Friday, October 30, 2009

bedtime story





Azi a fost o zi ....perfecta! am vizitat o padure aramie si mi-am imaginat zane jucause,am ajuns acasa infrigurata cu pofta de povesti! Termosul meu minunat nu a mai raspandit aburi de cafea ci de ceai aromat:vanilie si zmeura. "Tronul" transpus in zilele noastre ,inseamna un fotoliu imens cu multe perne pufoase ce sta in fata unei "ferestre" numita laptop care ma poarta oriunde doresc.Mi-e bine, si orice urma de racoare se stinge sub o patura albastra si vesela ca un cer de primavara.Am pacatuit cu niste ciocolata dar a meritat! Astazi m-am gandit numai la lucruri bune si nimic nu mi-a tulburat linistea cu exceptia mesajelor care veneau neincetat!
Va recomand The secret of Moonacre:
Toamna asta este vremea povestilor,al secretelor inmiresmare si al misterelor dulci......enjoy!

3 comments:

Canguru' said...

Vreme minunata de ascultat Chilling My Soul... Cu unele adaugiri, cum ar fi: "Hot tea comming me to senses" sau "Fairies are floating in the mountain breeze"...

O zi splendida sa ai!

sylvia said...

foooarte tare commentul,mare dreptate ai!in dimineata asta s-au impus niste desene animate( happy never after) asortate cu o cafea ...tare! diseara petrecerm in Crush constanta deci ma asteapta o noapte furtunoasa!

merediss said...

Pozele sunt minunate .. ceea ce ai scris e minunat .., totul e minunat pe blogul acesta :)