Saturday, September 12, 2009

la multi ani happy



La horoscop am aflat ca nu voi avea o saptamana tocmai buna,ca voi fi plina de toane si voi exagera anumite situatii. tot ce e posibil..........Pana una alta savurez un pahar de Asti si ma ingrop in vise si reviste home&deco.
Pana acum am avut musafiri caci a fost ziua catzelului nostru HAPPY.De luni se intoarce colegul Rynno in tara,si avem atatea lucruri de pus la punct.Va fi o saptamana plina de evenimente.Voi anunta aici toate emisiunile la care vom participa asa ca fiti cu ochii pe noi.Maine sper sa fie frumos afara pentru ca vreau sa ma bucur de o plimbare prin oras,sa dorm pana la pranz si sa citesc o carte buna sorbind din cafeaua mea cu muuult lapte si scortzisoara!
PS pt mamychu: desi nu voiam sa recunosc, si n-am sa te iert, si nici n-am sa te inteleg vreodata mi-e foarte dor de tine,mai dor decat as fi crezut!este probabil ultimul lucru pe care am sa-l declar sau am sa-l recunosc fata de tine si fata de mine insami.Am un moment de "slabiciune".(acest PS nu se adreseaza unui barbat si a nu se intelege ca as avea vreo "iubita")

2 comments:

Denis said...

La multi ani HAPPY :D...app frumos nume :)

sylvia said...

rramcichirram ti-am dat mail.l-ai primit?