Friday, December 4, 2009

RIP TEAVA

RIP TEAVA!!!!! concertul din seara asta va fi pentru tine ! la vedem la Two in Constanta!Dupa ce am plans la tine la inmormantare ne vom regasi cu totii in club,unde tu te simteai cel mai bine si sunt sigura ca vei sta la butoane alaturi de Rynno asa cum te stiam!Si azi nu o sa-ti dedic doar o piesa asa cum am facut-o la ultimul concert la care ne-am vazut,o sa-ti dedic toate piesele noastre! Te iubim!

5 comments:

merediss said...

Se vede ca l-ati iubit mult :)Acum el de sus va priveste si va este alaturi oriunde mergeti ..acum sunteti impreuna mereu :)

koko said...

La revedere prieten drag,nu te vom uita niciodata!te voi purta mereu in inima mea si o sa te iubesc intotdeauna la fel de mult !Astept sa ne intalnim acolo sus, sa te strang in brate si sa-ti spun cat de mult mi-ai lipsit!R.I.P Teava(ursuletul meu iubit)

ღ☆ Daяk Tﻉaя ๏̯͡๏﴿ღ said...

Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de el acolo sus în ceruri ! M-a întristat postul asta .. precum şi ştirea .. :( .. el a fost cu voi când aţi fost la bal la Farma în Cluj, în Obsession ?

sylvia said...

nup,nu a fost cu noi la cluj!

vali2206 said...

Eu am lucrat in Gossip dar nu am putut sa ajung la inmormantare. Imi pare nespus de rau ce i s-a intamplat cred ca e cel mai stupid mod sa faci un accident.....Parintii sunt distrusi.....iar noi prietenii pe langa ei....Acum Teava e sus si ne priveste si vede cat de iubit a fost.
Nu imi vine sa cred ca a trecut deja o luna de cand nu mai e printre noi....R.I.P Teava