan&Dani. Succes in continuare!

sylvia said...

sunt dependenta de cafea pt ca am probleme cu tensiunea si recunosc....imi si place f tare!cred ca de-aia mi-am deschis cafenea!
ps:va recomand cafeaua marca bristot.e super !viata fara cafea ar fi mult mai trista......
Sad charlatan:iti multumesc si te mai astept pe aici :)