Friday, June 27, 2008

love&bubbles=asti martini




hmmmm,am vrut sa scriu un post lung si alambicat insa esentialul si-ar fi pierdut parfumul printre atatea cuvinte....
ideea e ca, cu tot stressul cotidian in care ne pierdem personalitatea si ne instrainam din ce in ce mai mult de noi insine lasandu-ne coplesiti de rutina,uitam faptul ca frumusetea vietii e alcatuita totusi din lucruri simple .a venit vara si vara viata are mai mult farmec (parerea mea) iar eu in ultima perioada mi-am amintit de asta, savurand un pahar de asti martini.nu trebuie sa uitam nici o clipa visele cu care am pornit la drum,trebuie doar sa ne facem timp pt toate dorintele noastre!
a venit vara cu tot farmecul ei......cu seri interminabile la st tropez alaturi de toata gasca,cu canapelele si "lumea buna" de la cuando,cu portiile attaaaaattttt de relaxante de condus nocturn prin oras cu un mix al lui tiesto in difuzoare,cu "crema" de la tan tan,cu mare,cu iubire si cu ....... ASTI MARTINI!dap,viata poate fi si frumoasa......(mai ales pt k maine plec la mare!:)) ne vedem la club 21)

5 comments:

Anonymous said...

:)))inca trei zile si vine si concediul meu:P...

Anonymous said...

eeeeeee Sylviaaaa ce bine ti-e tie :) mareeee .. distractieee placutaaaa si din cate am auzit curand ne vom vedea si noi la un concert in Satu Mare ;;)

Mystique_alina said...

Ce bine o duci, nebuno mik! Stau si ma intreb cum arata alea de-ti citesc tie blogul zilnic rozandu-si unghiile cu tot cu degete de ciuda >:), visand la momentul "EMO + Tavi = Love" =))))), app. de postul tau, i-as recomanda cu indredere sa bea vreo 30 sticle de Asti Martini, poate atunci va avea curaj sa mai scrie ceva aici k sa o pot desfiinta ptr. a nu stiu cata oara:)), deci, Sweet Emo, ti-a placut emisiunea "Duminica in familie" ? Mie la nebunieeeee, si knd te gandesti k nu erai tu acolo... Cam naspa! Relax, grasi cu burta mare si cu neveste smekere mai sunt o gramada, deci vei fi cautata in curand de unul, PRESIMT!!! Sunt convinsa k toti vor una asa k tine, Emo, cu botul mulat(k doar de mik l-ai pus la exersat p tzatza vacii) halitoare de vrajeli ieftine pe care doar tu le digeri siiiiiiii nu uita, incearca ink o data talentul cu un nou blog, pe care sper sa nu-l mai deletezi la cererea AMANTULUI INGRIJORAT k-l dai in gat la sotzioara care pana la urma am vazut-o la Mihaela in emisiune si care, surprinzator ptr. o nevasta cu un bebe asa dulce E O SUPER FINUTA, desigur, barbatii vor putere la o femeie, finete, nu o galeata in care sa-si verse laturile knd vine beat de la concert.... So, Emo, te rog, nu plange, vb. Sylviei, e vara, bucura-te si tu de o inghetzata pe care o vei linge cum doar tu stii =)))! Kisses Silvia, miss u too~!!!

Anonymous said...

@Sylvia : Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.

sylvia said...

nu cred k e vreo problema de inima aici si nici de ratiune....si dap, nevasta lui tavi este chiar dragutza (nu ma asteptam) si bebelul e adorabil.trist...pt amanta emo!dar gata cu acest subiect total neinteresant in acest moment.la mare a fost soooppppeeer!!!!!!!vreme superba,plaja,frappe,briza,apa,telefon inchis...heaven!de la an la an e si mai debandada la tan tan!!!!