Wednesday, November 4, 2009

chillin'...............



Hmmm,unii m-au dat disparuta de ceva vreme incoace de pe net,insa am fost putin "invizibila".M-am concentrat asupra altor lucruri si mi-a prins bine.Inca mai beau ceai aromat de fructe si vanilie ,inca sunt pierduta prin patura albastra.am foooarte multe poze din concerte de postat insa am tot amanat momentul!
PS: am vazut si eu in sfarsit Twilight .Sunt de pe alta planeta nu-i asa? Credeam k este o porcarie dar chiar am ramas placut surprinsa! Tipul joaca extraordinar de bine,poveste siropoasa cu adolescenti si un vampir cu priviri hipnotizante,pacat ca fata este chiar uratica!
Oricum ,astept cu nerabdare partea a doua care apare la sfarsitul lui noiembrie.See ya cu poze noi...soon!

8 comments:

Maria Andreea said...

Si eu credeam la fel...am zis ce-i cu prostia asta...pana l-am vazut:)Astept sa te vad maine la Obsession..vin special pt voi...pupici!!!

Miro said...

citeste cartea...nici nu se compara!da na...e si filmu ok

Apple Juice Official said...

un autograf ceva?!...k poze am facut :))

DCTiron said...

Te-aş sfătui mai bine să citeşti cărţile :)

Simona said...

:)) si mie mi s-a parut fata uratica dar este chiar iubita lui :( hai cu pozele alea esti invizibila peste tot nici pe mess nu te-am mai vazut.Ne vedem la "dansez pt tine"?Vii sa-l sustii pe colegul sotului tau?

sylvia said...

dragos ce-i cu ultimul post pe blogul tau?vreo gagika noua ceva??!!mari,vezi k o sa avem o masa pe langa pupitru dj-ului,de obicei cam aia era masa noastra de la obsession.te astept...si o sa ma straduiesc sa citesc cartea,oricum in general cartile sunt muuult mai misto decat filmele!

Denis said...

Am auzit ca partea a 2 a nu e la fel de interesanta ca prima parte...dar totusi sunt curios sa vad ce se mai intampla :-D

Apple Juice Official said...

sa zicem si asa :D dar nu neaparat. doar ca aseara knd m`ati lasat acasa m`a lovit o palma de inteligenta si inspiratie lirica :))... si mi`a iesit postul acela :)