Friday, December 25, 2009

christmas morning



Ca sa va arat ca nu v-am uitaaat, imi beau cafeaua cu voi si in dimineata de Craciun!Sunt foarte bine dispusa si cu cat ne apropiem mai mult de sfarsitul anului,cu atat realizez cati preteni mi-am facut prin intermediul acestui blog!Sunt happy pentru ca imi tineti de urat in acest vast "on line".Poate nu am cel mai frumos blog (dar o sa am din ianuarie :) ),poate ca nu dezbat cele mai interesante subiecte dar unii dintre voi ati plans si ati ras cu mine ,altii mi-au cerut sfaturi,altii m-au criticat pe buna dreptate sau nu! Va promit ca o sa am multe surprize pentru voi in anul care vine! Blogul asta este cafeneaua noastra si voi meritati tot ce e mai bun !
PS:na ca am facut poza azi dimineata la cana cu cafea ,acum aproape ca am terminat.Miro ,ce spui?!Si cum o sa-mi dai cadouuulll???

10 comments:

Simona,Alexandria said...

Scumpa mea Sylvia,mi s-au intamplat multe lucruri frumoase anul acesta,tu,esti unul dintre ele.Sarbatofi fericite...calde...

Roxyk_Stef said...

Craciun Fericit, Sylvia!!! :* :* :*

Miro said...

hei...cookies!!totul arata minunat, felicitari!cat despre cadou..vedem noi.poate la o cafea, poate la un jack!eu sper un jack :)

Apple Juice Official said...

la jack vin si eu:D

miro said...

uite cum sare dragos la jack...i feel you dude;))

Apple Juice Official said...

trebuia sa sar la cafea?!...no way !!! :D

Keith said...

in caz ca doresti un webmaster sa se ocupe de noul tau blog [pe domeniu] lasa un semn in caz ca ai vrea sa ma ocup eu doar lasa un reply aici si apoi iti voi da eu email`ul . La Multi Ani!

sylvia said...

da-mi mailulo,nhu o sa il public sa vb sau baga id-ul pimpmyevents si ne auzim pe mess.adresa mea e pimpmyevents@yahoo.com

miro said...

apropo...cana aia e pt mine?

Anonymous said...

ok , ti`am dat add .