Thursday, May 28, 2009

diary

...m-am trezit cu greu din cauza ploii care-mi batea in geamul camerei de hotel! as mai dormi dar nu pot,nu sunt in patul meu.sunt destul de trista,poate din cauza ca e urat afara,si mi-e foarte dor de bebe!peste o jumatate de ora plecam,am de facut bagajele si ca sa ma mai inveselesc totusi ascult ultima piesa pussycat dolls- hush ,hush! imi place la nebunie!va pup pe toti si va imbratisez cu drag!as dori o cafea........:)

12 comments:

Robert said...

heyy las ca imd trec concertele astea, si o sa te intorci la casuta ta! sti cum ii vorba aia ca la tine acasa nui niciunde, te pop si ne vdm maine:*

Bibi said...

Si la noi in TM e urat si intunecat afara.Suntem toti fara chef.Tu unde esti?Esti cumva plecata din tara, de aia zis k esti la hotel?Salutari din TM.

lilu said...

pai mai repede acasa sa fii linga bebe al tau;)...aaa shi eu azi neatza in drum spre facultate am ascultat hush-hush!
sper sa ai o zi frumoasa:)
pooop:-*

sylvia said...

mai bibi sunt in timisoara,diseara cantam la heaven! acum am ajuns si stam la pensiunea donna anna unde este absolut superb!o sa fac poze si o sa le pun zilele viitoare ca acum nu am cablul la mine!ma bucur ca imi scrieti!nici nu stiti cat....

Merediss said...

.. si la mine e atat de urat afara .. acum parca s-a mai linistit dar e totul trist si intunecat! E trist afara .. sunt trista eu .. de cateva zile sunt fara nici un chef, ascult melodii lente .. si le fredonez .. cand mi-e mai greu intru pe blogu-ul tau si parca prin viata :) Multumesc ca ne incanti cu vorbele tale frumoase!!!

sylvia said...

te pup merediss.si eu ma simt asa uneori!acum sunt mai vesela pt ca tocmai am aflat ca niste prieteni din bucuresti sunt in timisoara si or sa vina cu noi la club! sper sa fie o seara frumoasa si un concert reusit!

Anonymous said...

bravoo!!! mai mult nu se putea....aseara in heaven ai fost betooon:)) mia placut chiar daca nu au fost asa multa lume ...pt ca nu prea se stia ca vii!!!dar ai fost tare!!! si fetele tale la fel cius!!! CMA

George Colang said...

deci ...pe blogul asta zici ca suntem pe mes:)

Miro said...

frumos ca de obicei cand urcati voi pe scena!se vede ca va simtiti bine si o faceti din placere!Felicitari si va mai asteptam pe la Timisoara!:))
ai vazut ce frumos am zis??

sylvia said...

helloo ,ieri nu am avut neeettt siacum i-am furat blogul lui rynno sa va ,mai scriu ceva.suntem undeva pe langa arad,am facut poze de prin tot turneul,o sa le postez cand ma intorc.a fost foarte tare aseara in aer liber la timisoara.bafta la sesiune!!!

sylvia said...

am vrut sascriu ca i-am furat laptopul lui rynno! are o tastarura ciudata! va pup si va iubesc si ma bucur ca imi scrieti si ca suntem... ca pe mess

Bibi said...

Ceau Sylvia,uite ieri am fost la pensiunea Donna Anna, ca s-a cazat un prieten de-al nostru din Cluj, si mi-a zis k ii place acolo.N-am stiut pana acum in ce zona a Timisorii se afla,acum am aflat.e o zona mai retrasa.Si am inteles k tot timpul e plin.Astept poze:) PA!!