Thursday, December 31, 2009

HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!!!


Va imbratisez cu drag pe toti ,sper din suflet sa avem un an mai bun din toate punctele de vedere!Va doresc tot ce-mi doresc si mie,tot ce e mai bun pe lume! Sa aveti parte de o seara frumoasa,sa va distrati si nu uitati sa va puneti dorinte la miezul noptii!
Noi vom fi pe la 20.30 la Focsani ,apoi la Iasi unde sunt convinsa ca o sa fie o super atmosfera in piata si in club Kush parca! Va astept pe toti sa petrecem impreuna!
Sa va uitati azi la ora 19.00 la stirile de pe antena 1.printre altele o sa fie si un reportaj de acasa de la mine in care va povestesc ce tinute voi purta in seara asta!
PS: nu uitati k va iubesc - LA MULTI ANI!

10 comments:

merediss said...

asemenea iti doresc si eu tie draga Syl si si lui Andrei :)

Ea said...

Fir-ar, chiar aş fi vrut să văd reportajul, dar nu cred că mai sunt acasă la ora aia. Un link pe youtube în zilele următoare, poate?

La mulţi ani!

Livia said...

La multi ani!!!anul asta mi s-a intamplat cel mai frumos lucru...am avut ocazia sa intalnesc cei mai tari artisti!mult succes in continuare!!!

Robert said...

Uite ca a mai trecut inca un an de cand ne cunoastem. Ne stim de vreo 5 ani daca imi aduc bine aminte si ma bucur enorm de mult, si sper sa ramanem prieteni mult timp de acum incolo.. Un an nou fericit iti doresc, cu multe impliniri si multe realizari. Te pup si te imbratisez cu drag :* >:D<

Apple Juice Official said...

La multi ani Sylvia si tot ce iti doresti de la noul an sa ti se indeplineasca!!! Multa sanatate, fericire, bucurie si la cat mai multe concerteeeeeee !!! Salutari si lui Sorin si fetelor :) !!! [ greetings from timisoara ] \:D/ Happy New Year #2010

Roxyk_Stef said...

Sylvia ce pot sa spun... sunteti foarte tari! Imi pare foarte rau ca nu am avut cu cine sa vin in Kush :(
Aveti un show ce lasa lumea... wow! Abia astept sa lansati piesa aia... ah si surpriza voastra de la final a fost prea tare:))) te pup :*

Simona,Alex said...

La multi ani!

lilu said...

La Multi Ani!!!Fie ca toate visele sa se indeplineasca!!!Un An Nou Fericit!!!
P.S"...va doresc in 2010 sa aveti mai multe concerte inafara tari si sa ajungeti si la Chisinau ..eu va astept!!!(sper Mos Craciun sa imi indeplineasca dorinta :P)"
Te pup:*
Happy New Year!!!

Anonymous said...

Un an nou mai fericit,
Cu de toate garnisit,
Sanatate si iubire,
Si cu multa fericire!
LA MULTI ANI !

Denis said...

La multi ani,Succes in continuare,la cat mai multe piese care sa ne incante :)...LA MULTI ANI :X:*!

ps:Ea inca nu a aparut inregistrarea pe situl antenei 1 :)