Wednesday, July 15, 2009

studio time!




azi am fost in studio toata gasca sa mai punem tara la cale !intram pe ultima suta de metri asa ca o sa ne vedem cam zilnic de acum inainte! pana la ora asta nu am mancat aproape nimic dar nici nu mai conteaza! it's show timeee!!!!!va poop si va multumesc pentru voturi!

3 comments:

Anonymous said...

Am ajuns intamplator aici. Am citit ceva ca vai muzica voastra nu stiu ce...calitate...nu va bazati pe imagine...etc. Pai ca sa treceti peste faza cu imaginea nu ti-ar strica sa nu mai fi atat de vulgara. Scuza-ma ca iti spun dar esti extrem de vulgara.
Si nu pt faptul ca umbli mai mereu goala pe scena...nu...pur si simplu unii oameni au o atitudine care se vrea sexi dar le iese ceva vulgar...si crede-ma faptul ca nici nu iti pui haine pe tine nu te ajuta deloc. Cam atat...in rest muzica vostra e crap, si ceea ce faceti voi artistii astia de mana a 6-a in Romania se numeste prostitutie muzicala, sau mai exact hostesse cu microfoane :D Pune-ti ma copii mana si ascultati muzica buna! O zi deosebit de frumoasa!

sylvia said...

draga anonim,in primul rand cred ca ma confunzi.imi asum vestimentatiile mele si daca nu pot multumi pe toata lumea nu e problema.in industria muzicala din toata lumea se pune mare accent pe imagine fie ca iti place tie sau nu! am mai spus asta ,cantam muzica de club,vestimentatia ,atitudinea,muzica se adreseaza oamenilor tineri care merg in cluburi,nu pocaitilor! muzica noastra nu este facuta pe banda rulanta,chiar punem suflet in tot ceea ce facem.ai ascultat chilling my soul?ai ascultat fantasy of love?daca asta e muzica crap,imi pare rau pt tine dar nu stii ce-i aia muzica!m-am saturat de ideile astea preconcepute precum rochia prea scurta! habar n-ai ce inseamna industria muzicala nici din romania ,nici de afara!

merediss said...

Syl nu le mai da a\explicatii .. crezi ca merita ?? Degeaba le dai caci, ei tot raman la ideile loc .. muzica crap :)))) poate capul lor e crap=)) gata ... o zi buna syl :*