Sunday, June 21, 2009

intoarsa din "vacanta"

am fost cateva zile la mare crezand ca am sa ma relaxez...nu am avut net....am stat tot timpul ca pe ghimpi pentru ca telefoanele sunau si lasasem in urma foarte multe treburi nerezolvate.sunt plina de nervi din foarte multe motive,am prea multe de facut!ma astepta o saptamana grea.....piesa noua e aproape gata............urmeaza o noua sedinta foto.....revin cu noutati cand ma calmez!

9 comments:

Merediss said...

Offf, lasa scumpa, sunt sigura ca, foarte curand vei reusi sa te relaxezi asa cum iti doresti !

Anonymous said...

ar fi fost indeal sa fi felicitata pentru o "vacanta" dar speram ca pe viitor sa ai parte de o vacanta ideal in adevaratul sens al cuvantului, iar cat despre noua piesa stim siguri ca e super si asteptam cu nerabdare sa o auzim, capitolul foto stim deja ca va fi unul super si stam toti cu ochii atintiti sa vedem rezultatele :P
welcome back... prolly' to hell, but hey ... better than nothin'

sylvia said...

mi-a fost dor de voiiiiii!!!!!!!!!am stabilit sedinta foto pt data de 29! maine dupa ora 20 mergem in studio sa stabilim ultimele detalii legate de orchestratia piesei.cum va spuneam e o surpriza...nu cant singura pe piesa!sper sa iasa super!
imi este ciuda pt k pentru fiecare mica implinire trebuie sa muncesc si sa ma consum fantastic si uneori altii preiau munca mea si profita de ea in "alte scopuri"! asta e viata ,full of shit,mergem mai departe fie ca e drept sau nu!

Robert said...

Punete in pat sa dormi linistita alaturi de barbatu tau, te trezesti dimineatza in bratele lui, bei o cafea cu scortisoara cum iti place tie, si ai sa vezi ca o sa te linistesti, si o sa fi bine dispusa toata ziua. Abia astept piesa nouaaa si pozele. te poop

sylvia said...

sunt convinsa ca maine voi vedea lucrurile altfel....

Silvyu said...

o orchestratie mai spre trance asa ? :D

sylvia said...

sper,vom vedea dar ar merge cu linia melodica!

Anonymous said...

As vrea sa va intalnesc odata...dar nu am sansa asta,deoarece nu stiu cand aveti concerte...si din cauza asta as dori sylvia sa scrii zilele in care treci prin Constanta,sau prin apropiere de constanta :)

sylvia said...

o sa anunt can o sa avem concerte la mare ,promit!