Friday, August 21, 2009

la cafea....cu voi !

Ei bine ,trec printr-o perioada mai putin fericita din viata mea,de fapt imi place sa cred ca este doar un moment care o sa treaca repede. Unii dintre voi au inceput sa-mi scrie si pe mail ceea ce ma bucura nespus. Uneori,dupa o zi groaznica ,conteaza atunci cand deschizi pc-ul sa gasesti vorbe frumoase de la oameni necunoscuti.
Pe unii dintre voi i-am intalnit poate o singura data in viata la un concert dar vorbim pe mess de luni/ani ca si cum ne cunoastem de-o viata.
Nu imi place sa va numesc "fani" mai degraba gasca mea si va multumesc tuturor pentru ca imi faceti serile frumoase.
Dupa acest nefericit callatis am ramas profund impresionata cum lumea ne-a sustinut ,chiar si cititorii monden.info care sunt de obicei foarte critici.
de aceea mi-am propus ca de acum inainte sa va implic mai mult in proiectul nostru.
Ma consider un om care se pricepe la marketing cu toate ca am terminat managementul,si voi incerca sa gasesc o strategie de promovare a piesei BREATHE AGAIN asa cum ma taie capul.De data asta ma voi ocupa de tot singura,insa voi avea nevoie si de ajutorul vostru.
1. Piesa a fost lansata pe net fara prea mare tam tam si pana acum are peste 14.000 de vizualizari ceea ce este foarte bine.
2 Va urma un concurs de remixuri deci fiti cu ochii pe monden.info si agentia de presa mondena .primii 3 care vor castiga ,vor primii niste premii inca sunt in discutii care vor fi acelea.....
3 .va voi anunta pe parcurs ce va urma...........
VA POP SI VA IUBESC! PS: nu uitati id-ul de mess :rynnosisylvia

7 comments:

amylee said...

Imi place piesa. ma bucur ca dupa ruptura cu fosta trupa tie chiar iti merge bine.as bea o cafea cu tine .. dar n-am trecere prin Bucuresti:P

dragosDUMITRACHE said...

tare treaba cu remixul. astept tema piesei si vocile :)...

amylee said...

Chiar as bea o cafea cu tine:)

sylvia said...

eu am una in fata acum deci bem o cafea virtuala! :)

Lucian said...

Ti-am bagat si eu idul in lista ;)) , poate te prind odata sa vorbim :">, te ascult de cand ai inceput colaborarea cu dj rynno si imi plac absolut toate melodiile , sunt cel mai mare fan al tau :)) (cred ca toata lumea iti spune asta) . De ceva timp ti-am descoperit si blogul si il citesc ;)).Poate cine stie o sa ne intalnim , mai ales ca sunt si din Constanta :) . Succes in continuare.

sylvia said...

tocmai m-am intors de la constanta.vb pe mess si te mai astept pe blog!

Miro said...

fruntea sus ...cam tot ce ti ai propus ai si realizat!si singura...esti de admirat, ti am mai zis..nu mai fi suparata ok?:*