Saturday, November 21, 2009

NEW MOON ....mai e putin!


Citeam azi pe Agentia de presa mondena ca premiera filmului New Moon a creat isterie in intreaga lume :
"Noul lung-metraj, “Twilight: New Moon” a incasat 70 de milioane de dolari in prima zi de lansare in cinematografele din intreaga lume, depasind recordul stabilit anterior de “Dark Knight” (67,2 milioane $).

Totusi, specialistii se asteapta ca incasarile sa cunoasca o tenta descendenta in acest weekend si, dupa trei zile de proiectie, sa incaseze 120 de milioane de dolari. Astfel, “New Moon” ar deveni cel mai bine vandut film intr-un weekend al acestui an dar ar intra si in Top 5 al celor mai profitabile debuturi din toate timpurile. "

Cu toate ca abia astept sa il vad si eu,am ramas dezamagita de coloana sonora si este mare,mare pacat ca nu s-au ales niste piese potrivite.

Pana una ,alta am pus mana pe prima carte din cele 4 (mercik Miro) si de maine ma apuc de citit!

Va las in continuare cele 3 trailere si 2 piese pe care le consider perfecte pt New Moon .







11 comments:

Miro said...

Cu foarte mare placere.Spor la citit si sa nu uiti de vinu rosu!

Seara faina

Apple Juice Official said...

vreau sa stiu si eu dak exista vre-o fata care nu e indragostita de actorul principal... sau care fata se uita la film doar pentru el :)... daca ar avea si cartea poze cu el ar fi best seller

Canguru' said...

Evanescence n-ar fi fost o alegere rea, daca melodiile nu ar fi atat de slabe, mult mai slabe fata de potentialul lor.
Doamne, dar ce e cu isteria asta New Moon? Gata cu Dan Brown, nu mai e la moda? O sa las si eu la o parte ce citeam si ma apuc de Stephenie Meyer! Chiar vineri vorbeam cu niste prieteni la o cafea de isteria asta si am inteles ca autoarea l-a intrecut chiar si pe Stephen King, atat la vanzari, cat si la popularitate!
Oricum, good choise Sylvia, dar sa nu te duci la film pana nu termini de citit cartea!

sylvia said...

mai mie imi plac muuult cei de la evanescence ,de fapt sunt singurii in materie de rock pe care ii ascult.
tenta asta de gotic mi se pare ca se potriveste perfect cu filmul,versurile tot! bine mai sunt si alte piese care-mi plac.eu am fost pe drumuri si cred k de maine o sa ma apuc serios de carte.am citit vreo 30 de pg pe fuga si pana acum nu m-a impresionat.dar atata lume a laudat cartea incat ....sunt curioasa.sper sa nu ma dezamageasca.oricum la film ma duc!imi place atat de mult cum joaca tipul ala,mi se pare perfect pt rol. nu-mi vine sa cred k are doar 23 de ani! am vazut niste interviuri cu el si am constatat ca nu-mi place decat cum joaca personajul,el in realitate e chiar....naspa!

Unknown said...

Ati vaztut filmul ? .... e foarte frumos :x va urez succesc la vizionat

DCTiron said...

Vai Dragoş ce mai generalizezi, cărţile oricum sunt best sellere fără pozele cu Pattinson pe ele :))
Mie îmi place foarte mult seria, am citit toate 4 cărţi plus manuscrisul celei de-a 5-a cărţi, iar despre film.. hm chiar nu-mi place tipul, nici măcar cum arată, joacă binişor spre deosebire de colega lui miss Stewart care joacă la fel în orice film face, dar, tipul cântă într-un mod ciudat care-mi place şi cam atât, nu m-aş duce la film doar să-l văd pe el.
Şi stai liniştit că deja au apărut cărţi cu actorul principal, un fel de biografii dar totul legat de personajul pe care îl joacă momentan, ceea ce sincer mi se pare LAME, toate sunt îndrăgostite de Edward dar se culcă cu poza lui Robert sub pernă...
Am o prietenă care s-a stabilit de curând în Irlanda şi mi-a spus că nu a putut să ajungă la premieră pt. că era blocat tot cinematograful de puştoaice disperate ţipând de bucurie că în sfârşit e lansarea, să nu mai spun de tricourile pe care le poartă cu team Edward sau team Jacob...
WTF? :))

sylvia said...

aproape am terminat si eu prima carte.imi place ca este mult mai detaliata dar nu pot sa spun k imi place asa tare cum e scrisa.mi se pare puerila,dar pana la urma se adreseaza adolescentilor nu?imi place edward ,atat in film cat si in carte,rob insa - nu! cam atat!

DCTiron said...

E păcat dacă ai citit-o în română. Eu le-am citit pe toate în engleză şi crede-mă că e total altceva.
Am încercat la un moment dat să citesc în română şi mi se părea că citesc poveşti de adormit copii, traducerea şi adaptarea e făcută ca pentru copii de clasa a 5-a ceea ce strică tot farmecul seriei.

sylvia said...

se gasesc in librarii in engleza?eu am facut ieri rost de ele in engleza dar le am pe calc si nu pot sa citesc de pe pc,e f obositor!

Miro said...

comanda de pe net daca le vrei in engleza...si mie mi-e ciuda ca am citit in romana!

DCTiron said...

Da sunt şi în engleză! Eu le-am văzut recent în Cărtureşti. Nu era toată seria, erau doar primele 2 parcă, dar sigur se găsesc toate.