Monday, August 17, 2009

show callatis







credit poze: divercitycafe

17 comments:

Mihai said...

Foarte frumoas! Imi place! Felicitari voua, Sylvia si Rhyno, pentru show, si fotografului pentru poze ;).

sylvia said...

iti multumesc mult.nu a iesit la callatis chiar ce ne-am dorit dar...speram ca data viitoare sa fie mai ok!

Denis said...

Felicitari mi-a placut foarte mult showul de la callatis :)

sylvia said...

am fost f suparata! ori a fost o maare eroare tehnica,ori ni s-a facut o "manevra speciala"! nu e posibil sa-mi tai piesa pe transmisie desi acolo s-a auzit f bine!

biank said...

chiar frumos show:>...bravo...app dragutzi dansatori;))

dragosDUMITRACHE said...

eeee sylvia si tu acum ai prea mari "pretentii"... in ROMANIA ORICE E POSIBIL... deci de ce te mai miri, superi, etc?!... nu prea ai de ce :)... defapt ai de ce dar asta e si asa o sa fie mai mereu... trecand peste asta... mi`a placut emisiunea de la Music Channel la patinuar :) foarte tare... in rest toate bune. tinem legatura :)

Ea said...

Sylvia, de ce nu încerci să porţi rochiţa din lanţuri fără acei ciorapi? Cred eu că ar arata mult, mult mai bine.

sylvia said...

buna o sa incerc si asta cu un fel de pantaloni scurti ,oricum a fost foarte greu de facut dar foarte dificil de purtat ,nu o pot lua in concerte.zi-mi daca iti place crinolina aia din ultimele poze/sedinta foto,chiar sunt curioasa!

sylvia said...

biank dansatorii sunt bogdan si robert,ii mai poti vedea dansand pe la gossip ,sunt de multa vreme in gasca noastra si ne mandrim cu ei!

sylvia said...

dragos am fost foooarte fericita ca in ciuda celor intamplate lumea ne apreciaza si ne iubeste ,faptul ca imi scrieti si imi dati sfaturi sau ma incurajati la greu conteaza enorm,m-am bucurat de reactiile celor de la monden,de reactiile de pe blog .

dragosDUMITRACHE said...

pai lumea stie cum canti tu si ce show faci alaturi de rynno pe scena. un asemenea incident nu poate sa "strice" sau sa compromita ceea ce faceti voi. asa ca nu ai de ce sa iti faci griji :)

Ea said...

M-am uitat mai atentă la crinolină. Nu îmi displace ideea, însă sunt câteva chestii la care aş putea să comentez. Şi e doar o părere personală.

În primul rând, nu mă împac eu prea bine cu tonul de roz bombon, care mi se pare mai potrivit pentru o fetiţă, decât pentru o femeie. Dar, dacă îţi place rozul, sunt atâtea tonuri frumoase din care poţi să alegi.

În al doilea rând, mi se pare o ţinută mult prea încărcată de trandafiri, iar pe alocuri, nişte trandafiri cam mari pentru materialul fluid din care e făcută. Am observat în josul crinolinei nişte aplicaţii, tot sub formă de trandafiri (mai apoi am văzut că sunt pe toată suprafaţa ei), care ar fi fost mai mult decât suficiente pentru întreaga ţinută.

În al treilea rând, sutienul pare cam rigid (fără aplicaţiile despre care am vorbit mai sus). Îi înţeleg utilitatea, dar materialul putea fi mai delicat, continuând nota crinolinei, pentru că asta am înţeles eu din poză că vrei să transmiţi prin ţinută: delicateţe.

Sunt atâtea modalităţi de a exprima asta. Eu doar am altă viziune asupra imaginii tale, nu o critic pe a ta şi sper să înţelegi asta.

sylvia said...

rozul ala in realitate este foooarte pal si trandafirii in aceeasi nuanta.intr adevar ar fi trebuit sa fie doar cativa mari si mai multi mici dar atatia am avut.si asa totul a fost facut oarecum in graba,adica retusurile.sutianul trebuie sa stea destul de teapan pt ca altfel ,in timpul concertului s-ar putea sa am surprize.astept idei de tinute ,chiar sunt open mindend.tine cont de muzica pe care o cantam si ca majoritatea concertelor au loc in cluburi!

sylvia said...

scuze greselile de scris dar ma grabeam!

Andreea said...

Nu-ti face griji noi stim ca tu poti canta bine:X si o faci cu multa daruire:).Oricum show`ul a fost exceptional iar tu ai aratat splendid, eu una nu am observat ca nu`ti statea parul asa cum doreai:D

sylvia said...

ce m-as face fara voi?!

Andreea said...

Ce ne-am face noi fara tine:-s ?:)
>:D<:*