Thursday, March 27, 2008

STYLE RADAR...


inca un vis implinit.....intru in televiziune!pt asta tin sa ii multumesc colegului meu CRISTI pt k el a venit cu ideea proiectului si implicit a colaborarii noastre!STYLE RADAR este o emisiune magazin,ce va fi difuzata in fiecare sambata in jur de ora 12.oo la KANAL D.Va cuprinde mai multe rubrici :
CAR DRIVE TEST
BEAUTY& HEALTH
DESIGN INTERIOR
COOKING
FASHION DESIGNER
STYLE

Deci ceea ce iti doresti sa vezi cand te trezesti sambata dupa o seara de distractii.echipa noastra va incerca sa realizeze materiale cat mai interesante asa ca...sper sa fiti cu ochii pe noi.

7 comments:

Anonymous said...

Super SYLVIAAAAAAAAAAAA.....orice realizare si bucurie de-a ta e o bucurie si pentru noi si poti conta pe fani ca te vom urmari .Emisiunea o vei prezenta impreuna cu Laura?

Sylver said...

Hmmm. Încă o lovitură pentru cei de la Kanal D. :D
Cred că va fi interesantă emisiunea şi sper să aibă longevitatea unor emisiuni ca "Bulevard" sau "Nora pentru mama". Că de succes nu mă îndoiesc...

Aştept cu interes emisiunea. Mult succes!

Play Music said...

oo de-abia astept sa inceapa emisiunea:> ma bucur mult ca prezinti u emisiunea sunt convins ca o sa fie super cool chiar cnad incepe??

DeeDee said...

Hehe... abia astept sa vad :)
Incepand de sambata asta?

sylvia said...

incepe din 12 aprilie.popici

Anonymous said...

Bravooo PISIIII!!! Te pupa coleguta ta de clasa!!!

Anonymous said...

Opaaaaa ... cat de tareee , ce fericitaaaa sunt Silvia .. orice realizare a ta este o bucurie ptr noi .. o mareeee realizare si ptr noi .. asa cum a spus si Patrick .. poti conta pe noi ptr ca te vom urmari si iti vom da sfaturi , idei daca va fi cazul :P