Thursday, July 16, 2009

black light feat rheea -raindrops

pe Black Light l-am cunoscut la unul dintre concertele noastre prin tara ,este unul din dj-ii cu care am colaborat foarte bine, avem chiar si un remix semnat de el la piesa fantasy of love care s-a auzit mult timp in cluburi si pe vibe fm.
Asa cum si noi avem in permanenta nevoie de sustinerea voastra,atunci cand putem ajuta un coleg de breasla o facem cu mare placere!Proiectul Dj Rynno si Sylvia a devenit un brand in primul rand datorita dj-ilor din toata tara care ne promoveaza piesele si au incredere in produsul nostru muzical.va las in continuare in compania primei piese semnata de Black light impreuna cu Rheea,o voce calda si placuta.puteti descarca piesa de aici!

7 comments:

Anonymous said...

Frumos montaj video, frumos vocal, frumoasa piesa, nu prea imi vine sa cred ca sunt romani ! Bafta Black Light & Rheea !

Anonymous said...

Sooper tare :) pe viitor cat mai multe proiecte :) !

Anonymous said...

Primul comment e clar ca e a lu' Black Light ala sau cum se autointituleaza.Nu-i frumos dar in fine,treaba lui.Mai tare se face de cacao. Marian (Brasov)

Anonymous said...

Marian (brasov) da tu cum iti dadui seama daca e la anonymus :)) :-J
Apropo eu am scris treaba aia si nu ma cheama black light ma cheama Anisoara si sunt din Buzau..o citesc pe sylvia de mult :) Buna treaba sylvia!

Unknown said...

ello Sylvia :)
De ce nu mai bagi lumea'n seama? :P
Nice blog. vroiam sa te salut :)

sylvia said...

hmmm ne cunoastem? sorry dar nu imi amintesc si nici nu te-am mai vazut pe la mine pe blog! daca ma insel te rog sa-mi spui sau sa-mi aduci aminte!

sylvia said...

gata te-am recunoscut mai under cover!!!!! astept pozele de la nunta !!!!!mireasa e plecata in luna de miere.cand o sa primesc ceva o sa public si eu pe blog,mai ales alea cu shot-urile.facem un shooting soon iti promit! site nu ai?