Friday, August 21, 2009

un pahar de baileys

cand un jack este prea mult si vin rosu nu mai avem ,merge ceva soft si catifelat ca un baileys cu 2 cuburi de gheata! pana luni fac o pauza de la stress! in seara asta it's love time,nimic altceva nu mai conteaza!
Am retrait in ultimele zile amintiri dragi din facultate si din liceu,mi-am sunat prietenii si m-am simtit mai bine.
Lumea in care traim este plina de rahat ,plina de oameni nebuni si infecti iar eu am avut parte de ei din plin in ultima perioada,chiar am ramas socata cum unii pot minti si insela.Dar Dumnezeu are grija de noi toti si roata se intoarce intotdeauna nu?
Astept sa iasa soarele si pe strada mea,pana atunci macar bebe sa ajunga mai repede acasa!

30 comments:

Nevermind said...

Aparentele iseala..

biank said...

dap sa sti ca si eu am realizat zilele astea cat pot minti multi;))dar in cele din urma conteaza mai mult cei kre nu ajung sa te dezamageasca si care sunt mereu alaturi si in momente mai grele...

Oana said...

Toate trec>:D<
Pana atunci relax cu bebe tau :*

Andreea said...

Sunt sigura ca o sa te simti mai bine in urmatoarea perioada:D.Si da...ai mare dreptate traim intr-o lume plina de minciuna si rahat:-|

Ps: Nu uita niciodata ca ne ai pe noi alaturi ...chiar daca nu ne cunosti noi suntem mereu acolo pentru tine >D:<
Te pup

sylvia said...

va multumesc,deocamdata am o senzatie dulce- amaruie.m-am uitat la festivalul mamaia,doamne ce penibilitati ...............a fost seara de creatie,oribile piese!!!!!!!!!

merediss said...

Lumea e plina de oameni mincinosi, ipocriti, oameni care nu se satura sa faca rau celor din jur .. dar, va veni si randul lor cand le va parea rau!!!!!!

biank said...

dar cred ca ar trebui toti sa ne obisnuim cu rautatea si q fazele nashpa facute de multi...pe mine nu ma mai mira nimik...si chiar cred ca what goes around comes all the way back around...cel putin la mine a functionat mereu;))...

Alter Ego Blog said...

Dupa furtuna apare si soarele...

amylee said...

eh silvia, se mai intampla... lumea e plina de ... lucruri inutile:) right?

simonik said...

eu am trecut direct la senzatia amaruie. la fel k tine sunt dezgustata de unii oameni prefacuti, lasi, mincinosi.lasa ca o sa treaca , sunt convinsa. ms de add, sper sa vorbim pe mess.

Miro said...

un jack nu este niciodata prea mult...;))

sylvia said...

miro, miro cum as putea sa te contrazic?

Ea said...

Acum 5 minute am descoperit "Chilling my soul". Mai aveţi piese de genul ăsta? Chiar mi-a plăcut. Păcat că melodia e anonimă. Cel puţin eu nu ştiam nimic de ea.

sylvia said...

chilling my soul e piesa mea preferata,este inclusa pe albumul fantasy of love.din pacate radiourile nu difuzeaza asa ceva desi nu o putem promova ca single.a fost ideea mea sa facem o piesa chill out.o sa mai postez pe blog o piesa care-mi place f mult .cant eu si alb negru .piesa exista in pc-ul meu de cativa ani buni dar nu a fost promovata.sper sa-ti placa!

Denis said...

chiling my soul e si piesa mea preferata :D...

Ea said...

Am ascultat pe monden.info o piesă cu voi: "Ia-mă cu tine". Vorbim de aceeaşi chestie?

sylvia said...

yep ,cristina a publicat piesa la momentul nepotrivit.cu toate ca este neterminata si nemasterizata mie imi place tare mult.imi aduce aminte de o perioada a vietii mele.macar pe net sa fie...

Ea said...

Ţi-ai dori să cânţi şi să promovezi altceva decât muzica pe care o faci acum? Totuşi, "Chilling my soul" e piesa ta preferată, chiar tu ai zis.

sylvia said...

crede-ma ca piese ca deep sau save me nu mi-au placut in mod deosebit.mi-a placut feel sau fantasy of love.as canta trance pur desi nu cred ca sunt suficient de matura pt asta,chill out la nesfarsit si r&b de ce nu.din pacate trebuie sa impaci si capra si varza,radiourile difuzeaza piese cu versuri putine si simple,exista o moda si in muzica de club,r&b-ul nu prea merge in romania.etc.trebuie sa ne gandim si la partea de business!

Ea said...

Capra, varza... şi pe tine. Uneori merită luxul să îţi mulţumeşti propria persoană. Cum a fost cazul "Chilling my soul".

Denis said...

Cu breathe again o sa dati lovitura :)

sylvia said...

corect,sper sa mai facem piese de-astea dar sa poate fi si promovate pt k asa doar sa le postam pe net.....piesele costa (cam mult) nu-mi permit luxul asta prea des mai ales ca acum nu mai face nimeni albul toti scot cate o piesa si atat.s-a schimbat piata mult.o sa facem varianta lenta la breathe again. uite asta mi-ar placea sa cant intr-o zi http://blue-sylvia.blogspot.com/2009/04/kristy-hawkshaw-trance-godess.html

Ea said...

În ţara Play and Win-ului şi gaşca, ale căror melodii sună toate la fel... nu prea cred că o să fie primit aşa cum trebuie. Tot la lux intră, cu părere de rău.

sylvia said...

pai de-aia la breathe again o sa avem varianta de radio(asta de pe net) ,mai multe variante de remix pt club (o sa facem concurs de remixuri ) si varianta lenta poate cu vocile putin schimbate (alta interpretare) pt mine(lux).colegului rynno i se va parea inutila cea din urma varianta dar.........:)

Ea said...

Uneori nu îţi rămâne să te bucuri de melodiile altora, dacă nu poţi să te bucuri de unele ale tale.

sylvia said...

corect,pana una alta sunt la lectia de marketing :)

Ea said...

Spor!

sylvia said...

sarna' , sper sa-mi iasa ca invat din mers!

Nevermind said...

Cat de mult urasc sloganele de genul "totul va fi bine" sau "viata merge inainte" ,da intr adevar viata merge inainte insa tu ..tu nu vei merge inainte la fel( o parte din tine o va lua pe alt drum) sau poate nu vei merge deloc. E atat de bine sa ai prieteni insa e o povara atat de grea ,toti acesti oameni au asteptari de la tine iar tu ajungi la un moment cand nu te mai poti ridica la asteptarile lor si incepi sa te intrebi cu groaza ce o sa urmeze?..aici se termina totul?.....si incep sa te bantuie tot felul de ganduri.....incerci sa ti imbraci imaginea in lucruri care mai mult te dezbraca....incepi sa ti pierzi siguranta si ti se pare ca mergi intr un loc de unde toti se intorc,inaintezi tot mai greu si drumul e tot mai ingust...aluneci si nimeni nu te prinde..…gandurile atator oameni s au legat de tine si te trag in jos…te rogi sa capeti aripi sa le duci in sus insa sunt prea grele…nu mai poti…si pici in renuntare..E cumplit de dureros sa ti renege propria fiinta...sa o aclami si apoi sa o alungi ca un biet cersetor ce ti cere o bucata de ..iertare.Am obosit de atata joaca cu mine...m-am plictisit de mine si m-am aruncat intr-un colt intunecat din mine.Atat de bine m-am ascuns caci chiar si acum cand am atata nevoie de mine nu reusesc sa ma mai gasesc..

sylvia said...

mda ste mai naspa cand constientizezi cum te schimbi,cum totul se schimba in jurul tau si nu poti face nimik.esti ca intr-un fel de coma........minunile sunt din ce in ce mai rare.....eu inca mai sper....nu stiu pt cat timp!