Sunday, December 13, 2009

SHOW TURABO

Am citit acum vreo saptamana pe monden.info ca a fost foarte nasol la concertul Eve din Turabo ,publicul fiind foarte fitzos, oamenii nu s-au manifestat de nici un fel cand cand a venit vorba de " put your hands up in the air " si artista s-a suparat parasind scena dupa vreo 4 piese.
Ei bine ,vinerea asta a fost SUUUUUUUUPPPEEEERRRR!!!!!!!!! Am avut ceva emotii crezand ca nu o sa fie atmosfera dar totul a fost peste asteptarile noastre!!!!! Clubul a fost arhiplin ,efectiv nu aveai loc sa respiri , oamenii s-au manifestat din plin (atat cat se poate la un club de fitze) ,au ridicat paharul sus, s-au aruncat muuuulte servetele ,au aplaudat ,au tipat!!!! Sa nu mai spun ca au venit aproape toooooti prietenii nostri,Didi si Coco au cantat si au dansat sus pe canapea (incercand sa-l vada pe Ja Rule), am baut sapanie ,am tipat de bucurie si am facut muuulte poze !!!!A FOST FOARTE TAREEEEE!!!!!

VANESSA



DEEP



HUSKA&SPLIT



INTRO

23 comments:

Robert said...

woow ce tare a fosttt.Fain concert:)

Denis said...

Cand o sa scoateti si voi un album de colinde ? :X...sau macar sa cantati vreo 2-3 colinde prin concerte,chiar tine faza asta :)

Diana said...

A fost genial!!! De cand cu voi, nu mai e nevoie de staruri autohtone! Atmosfera creata de voi e jos palaria! pup

Apple Juice Official said...

hey vanessa just give me your number... in primu rand cu siguranta a fost prea marpha, desi nu am fost akolo sunt sigur de asta pentru k atmosfera o faceti voi. in al 2-lea rand colindul ala e foarte tare asa ca vorba lui denis ar trebui acum sa cantati si 2-3 colinde si in al 3-lea rand mi`am pierdut corby`ul :))

sylvia said...

draga anonim am publicat de-a lungul timpului sufuciente commenturi critice la adresa mea sau nefavorabile dar chiar sa iau in serios toti cretinii care nici macar nu se prezinta este obositor! Daca tu crezi k o sa ma provoci acum sa-ti dau explicatii sau "sa ma apar" in fata unui "aninim nesemnificativ ca tine" te inseli amarnic!
"ma ia si rasu cand va vad nici nu stiu cum dracu am ajuns pe blogu asta." asta imi spui.....atunci ce cauti aici?
Ai facut comparatii de cacat scuzati-mi expresia, daca te numesti Eve asta nu inseamna ca esti Dumnezeu sau ca esti mai prsus de artistii romani.Sau crezi k Eve da 2 bani pe Romania?in primul rand Eve NU este cantareata,deci nu exita comparatie intre Eve si Alicia Keys. Dar cred ca mintea ta ingusta nu percepe asemenea diferente.Ce piesa are Eve in topuri in momentul de fata?sau mai bine zis de cand nu mai este Eve in topuri? Du-te si fa-ti temele si apoi sa comentezi tu despre mine,artistii romani in general sau publicul din Turabo.Te invit sa citesti postul "am blog deci exist" si sa faci pasi repejor de aici!fugutzaaaaaaaa!!!!!!

Denis said...

sylvia cu cine te certi ? :))

Canguru' said...

Super idee cu video-urile! Normal, cel mai bun show! BRAVO!!!

Apple Juice Official said...

sylvia te certi singura? :))

Anonymous said...

domnisoara cantareata am 12 ani de muzica in spate trupa de succes si stiu ce vorbesc cant la 3 instrumente si predau lectii de canto dau cu anonim pt ca nu stau sa-mi fac cont si etc draci laci. silvia vreau sa t vad peste 10 ani si da nu stiu cum dracu acm ajuns sa vad asemenea esecuri. si daca eve nu e artist nu ar mai fii cantat alicia keys cu ea ca eve saraca e de decor :))) ha? succes in cotinuare poate ajungi macar umpic mai luata in serios...da pe bune dansatoarele snt ... din povesti :))
si numele meu este david serban am 35 de ani

Anonymous said...

t invit sa alergi cu mine ca iti place sa porti trening
nu fii nepoliticoasa ca nu esti buricul pamantului doar pt ca faci atmosfera in cluburi la niste pitzii e bine macar ca faci banuti
bafta

sylvia said...

nu trebuie sa-ti faci cont ca sa te semnezi,Eve nu este cantareata,ea vorbeste pe niste piese atat,este mai grasa decat dansatoarele mele. peste 10 ani cu siguranta nu voi mai face muzica,nu asta este scopul meu in viata.David Serban ,35 de ani?!Nu stiu cum ai tu 12 ani de muzica in spate dar eu n-am auzit de tine.Am auzit de Holograf,de Iris, de 3SE etc ,oameni pe care ii respect si de la care as accepta bucuroasa sfaturi.Dar cred ca ei sunt foarte ocupati cu muzica sau vietile lor personale si nu stau sa-mi citeasca mie pe blog recenzia concertului din Turabo.Nu consider ca am fost nepoliticoasa (asta in caz ca celalat comment este tot de la tine),atat timp cat ma jignesti si DA ,spre uimirea multora in timpul liber ma imbrac sport si alerg destul de des!Eve poate a reprezentat ceva in state acum muuulti ani acum nu mai este pe nicaieri!!!
PS: si nu pricep cum iti permiti sa vorbesti daca nici macar nu stii cum a fost concertul ei sau ce piese a cantat( pardon ....n-a cantat).Si BUG Mafia sunt o trupa dar asta nu inseamna ca sunt si cantareti,get it!
Si ca sa incheiem - eu fac atmosfera in cluburi la niste pitzi si manelisti cum ii numesti tu iar tu canti la 3 instrumente! SI??!!!!!!!fiecare cu targetul lui,nu vad care e problema ta si daca sunt asa neinteresanta de ce revii pe blogul meu?!Daca continui sa ma judeci dupa un post sau o fraza de-a mea nici unul din commenturile tale nu vor mai fi publicate! Nu ma cunosti si parerea ta nu ma intereseaza! PUNCT!

Denis said...

Anonim in primul rand ai fost vreodata intr-un club?,daca da te consideri pitzipoanca?
In al doilea rand nu ne intereseaza pe niciunul de pe aici cati ani de cariera ai tu,si nici la cate instrumente stii sa canti...
In al treilea rand de ce nu ai scris cu contul tau de "blogger" sau nu ai cont,ai intrat doar sa dai vreo 2-3 commenturi rautacioase sylviei?
In al patrulea rand nu imi place Anda Adam :)

Denis said...

Aaa si in al cincilea rand - Un an nou fericit,Craciun Fericit,succes in cariera ta muzicala de 12 ani,sper sa inveti sa mai canti la ink 3-4 instrumente..etc...

Diana said...

Iubite anonim, daca vreodata ai fi fost la un show de-al Sylviei, ai fi costatat cu stupoare ca aceasta CANTAREATA (si da, ai citit bine, CANTAREATA) are un dar de la bunul Dzeu: chiar are voce!!! Te-ai fi convins daca ai fi ascultat-o live. Garantez!
Anda Adam nu stiu daca a mai observat cineva, dar in mod sigur nu are voce intrucat am auzit-o cantand live si ce a iesit pe gurita dansei nu au fost decat niste ragete. Felicitari pt faptul ca poti canta la 3 instrumente, insa nu am auzit de vreo trupa cunoscuta care sa includa si numele tau, iar Sylvia a avut mai mult succes intr-un timp mai scurt de cat o fi avut trupa ta. Si chiar crezi ca la un moment dat in viata asta fanii trupei tale n-au fost catalogati drept "pitzi" sau mai stiu eu cum? Sau da...poate termenul "pitzi" nu exista pe cand respectiva trupa avea succes! Pacat ca nu stiti sa apreciati o voce asa melodioasa. Veniti sa o ascultati live sa va convingeti! Nu veti regreta! Si...de cand a purta trening este un pacat? Decat sa mai postati aberatii pe aici, abtineti-va oameni buni. Nici macar spiritul craciunului nu va face mai buni macar pe o perioada limitata de timp? E chiar trist ce se-ntampla!

Apple Juice Official said...

adik mai david serban... ba domnule :)) dak eu ma duc in club si ascult pe sorin si silvia cand canta sunt pitzi?! :)) hai k asta e tare :)) ce ma mai distrez. doresc sa te anunt pe aceasta cale ca ceea ce faci tu, sa dai comm aiurea la oameni si sa ii judeci fara sa`i cunosti si sa te dai mare cu cariera "fulminanta"... toate astea se numesc PITZIPONCARII !!! intelegi sau esti prea ocupat sa canti la flaut, chitara si contrabas de`o data?! :)) hai k te`am pupat si nu`s PITZI !!!!!!!!!!!

Apple Juice Official said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sylvia said...

Dragii mei ,am descoperit cine este anonimul.Este o pustoaica ce transmite prin commenturile ei niste frustrari care nici macar nu ii apartin...in totalitate! Da scumpo,esti o sluga credincioasa,ne-am prins cu totii de asta,sper ca recompensa ta din partea "stapanei" sa fie una pe masura!Poate un hamburger la MC? :)

Apple Juice Official said...

spune`ne sylvia a cui sluga este te rugaaaaaaaam !!!! :)

sylvia said...

secret discret ,dar cu siguranta nu are 25 de ani,nici macar 25,poate 15......

Canguru' said...

In cazul asta, nu pot decat sa-mi inchipui care sunt cele trei instrumente la care canta! Aoleu, ce porc am fost aici! Dar mi-e prea draga Sylvia...

deiutzu said...

iti citesc de mult blogul ....cu cea mai mare placere .
nu te mai enerva , asemenea specimene trebuie tratate cu indiferenta .
ca fapt divers , am licu de muzica , consu absolvit , am crescut in opera din Timisoara ( taica-meu a fost solist acolo ) , deci un pic ma pricep si eu la muzica .
voi chiar sunteti ok , tu ai voce buna , rynno e un tip super care e f. bun in domeniul lui .
cel putin in genul vostru de muzica , indraznesc sa spun ca sunteti nr.1 la noi ( fara sa-i jignesc pe ceilalti , e doar o parere ) , iar fata de cei de afara ......nu vad nici o diferenta ( si ei au traditie , nu gluma ) .
asa ca , keep up the good work ......si nu mai bagati in seama toti anonimii .
va pup

Denis said...

Ce tare ai fost la faza asta Canguru :);)...Sylvia eu tin sa te contrazic,donsoara nu are nici macar 15 anisori :P

sylvia said...

iti multumesc mult deiutzu,nu sunt perfecta,mai am f multe de invatat dar nu permit nimanui sa ma jigneasca,am constiinta impacata!