Thursday, December 24, 2009

merry christmas (making of )




Este deja 23.30,am terminat de facut bradul,de aranjat dulciurile si plajiturile.Am vrut sa scriu un post mai alambicat dar nu imi gasesc cuvintele potrivite!Este minunat sa ai cui sa spui Craciun fericit!!!!!Si eu va spun voua,cititorilor mei si nu numai ,ca va doresc sa aveti parte de sarbatori calde cu miros de scortzisoara,sa va bucurati de colinde,de lumini si globuri,sa savurati inchizand usor ochii cafeaua de maine dimineata,sa impartiti cadouri celor dragi si sa va amintiti ...de copilarie! Nu este nimic mai frumos.....

6 comments:

Apple Juice Official said...

Craciun fericit Sylvia si Andrei !!! Sa aveti parte de tot ce este mai bun pe lume pentru ca meritati!!! Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti, sanatosi, voiosi si haiosi !!! ( Craciun fericit si lui Sorin, Coco si Diana !!! )

Canguru' said...

Craciun Fericit!

Denis said...

idem dragos :)...

Anonymous said...

Craciun fericit alaturi de cei dragi voua ! Sa ramaneti la fel de frumosi si simpatici !
PS: simplu si foarte emotionant "post-ul " tau !

sylvia said...

multumesc de urari ! m-am trezit la 9 am desfacut cadourile,apoi eu am mai dormit pana pe la 11 k nu functionam altfel,acum am mancat si cafeaua e pe foc.Azi o sa beau cafea la ibric cu multa frisca!pe la 3 mergem in vizita la parintii mei si apoi primim vizite de la prieteni! merry christmas!ps:ascultati magic fm (radioul lui mos craciun)

merediss said...

MERRY CHRISTMAS SYL!!!!!!!!! si bebelui tau si intregii tale familii :)