Wednesday, September 23, 2009

breathe again -varianta finala radio

merci denis pentru clip

6 comments:

Anonymous said...

e tareeeeeeeeeeee... dar mai tare e... nu mai zic nimic pt k cei curiosi mor rpd :) (dragos sunt da nu pot sa ma conectez :P )

sylvia said...

lol ,o sa o auzi si pe aia ....curand....

Canguru' said...

Ai avut dreptate, o sa-mi placa mai mult!

Spune-mi te rog, unde gasesc CD-urile voastre? Diverta niet, Carrefour no, Kaufland nein...

Ea said...

Eu nu ascult radio decât în maşină. Însă mi-e de ajuns să observ că piesa voastră nu e difuzată. O singură dată am auzit-o şi atât.

Ce se întâmplă? Poate nu ascult radio cât ar trebui (deşi sunt intoxicată constant cu aceleaşi melodii) sau la momentul potrivit.

Denis said...

.dragos spunemi si mie pls :(,SYLVIA de akm sa imi scri numele cu litere mari:p (glumesc),albumul il gasesti sigur la diverta :) dak nu intrebi si tu la o taraba :d...pana atunci mai dati si voi commenturi la radio zu,si uitativa marti la razvan si dani

sylvia said...

pai radiourile din main stream sunt radio 21,kiss,zu si pt bucuresti si genul, nostru vibe fm bineinteles.piesa lui Alex de exemplu a fost lansata pe 6 iunie si abia acum a intrat pe radio.in cazul nostru am inteles ca o sa intre puternic deep (TOCMAI ACUM) SI pt vibe avem o piesa noua VANESSA -o sa intre si in cluburi in curand.......in rest....misterioase sunt caile radiourilor,nici eu nu mai inteleg cum se pai deciziile!