Monday, September 28, 2009

castigatorul concursului de remixuri este.........

Va multumim tuturor pentru munca depusa la aceste remixuri.Inseamna foarte mult pentru noi faptul ca apreciati muzica noastra si fiecare idee buna conteaza.Cand am inceput acest concurs ,am spus ca acceptam orice fel de varianta la piesa Breathe Again fie house, r&b sau lenta.Am ramas placut surprinsi de creatiile voastre si,cu toate ca nu a fost nici una 100% "profi" ,unele din variantele voastre se asculta deja in cluburi si pe anumite posturi de radio din tara.
Am ales cu greu castigatorul concursului,dar mie una mi s-a parut cea mai originala viziune asupra acestei piese.Pe mine m-a cucerit de la prima ascultare!
Asadar felicitari Radu Marius Alin !!! piesa va fi corectata si masterizata astfel incat voi sa o ascultati la o calitate buna! Abia astept sa citesc si parerile voastre!

7 comments:

uzzy said...

melodia este absolut superba bv marius va fi printre favoritele mele mult timp de acum incolo alaturi de chiling my soul ele fiind cele mai frumoase melodii lente dupa parerea mea:D

Robert said...

woow chiar ca este foarte superba, felicitari celui care a facut acest remix, si cand este finalizata o vreau si eu plssss

Vladady said...

Felicitari castigatorului!!
Care sunt remixurile care se asculta deja in cluburi si la radio-uri?

Apple Juice Official said...

hello sylvia!!! ce mai faci?! azi la razvan si dany nu am auzit`o pe vanessa (cea mai buna prietena a mea)... prietena = piesa favorita :P... why ?!?!?!

Denis said...

Felicitari Marius Alin :)...

Livia said...

superba piesa...si ''vanessa'' la fel.sunt foarte frumoase amandoua.bv.

Bibi said...

cea mai buna alegere...piesa asta e buna de pus pe repeat.eu nu ma pot plictisi de ea.