Sunday, November 8, 2009

OBSESSION CLUJ - a night to remember









13 comments:

Canguru' said...

Super! Va astept si la Pitesti!

merediss said...

Ce pozeeee bestialeeee .. abia astept sa va vad si eu la un concert .. offf .. abia astept sa va cunosc .. sa te cunosc Syl :D Ne cam stim de pe blog de ceva timp, nu :D ?

Apple Juice Official said...

tari pozele sylvia... eu astept un comentariu de la dj fat :)). cangure vezi ca au fst la pitesti si mai vin joi :D iar ne petrecem cu vanessa :P si cu feel remix :)

lilu said...

salut,sylvia!!!
super pozele e clar ca creatzi o atmosfera frumoasa si placuta la concertele voastre.
Va astept la Chisinau..pe cind vre-un concert?
pup:*

Miro said...

toate pozele sunt faine dar penultima e bestiala....

sylvia said...

avem destule baluri la pitesti anul asta.la chisinau nu stiu cand ajungem ,dar te voi anunta!

Canguru' said...

Mda, eu mereu aflu tarziu ca ati fost la Pitesti, dar o sa remediez asta!

SYLviu said...

Balul de la Barbu (pitesiti) stii Silvia...numarul 8 :)) ...a si..sunteti extrem de frumoase :) ...pacat ca nu prea ma ajuta pe mine varsta :))

Unknown said...

Chiar reusite alegerile tale Silvia ptr new moon imi plac mult melodiile,cred ca sar potrivi perfect pe coloana sonora :x de ceva timp ma pot declara fana a voastra decand vb cu Sorin .... imi place mult de voi aa si app arati extraordinar de bne :)

sylvia said...

merci de compliment,te mai astept pe aici

ღ☆ Daяk Tﻉaя ๏̯͡๏﴿ღ said...

Ce pot sa zic mai mult decat BESTIAL !!! Am fost acolo, am simtit toti fiorii atmosferii pe care atzi facut-o si a fost bestial ... am dansat pana la epuizare .. mai mult de atat .. am simtit cum e sa fii uluit de un lucru pe care sa il realizezi abia dupa ce l-ai trait .. si ma refer la faptul ca am trecut umar la umar cu voi, v-am privit si abia apoi am realizat .. shit!!! this is real! .. suntetzi tari .. si va iubesc ! .. avetzi grija de voi !!! mereu .. >:D<:* ..

sylvia said...

foarte frumos commentul tau,ma bucur ca ti-a placut si te astept mai des pe blog.sper sa ne vedem curand si la alte concerte!

ღ☆ Daяk Tﻉaя ๏̯͡๏﴿ღ said...

.. pai o sa ma vezi cat mai des pe aici .. pentru ca imi place foarte mult si ceea ce postezi pe blog , si atitudinea ta de campion ( pentru ca esti o fire puternica ), nu te ascunzi dupa degete si spui lucrurilor pe nume .. si esti unul dintre putinii artisti in voga care .. e lipsita de fitze si figuri cand vine vorba de fani si de oameni in general .. si nho .. cum ai zis si tu .. sper sa ne vedem la concerte .. dar sa nu mai trec umar la umar cu voi si sa nu cer nici macar un autograf .. ;))