Tuesday, February 3, 2009

tears&evanescence

am plans.....in speranta ca lacrimile imi vor spala toate ranile sufletului si vor lua cu ele toata amaraciunea !si fiecare lacrima m-a durut si mi-a ars obrajii!am indraznit sa privesc inapoi pt a putea sa ma impac cu trecutul si ,cu toate ca au trecut niste ani ,doare aproape la fel de tare!cicatricile nu vor disparea insa dragostea de care am parte in fiecare zi ,le va face sa nu mai sangereze!trebuie sa ma impac cu trecutul pt a putea incepe cu o minte limpede un nou capitol din viata mea!ma simt coplesita si plang ,de tristete,de nerabdare,de emotie,de fericire de multe altele care-mi cutreiera inima!mi-e dor de bebe desi lipseste de langa mine de doar cateva ore,vreau sa vina si sa ma ia in brate sa inchid ochii si sa fie liniste..............................................

14 comments:

Danny said...

imi place cum ai asociat ce ai scris,cu piesa de la evanescence

Anonymous said...

Te-ai despartit de Andrei? /:)

sylvia said...

nu m-am despartit de andrei,din contra,dragostea lui este balsamul pt sufletul meu!este vorba de trecutul meu dinainte de andrei....
acum suntem pregatiti sa trecem la o noua etapa a vietii noastre si sunt emotionata!

Anonymous said...

Atunci, sincer, ma bucur sa aud ca nu despre asta e vorba.

Si cred ca nu ar trebui sa lasi ceva sa te afecteze atat de tare. Oricum, mi-a placut sinceritatea din cuvintele tale, impartasite celorlalti.

Danny said...

de acord cu Sassy

sylvia said...

e bine sa impartasesti cu altii atat tristetea cat si bucuria si uneori mai simt si eu nevoia sa ma descarc!e frumos sa primesc incurajari de la oameni pe care nu ii cunosc!chiar conteaza!

Danny said...

asa ma simt si eu si imi place sa uit de problemele mele si sa citesc despre ale altora,probleme scrise in mod direct sau indirect printr-o joaca de cuvinte.
si eu ma bucur cand primesc commenturi de la oameni pe care nu ii cunosc dar care citesc ce scriu.
eu una ma bucur ca citesi ce ti se scrie

sabina said...

pisi,innapoi e gresit.INAPOI!("n-ul" se dubleaza la cuvintele care incep tot cu "n".ex:innorat,innegrit)!
succesuri!

sylvia said...

ai dreptate,m-am grabit si am scris gresit!corectez imediat!

sabina said...

:)greseala recunoscuta e pe jumatate iertata:)

Aleahim said...

Imi place foarte mult tot ceea ce ai scris pe blog.Imi place melodia celor de la Evanescence pe care pur si simplu o...ADOR!!!:X:XMult succes in continuare si cat mai multe albume!!;)

Aleahim said...

Imi place foarte mult blog'ul tau...Imi place si melodia celor de la Evanescence pe care pur si simplu ii...ADOR!!:X:X:X
Mult succes in continuare si cat mai multe albume!!

sylvia said...

merci mult, o sa mai postez piese de-ale lor care imi plac si mie mult!

camy said...

esti o draguta...imi place muzica ta ...imi place sa vad oameni care se iubesc ...tu si Andrei = super cuplul.Mult noroc in viitor...si iubiti-va mult!:)