Thursday, October 22, 2009

AT LAST..... a perfect moment

Sunt momente in care simti ca necazurile intregii omeniri iti zdrobesc umerii ,momente in care iti pui probleme de genul incalzirii globale,cand vine sfarsitul lumii ,cand ne napadesc extraterestrii sau poate maine da masina peste mine si ma duc.......Uneori iti vine sa plangi fara motiv si tocmai atunci suna telefonul cu vreo problema urgenta,momente in care simti ca nu mai poti dar nimeni nu pare sa te creada,clipe de neliniste fara rost,drame interioare neimpartasite !DAR, asa cum dupa fiecare furtuna sufleteasca iese soarele , in mod firesc ( si de multe ori prea putin apreciat) sunt clipe cand parca traiesti alta viata!
De la sarutul de dimineata inainte de a deschide ochii la cele cateva minute de alintari pierduti printre cearceafuri si soarele care-mi dezamorteste simturile dupa atatea zile de ploaie .Zambetul tau pe care azi il inteleg mai bine si stiu ca imi spune secrete numai mie,cafeaua ce-si raspandeste parfumul in urma mea,muzica din masina ce ma face sa cant singura de nebuna la semafor,amintirile strazilor pe care le colind, barfele ce sunt sarea si piperul zilei (din cilcul da,ma uit in ograda altuia si fara telefon nu se poate), nostalgia serii,ceaiul cald,vinul rosu sau sticla de asti .Secretele nostre,privirea ta in care ma pierd si acum,si nu incetez sa te descopar....
Filmul este doar un pretext de a ma cuibari in bratele tale,mi-e somn dar ma incapatanez sa inchid ochii.E o senzatie placuta de amorteala,patura pufoasa imi da senzatia de poveste,mirosul tau ma linisteste.Clipe perfecte..........

7 comments:

Canguru' said...

Te consiliez pentru o asigurare de viata, Doamne fereste de vreun eveniment neplacut! Glumesc... Superbe ganduri, citesc de fiecare data cu placere declaratiile tale de dragoste! Sa dea Domnul sa fiti la fel de fericiti till the end of time!

sylvia said...

iti multumesc mult ,te mai astept pe aici ,pana atunci numai cafele aromate iti doresc!

merediss said...

Citesc cu drag si spor tot ceea ce scrii .. de fiecare data cand scrii cuvinte atat de mari si atat de furmoase, reusesti sa-mi furi o lacrima .. felicitari ptr ceea ce esti Syl!!

sylvia said...

nu zice nimeni nimik despre piesa?
mie imi place la nebunie!

Canguru' said...

Prefer "Happy Birthday, Mr. President"!

merediss said...

fff frumoasa este .. :) si exprima atat de multeee

Denis said...

http://www.youtube.com/watch?v=NN4ZkD0TB9A


:D,lil wayne