Wednesday, November 18, 2009

Post prentu Alex (deepside deejays)

Draga Alex (deepside deejays) ,vad ca m-am trezit brusc amestecata intr-o poveste din care nu fac parte si tin sa lamuresc public problema!
1 . ma cunosc cu Dragos de pe net mai precis de pe id-ul nostru rynnosisylvia .El comenteaza la mine pe blog ca multi altii dealtfel.
2.ne-am imprietenit acum cateva saptamani cand Dragos a adoptat un catzel maidanez pe care eu l-am gasit pe strada si caruia m-am straduit f tare sa ii gasesc o casa.Ma impresionat foarte tare gestul lui Dragos pt ca nimeni altcineva nu a vrut acel catzel. De atunci vb destul de des pt ca ma tine la curent cu ce se intampla, mai ales k micutzul era foarte bolnav atunci cand l-a luat!
3. in ultima perioada am avut cateva baluri la Pitesti si el a venit la concertele nostre.
4. nu am nici o legatura cu postul de pe blogul lui, nu ma privesc concertele voastre si vreau sa intelegi ca ceea ce am scris eu vis a vis de"Fitze de vedeta" nu are nici o legatura voi sau proiectul vostru.Este un post general ,pana la urma urmei si eu am avut sau poate ca am fitzele mele,asta e viata........
5. Inafara de Silviu Paduraru cu care am lucrat, nu va stiu pe niciunul dintre voi bine deci nu mi-as permite sa comentez ceva vreodata.Silviu este un producator f bun, care ne-a facut aproape jumatate de album.
6. Am afirmat intotdeauna public faptul ca imi plac piesele voastre ,preferata mea ramanand Secret ride.Si daca urmareai de multa vreme monden.info ti-ai fi dat seama ca nu sunt genul care "sa ling in cur" pe nimeni.
7 Am un respect deosebit pt managerul vostru ,Domnul Burloi.
8.Nu complotez cu nimeni pt a denigra pe cineva anume,nu asta e intentia mea.
9. Ma bucur ca aflu ca voi nu va intelegeti bine cu noi ,cand eu acum un an chiar imi doream sa facem o piesa impreuna.Astept cu nerabdare investigatiile tale.
Sper ca am lamurit situatia si sper ca ai inteles faptul ca NU am nici o legatura cu situatia creata.
Chiar daca nu ne intelegem bine ( in viziunea ta) ,eu in continuare va ascult piesele si va doresc bafta in toate proiectele voastre .
PS: colegul Rynno baga in fiecare set noua voastra piesa cu Grsu si Alex.

10 comments:

Apple Juice Official said...

eu am pornit scandalul eu sunt principalul vinovat. asa cum spune si sylvia ea sau sorin nu au absolut nici o legatura cu toata treaba asta. este vorba de "un scandal" in care eu ii "certam" aspru pe cei de la deepside pentru o neintelegere legata de consumatia lor dintr`un club. astazi primind telefon de la Alex de la deepside am lamurit problema, si am constatat ca nu ei sunt vinovati ci Ovidiu, tobosar la Mihai Morar in emisiune. Treaba am rezolvat`o si mi`am si cerut scuze celor de la deepside in mod public. Sper sa nu ne mai intindem prea mult cu acest "scandal" pentru k e si urat si mie nu`mi place. Pentru alte nalamuriri astept intrebari sau intrati pe blog la mine si vedeti UPdate`uri la postari.

Anonymous said...

Fata , scrie corect !!!

merediss said...

e bine ca s-au lamurit lucrurile :)

Unknown said...

Da,nu va mai intindeti la scandal!Mai bine punem bani si o trimitem pe domnisoara "poiata" Silviasa invete sa scrie despre "situatia creata",oare s-o fi incretzit cu biguriuri sau o fi vreo masinarie"creeata" special pentru incretzire ???? Silvia cred ca cel mai bine ar fi sa-i faci un copil lui Andrei,si sa citesti home and deco,bineinteles savurand o ceasca de ....(oare ce?) CAFEA,bineinteles!

sylvia said...

draga Stefan, eu scriu pe blogul meu,ce doresc,nu este un site oficial al trupei,este un blog personal in care daca vreu sa scriu poezii,scriu,daca vreau sa scriu un pamflet ,scriu.Am facut acest articol public, tocmai pentru ca in felul acesta ,vreau sa stie toata lumea ca eu apreciez proiectul Deepsidedeejays si muzica lor pentru ca Alex si ceilalti colegi ai sai sa nu interpreteze anumite lucruri gresit!te invit foarte curand pe www.rynno-sylvia.ro si acolo poti comenta cat doresti despre calitatea pozelor.Nu stiu cine esti tu sa-mi judeci valoarea mea ca artist, dar te asigur ca eu sunt multumita de statutul meu si am suficiente lucruri cu care ma pot lauda.desigur,nu putem multumi pe toata lumea!"Abordez subiecte care nu ma avantajeaza".....nu stiu cam despre ce ar trebui sa scrie un artist pe un blog personal.
eu zic sa mai citesti cateva bloguri ale mai multor persoane publice si apoi sa-ti dai cu parerea! oricum merci de sfaturi ,apreciez efortul!

Anonymous said...

Stefan, tocmai tu ti-ai gasit sa-i reprosezi silviei ca nu scrie corect?Hai sa fim seriosi...mai citeste-ti cometariul de vreo 5 ori poate iti sare ceva in ochi!

sylvia said...

voi corecta greselile din post,recunosc ca uneori atunci cand ma grabesc e posibil sa mai mananc vreo litera dar greseli grave de orografie nu cred k am facut vreodata.

sylvia said...

dar astept cu nerabdare stefane (sa se noteze ca am scris cu litera mica) sa ne scrii tu cum se conjuga verbul a crea!

Apple Juice Official said...

stefanutz dragul meu (stiu ca nu asa te cheama) dar crede`ma k esti frustrat :)) !!!

Andreea said...

=)) Avem printre noi mici profesori de romana:D
Bine bine:> Stefan tu cred ca esti acela care nu a gresit in viata lui...[-x esti impecabil..curat=)) si as mai zice ceva..dar:-|
Sylvia esti o persoana foarte foarte deschisa ....imi pare bine ca in sfarsit gasesc si eu o vedeta care nu se ascunde dupa deget!