Saturday, February 14, 2009

sa fiti iubiti !

nu imi prea place sa sarbatoresc sf valentin pt ca nu e nevoie de o anume zi pt a face suprize si cadouri persoanei iubite ,insa va urez tuturor sa aveti parte de muuulllta dragoste atat azi cat si in fiecare zi...:)

5 comments:

Anonymous said...

Iubita de noi esti,recunosc ca nu ma puteam numi fan dar acum imi esti draga ca om.Multa fericire,sanatate...tot ce e mai bun.

Anonymous said...

:) multam la fel... chiar nu e nevoie de sarbatori pentru a da iubire, insa... romanul are mereu nevoie de motive pentru a face mici, mari cadouri... si sa fim sinceri... ne incanta :). seara frumoasa

Anonymous said...

eee... stim cum e romanul... are mereu nevoie de motive pentru a face ...mici, mari cadouri... si sa fim sinceri... ne cam incanta :) seara frumoasa }{

sylvia said...

din pacate aseara am avut concerte,atat eu cat si andrei,abia azi o sa sarbatorim !:) si va dati seama ca orice ocazie in care stii ca trebuie sa primesti un cadou e binevenita!ieri am vazut oameni de mana pe strada,barbati cu buchete de flori si pungute cu cadouri.imi plac sarbatorile astea in care toata lumea se agita in sensul bun al cuvantului!este o energie pozitiva in aer!
pt anonim:este unul dintre cele mai frumoase comentarii pe care le-am primit vreodata.iti multumesc din suflet!

The Red Hair Girl said...

sunt intru totul de acord cu tine...
nu e nevoie de o anumita zi pentru a iubi mai mult sau pentru a te simti mai iubit!