Wednesday, August 12, 2009

n-am chef.....

am avut o zi absolut ingrozitoare,am tipat si am plans,m-a durut capul de nervi,am concediat muncitori ,am negociat cu alti muncitori si tot asa.in ultima perioada totul merge pe dos!!!!! am ajuns acum o ora la costinesti ,ma simt epuizata ,singurul lucru pe care l-as face este sa inchid ochii si sa dorm 12 ore ,sa uit de toate.insa intr-o ora trebuie sa plec la club,colegu' e deja acolo.
n-am avut timp sa ma fac la par,nu am nici un chef sa ma machiez,nu vreau sa ascult muzica tare,nici macar sa beau un jack.as vrea sa dorm.....si atat!ma intelege cineva?
nu este nimic in mini bar,as bea macar un red bull sa-mi revin! azi am auzit k s-a sinucis o animatoare de la club,precis saraca fata o sa ajunga vedeta la otv.la gossip deja se tese o telenovela! scenarii:s-a sinucis,a cazut de la geam k era prea beata,s-a certat cu iubitul,etc. viata asta......care bte filmul intotdeauna! tocmai am constatat ca si rimelul mi s-a terminat! FUCK!!!!!!!!!!!!!

13 comments:

Dj FyZzY said...

In Exclusivitate lasam deoparte cazul teribilei crime in timisoara pt o misterioasa sinucidere !(dar suntem siguri ca in 4 zile de emisiune va vom demonstra ca a fost o crima)o animatoare din gossip s-a sinucis !

Crezi ca animatoare s-a sinucis din cauza caldurii ?
trimite-ti sms cu 'da' sau 'nu' la 1111 . :D:D:D

merediss said...

Imi pare fff rau sa aud ca totul iti merge pe doooos .. cred si , ca este o perioada ft grea!!

Dyana said...

Hmmm ....stiu sentimentul...din pacate aveam destul de multe stari ....de la o zi la alta!capul sus!

idi said...

Cand ai cea mai proasta zi, cand totul parte sa se termine, cand totul parca ia o intorsatura proasta...stii bine, inainte de toate, ca totul va fi mult mai bine.
Lasa crimele, lasa-i pe altii in pace, pentru mine sinuciderea este o lasitate, un act de disperare, un act in care te gasesti dispusa la terminarea oricarui sentiment doar pentru ca nu mai stii ce sa faci.
Dumnezeu sa o ierte dar eh...
Iar tu...vorba Dyanei, capul suuuus !
Tomorrow is a better day !

David said...

nu fi suparata :P toate trec!
p.s. mi-ai citit mail-ul? :-/

sylvia said...

am citit dar n-am apukat sa raspund,am avut niste zile absolut cretine,sunt terminata de oboseala!

Denis said...

Lasa ca treci tu si peste asta :)...eu in locul tau m-as fi bucurat ca am multe concerte :),asta inseamna ca esti printre cei mai bine cotati artisti din Romania :)..succes in continuare,iar restul nu uitati faceti ca breathe again sa ajunga hitul anului 2009-2010 :)

merediss said...

Syl cum te mai simti :*:*?

Denis said...

si-a revenit fata de la gossip :)

sylvia said...

ei draci,maine vreau sa doar pana la 11 ,deocamdata ma bag la un film si somn de voie! va pop,ieri la callatis eram avion de oboseala

Oana said...

Buna !
Sunt noua aici si pot sa iti spun ca faci o treaba excelenta atat pe scena cat si pe blog! Intr-o ora am citit tot blogul cap-coada..si ai dreptate :D
Blogul tau chiar merge dimineata cu o cafea :D
Te pup,Oana.

sylvia said...

merci te mai astept pe aici!

amylee said...

Silvia, uneori viata nu e asa cum vrem, dar cel mai bine ar fi sa fim puternici si sa facem fata, sa nu ne lasam doborati de necazuri.. e adevarat ca de cele mai multe ori nu se intampla ceea ce vrem.. azi cazi,maine te ridici..nu totul se reduce la moarte..sunt multi oameni pe lumea asta care se sinucid deoarece nu mai rezista. doar ca daca isi iau viata, asta nu inseamna ca totul va fi bine de acum..cel putin nu pentru cei din jur. ai grija de tine..fii puternica. viata asta ne incearca pe toti:)